Det borde väll jag veta

Simon: "Alla bara dissar dig"
Simon min vän, du har så rätt så. Jag vet inte vad jag gör för fel heller. Om någon kunde säga det så skulle det nog bli mycket lättare? Det är kanske jag som är fel. Jag kanske inte förtjänar någon, jag kanske helt enkelt inte räcker till.. Jag vet inte vem jag ska vara för att vara "den som inte blir dissad" . Man kan ju inte vara sig själv tydligen..

Jag börjar bli le det här.

tror jag måste spy, uuuh. ätit massa choklad hos Evalaina. Dansade bort alla dark side tankar som Camilla uttryckte sig också.

Mitt ansikte brinner! alltså, ser ut som en tomatjävel. GAAAH
jag mår inge bra nu, kanske migränen är på väg igen, HJÄLP.

Ne... hejdå..

PAIN

Jag solade solarium förut
ingen hit
resultatet blev = svimfärdighet, världens jävla huvudvärk, illamående, yrsel.. och ja allt där till
TACK OHEJ TOMATANSIKTE

ändrade planer, jahapps

Klockan är 19. Skulle ha suttit på bussen till en viss person just nu. MEN när jag sitter där i bilen bredvid mamma på väg ner till busshållplatsen så får man ett litet sms, och tydligen skulle denne komma hem senare än väntat. Humhum då blev jag besviken, men jag får hålla ut till fredag istället, för tydligen ska vi ses då istället. Får hoppas på det då..

Ja ändrade planer som sagt, men lite positivt ligger det ju i det ändå. T.ex. så kan jag ta mig en jogginsväng! men det får nog vänta en timme tror jag, så att det kanske kan ha blivit lite svalare innan. Det är ju apvarmt ute nu FAST att det är kväller.

Dagen i övrigt har varit ganska seg och tröttsam, ingenting speciellt har väll hänt så jaa..
Nä kanske man ska sätta sig i solen NU innan den går ner helt och hållet.
Mamma tjatar på att man inte blir brun av att sitta inne på rummet i jeans.
Hon har rätt

Aufwiedersehn

Sommarkatt

Idag hade jag fått en liten lapp av posten att jag kunde komma och hämta ut mitt paket från Nelly. Solbrillorna var inte gråa som jag hade fått för mig utan vita, men det gjorde inget, lika snygga ändå. Klänningen var megafin, tror nog allt att jag ska ha den på skolavslutningen eller så. Fattas nu bara ett par läckra skor också. Något med klack skulle inte vara fel, så att man får vara lite låtsas lång.

Måste börja tänka på brännan också, d.v.s. börja sola solarium. Jag ligger efter rejält, blekfisenLina. Men det är ju inte så snyggt att gå med kritvita ben när man har klänning precis...

Dagen har varit bra. Under dubbeltimmen i bild fortsatte jag med min fula pingvin bild, tyckte dock att den såg bättre ut nu i färger oså än sist. Bra det i alla fall. Hade sedan matte, eller ja.. man kan nog kalla den lektionen för rast. Alla gick ut och satte sig i solen och stekte bara. Jag och Camilla tog också en snabb visit till ICA Andersson. Blev lite munkar och liknande tjaffs.. icke bra det. Men jag kunde inte motstå. Efter den slappa mattelektionen hade vi tillsist svenska. Där kollade vi bara på någon film som handlade om grekiska gudar, ganska slappt det med.

Sen jag kom hem har jag inte gjort allt för mycket. Var ute och lekte på gräsmattan förut med tjockisRapp. Han rullade runt i gräset och sparkade benen mot mig, haha. Han är min söthund. Nådigt plågsamt det kommer bli när han dör, men ja.. alla måste ju dö någon gång. Mamma tycker även att vi ska köpa en Boxer hund när Rapp dött, humhum. Får väl se...

Nu ska jag ta mig en titt efter lite snygga skor
sedan blir det en joggingtur i värmen = avlida.
och efter det blir det plugg och gossip girl.
TJARÅ

tråkig rubrik

Ja, den talar för sig själv. Jag kom inte på något. Dagen har varit ganska seg, gjorde muntligt nationella på tyskan idag, det gick bra. Enlig Agneta är jag duktig på allting inom tyskan.. hum. Fick MVG på två av tre av det jag gjorde sist på läs/hör förståelsen i nationella också. Måttligt nöjd.. Som vanligt på måndagar hade man ju världens längsta hål. Satt i solen en stund, men man dog ju av värmeslag nästan. Blev till att få tiden att rinna iväg med hjälp av att spela några omgångar vänd tia och tecken. Det gick uselt på tecken för mig och Camilla! haha.

Avslutade dagen med 2 timmar i historia, och vi hade världens längsta genomgång, höll på att somna ett tag pinsamt nog. Väl hemma så har jag inte gjort allt för mycket än så länge, åt nyss en glass iaf. OM den satt bra, smarrigt.

Fick höra att mamma och pappa antagligen ska till Ö-vik o se Alice Cooper i sommar, wiiie! då får man vara ensam hemma någon gång iaf, det händer ju nästan aldrig. Kommer även bli massa fester i sommar, och då menar jag inte sånna fester med "ungdommar" utan släktfester... jobbigt. Två femtioårsfester och en 20 årsfest skulle jag tro.

Längtar som en tok till GF i alla fall, då jävlar.

Nu ska jag nog gå ut och fota en sväng, vet dock inte vad jag ska fota.. men hittar förhoppningsvis något fint.
Måste tillägga också att jag diggar TE3:s fiffiga "fanor" som dom hängt upp.. om man kan kalla dem så.
FYNDIGTFYNDIGT
åh om man bara själv fick ta stundenten iår...
Hua

ADJÖKEN

Slimi Jimi bubby boy

MORSDAG = överskattat som allt annat! Gav mamma en kram, bör väll räcka. Orka ge bort massa presenter och shit som om det vore hennes födelsedag. Ska kanske kirra ihop en tårta med syster iaf.

Igår hade jag myskväll hemma med mamma. Kvällen började med att jag fick stå i typ en timme och locka håret på syrran, hua vad snygg hon blev efter jag var klar med na. Helt seriöst, hon är snygg förstår inte varför hon inte har någon boy. Life is strange. mene.. Sedan efter det följde jag med mamma när hon skulle skjuts syrran + hennes två partypolare till en fest i söråker. HAHA dåligt mobbad jag kände mig dåva. Ajmen efter det så drog jag och mamma hem och kikade på eurovison som sög som vanligt. Alltid fel låt som vinner, och som vanligt har sverige lyckats överskatta sig själva.. Efter en kväll full med sms hit och dit och samtal hit och dit och låtar som gör en snurrig i bollen så blev det slutligen sängen.

Klev upp 12 idag, åt lite karra, pluggade, diskade och nu har jag nyss målat naglarna - olivgröna. Döful färg, men skitsamma. Måste köpa någon ny färg, funderar på turkost, skulle nog vara lite halvläckert.

Jag måste bara säga att det är så otroligt skön känsla när det svartnar i huvudet på än haha. Det gjorde det förut på mig, benen började skaka och jag var tvungen att sätta mig på golvet. Syrran ba"vafan håller du på med?" Men det där var ju lindrigt, har ju hänt att man svimmat ibland också. juppsjuppss

Muuuums
sitter och lyssnar sönder Hoffmaestro - so do you (slimi jimi bubby boy)
SKÖNLÅT.
Vill ha sommar, snart så...

uppdaterar senare om det händer något
DINGDONGDONG

Nelly.se

Nyss suttit och kikat runt på nelly.se som en tok, tänkte om man kunde hitta några fynd, och javisst det gjorde jag också.

Blev en klänning på rea för 249 Kr
Gråa Wayfarers för 189 Kr

image16image17

Vad tycks?

Tröttöga

Jag är jätte trött, även fast att jag vaknade typ för en kvart sedan d.v.s. cirka tio i ett. Har sovit ganska länge ändå. Med tanke på att jag gick och la mig cirka halv 4 igår. På tal om igår, jag hade det roligt och jätte mysigt igår. Tog bussen vid halv 10 för att träffa en viss person ute i bushen. Sedan kom syster och hämtade mig halv 3 på natten. Skriver inga namn bara för att. Dom flesta vet nog vem jag menar ändå! Men som sagt, det var jätte mysigt oså, höll på somna ett antal gånger och kände att jag inte ville åka hem. Menmen..

Idag vet jag inte riktigt vad som sker, eller jag har ingen aning snarare. Funderar på om jag ska ta en joggingsväng, har bara sprungit en gång den här veckan. Har faktiskt lite ångest över det. Hmm men jag får se. Annars springer jag extra långt imorgon. Men det skulle ju vara roligt om det dök upp något att göra ikväll.

Nu ska jag däcka i sängen
nä men..
något ska jag väll göra.
TSCHÜS

Muterade ankor

Jag vet jag skrev inget blogginlägg igår, men det kändes onödigt, hände i princip ingenting.

Dagen har varit bra, hade dubbeltimme i svenska, det var faktiskt riktigt roligt ändå. Man skulle vara olika grupper, cirka 4 i varje, sedan skulle alla i gruppen börja skriva en berättelse "det var en gång.." sedan när lärarn sa till så skulle man vika bort det man skrivit så bara sista raden syndes, sen skulle man byta papper med varandra i gruppen. Och liksom fortsätta berättelsen på pappret man fick. Det var skoj, våra berättelser blev helt knas. T.ex. så började Camilla skriva om ankor i typ varje berättelse, muterade ankor. HAHA vilken fantasi.Sedan gjorde vi en uppgift till som gick ut på att man skulle skriva en berättelse som skulle innhålla olika saker som våran lärare visade, bl.a. en skruvmejsel, en studsboll, en väska, ett kuvert och lite annat. Emelies berättelse var klart bäst. "Sedan gick jag till Tallnäs och sålde diamanten till en tattare" haha något i den stilen. Hade sedan slutligen engelska, sedan slutade man. Men passade på att äta lunch på skolan, var nådigt hungrig och hade ingen lust att göra något när jag kom hem.

Var helt slut när jag kom hem efter en "jätte" jobbig vecka i skolan. Så jag la mig och sov i 2 timmar, dåligt skönt. Dessvärre såg jag ut som ett svin när jag vaknade, påsar under ögonen och allt. Har inte gjort mycket sedan dess. Suttit i sängen med min kära laptop i knäet och lyssnat på gamla godingar på youtube. Så som the beatles och ultravox!

Mamma och Pappa kom nyss hem, dom hade varit och handlat. Mammade hade köpt två t-shirtar åt mig. Fast jag gillade bara ena, men det ska vi tala tyst om. JAG VILL HA MAT. Är hungrig som ett lejon... eller vad man nu säger. Ge mig mat och sedan något roligt att göra ikväll!

BYE

Åh vilken bra dag

image15

Jag och Camilla, inte världens vackraste bild. Men vad gör det. Jag älskar henne :) :D
det trodde ni aldrig att jag skulle säga va!

Jättebra dag, knäppte jätte mycket fina bilder vid älven i stordalen. Hade superkul hela tiden.
Tack för en bra dag, Camilla, Simon och Evelina.

Prima Ballerina

Jovisst ser man lite ut som en ballerina i sin puffkjol, det sa pappa i alla fall!
Dagen har varit bra, hade samhälle första lektionen, vi såg en film som handlade om en rättegång, lite små segt sådär. Sedan hade vi lunch och på lunchrasten spelade vi lite kort. Jag, Emelie, Linnea och Camilla körde en omgång tecken. Det var roligt, förutom när Camilla aldrig tittade på mig och såg att jag gjorde tecknet haha!
Köpte en pigall också, i den "fina" elkiosken. Sedan hade vi dubbeltimme i matte, men Olle sa att vi inte skulle ha något mer mer matteprov så då tyckte inte vi att det var någon större mening att jobba heller. Så då satt vi bara och babblade och tittade på alla fina tjejor i trean som hade studentkläderna på sig.

Ja treorna hade ju sin fotografering, så hela dagen har det vandrat omkring massa flickor och pojkar i fina klänningar, kostym och självklart studentmössa. Jag kände verkligen hur avundsjuk jag blev, väldigt avundsjuk! Sedan var det roligt att se hur stiliga pojkarna från Teknik var. Haha så sött så. Eller kanske manligt? x) haha ajja skitsamma, roligt var det i alla fall.

Men nu ska jag sluta skriva.
ska iväg till stordalen med Camilla och Ewe, hälsa på Simon och så ska jag passa på att fotografera lite.
Kan tänka mig att det blir en hel del posebilder på Ewe och Camilla ;)

SKEPPO'HOJ

Canon EOS400D

En sådann fick jag idag, så länge som jag suktat och entligen är den min. Mamma och pappa är sååå snälla som köpte den till mig. Jätteglad blev jag när jag kom hem från skolan och pappa skulle ha med mig direkt till birsta och köpa den. Just nu är den på laddning, så har inte börjat utforska den än. Men snart så. I'm so excited! haha

Estetarnas teaterföreställning var inte särskillt bra heller, kan säga att teater överhuvudtaget är inte bra. Dansuppvisningen var mycket, mycket bättre. Kändes helt meningslöst att åka till skolan idag när det ända man skulle göra va att gå på teatern. Jag var väldig hungrig under själva föreställningen, min mage kurrade ganska rejält. Lite pinsamt sådär.. menmen, ingen skada skedd.. förutom lite skratt från Linnea och Emelie haha. Dom åt ju massa godis och grejjer på scenen också, blev ju inte precis bättre av det.

Inte mycket mer att skriva om idag skulle jag tro, ne.
Nu ska jag fortsätta läsa i användarhandboken till min nya pryl.
OVER AND OUT

image14 Kameran!

Denna där

Ojj
så fort det kan gå att ändra humör.
Nu är jag glad igen, tack!
<3

åt årets första mjukglass förut,
lite efter. men gott var det.

kort inlägg idag, orkar inte skriva.

Imorgon blir det ES3:s teaterföreställning in Sundsvall.
slappt! snart sommarlov, HURRA!

Ska sova nu snart,
Good night sleepyheads

Dålig dag

Ja dålig dagar måste man ju få ha ibland också. Dagen började med att jag slet mig upp ur sängen halv 1. Tog sedan ett glas juice och återgick till sängen igen. Har i princip suttit i sängen med datorn hela dagen. Lyssnat på en och samma låt hela dagen också, en jätte fin låt som handlar om en tjej som dog 19 år gammal av anorexia. Humöret har väll inte direkt varit på topp heller, svårt att säga varför men.. För mycket på hjärnan just nu. Plus att jag har en väldigt jobbig huvudvärk..

Igår så blev det inte direkt vad man planerat. Slutade med att jag och Camilla drog till Stordalen runt 22 och umgicks med Simon. Jag bakade en sockerkaka med Simon, som faktiskt blev god men ja.. lite utsmetad! haha. Plus att man hade ätit så mycket annat sött så man var inte direkt sugen på att vräka i sig sockerkaka. Camilla fortsatte även kvällen med sin fyndiga lilla ramsa "jag vill ha korv, jag vill ha korv" Kunde inte annat än att skratta. Ibland så krävs det bara det där lilla för att förgylla en dag.

Pappa ville ha med mig att åka ut och övningsköra förut. Och så när vi stod där i hallen och pappa har börjat klätt på sig så säger jag "men jag är inte på humör för att köra idag" och pappa ba "nähe, men då ska du ju inte köra heller då, då struntar vi i det..." Märktes att han blev besviken. Men kan inte alltid ligga till lags.. Den här helgen har inte riktigt varit min helg för den delen heller, det har dom märkt. Pappa frågade igår varför jag var så "sur" och jag sa att det behöver inte han veta. SURLINA

Pappa och mamma drog iväg på bio för en stund sedan, hmm. Mysigt. Jag vill med gå på bio och mysa med någon! Även om mamma och pappa har varit gifta i snart 14 år och inte precis är sådär nykära längre men ändå.. det är ju typ samma ändå.

Jag har gjort mig en choklad/banan milkshake toppad med två maränger! Väldigt gott må jag säga.
Ska surpla i mig det sista av den sedan hoppa in i duschen.

GODKVÄLL

such a lonely day shouldn't exist

Jag bara älskar Lonely day med System of a down. Spelar sönder japp japp. Den är med i filmen disturbia som för övrigt är en av dom bästa filmerna jag sett. Och varje gång jag sett den så har jag funderat på vad låten heter, så igår hittade jag den tillslut. Så nu lyssnar man sönder den på youtube.

Jag kan ju säga att jag kanske överdrev lite mycket igår, men dåligt förbannad jag var och besviken. Hade lite hets, men kvällen blev bra ändå. Men som sagt, man ska inte bry sig om sånt där, inget som är värt att ödsla tid på...

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sedan fixa mig lite smått, sen brummar jag vidare till Sara. Ska färga håret på henne. Frissör Lina at your service.

Får se vad som händer vidare ikväll
Party all night long?
nej låter inte trovärdigt..
Ja men

HÖRS DÅ
uppdaterar nog later.

Camilla vill ha korv

Sitter just nu nere i stordalen med Simon och Camilla i Simons farmor och farfars hus. Dom är bortresta så vi har typ slappkväll eller vad man ska kalla det. Dom nördarna håller på baka muffins just nu och dom har inte en aning om hur dom ska göra.. alltså smarta vänner jag har. Men jag gillar dom.

Camilla har kommit på en liten ramsa som hon går runt och sjunger hela tiden. Den består av en mening fast om och om igen "Jag vill ha korv, jag vill ha korv" Jag vet inte vad jag skulle göra utan hennes dumma kommentarer, fy. Jag skulle antagligen sitta och deppa sönder nu tragiskt nog. Fast att jag vet att jag inte borde deppa över skithögar.

Jag funderar på att göra en hatlista inom kort, den lär nog dyka upp här på bloggen isåfall!
Men måste komma på vad jag hatar mer än människor som ljuger, och inte håller vad dom lovar. Är förbannad men varför bryr jag mig egentligen? Besviken är nog vad jag är mest. Känns som att det är det ända jag är nuförtiden. När fan ska det hända nåt? När fan ska man träffa den där killen som verkligen bryr sig och inte är en idiot? Jag har fan gett upp tror jag. Om tjejer såg ut som killar så skulle jag vara lesbisk! HAHAHA, och då skulle jag vara kär i Camilla för hon är nog den bästa människan jag känner, helt ärligt. Tur att hon inte läser min blogg för då skulle hon bli rädd om hon såg det här.

FANFANFAN
Nu ska jag umgås med Camilla och Simon igen, kolla hur det går med dom där muffinsen!

Munnen den ska skratta och va glad
avundas er lyckliga människor.

Monglider är som zombies

.. enligt Camilla då. "Dom kan göra vad som helst utan att förstå vad dom håller på med, och så skulle dom kunna hoppa på en utan förvarning och typ.. döda än" Väldigt bra resonemang må jag säga.. ehum.  Men vi pratar typ aldrig om seriösa grejjer.

Estetarnas dansshow i stan var jätte bra faktiskt, fast den blev lite trög i slutet. Men annars great, skulle lätt vilja vara sådär duktig jag med på att dansa. Stå där i rampljuset och göra världens show så alla bara jublar. Nöjd man skulle känna sig då, uppskattad också på något vis..
Själv känner man sig bara mestadels ouppskattad, speciellt idag. Måste fan snacka med en person innan jag får vrålhets!


Får se hur kvällen blir, om det blir det jag ville och var inställd på... hmm (!!!!!!) eller om det blir att ha en tråkig filmkväll med Ewe och Camilla. Det där lät som värsta dissen mot dom, men filmkväll mot för det andra är faktiskt tråkigt.
Jag kan inte göra mycket åt saken.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok som förövrigt är helt värdelös, men jag läser den ändå..
KEEP IN TOUCH

 ditch the bitch

Ölkagge a la beach 08'

.. dagens fyndiga replik som jag kom på. Sara gillade den som tusan haha.

Väldigt slapp dag idag må jag säga. Jobbade verkligen inte ett smack på lektionerna, kanske inte så konstigt när man bara typ hade 2 lektioner och den ena hade jag muntligt i engelska på. Det gick ganska bra ändå mot för vad jagt trodde på det muntliga. För ovanlighetens skull var jag väldigt tidig till skolan idag, var där en timme innan vi började, ehe.. Satt på en bänk och dagdrömde. Och Agneta, min tyska lärare gick förbi. "Lina vilket bra brev du skrivit, jättebra!" Ehm okej.. vi tar det på tyskan va.

Drog även till birsta efter skolan med Sara och Camilla, väldans bra tycker jag. Var i behov av en liten energikick, det vill säga genom att köpa nya kläder. Så det första jag gjorde var att gå in på H&M och prova massa plagg, medans Sara satt utanför och var smakråd. Kom i alla fall hem med en kjol, ett linne och en t-shirt från H&M, jeansshorts från carlings och armband från sixx. Sara köpte en jättefin byxdress på Monki och Camilla köpte ett läckert halsband på sixx.

Självklart blev det donken också, lite fet måste man ju få vara, varje dag haha. Men vi blev sur på kärringen (ursäkta ordvalet men..) i kassan för hon va så snål! Hon gav mig och Sara jätte lite dricka i våra muggar och till Camilla gav hon den minsta morotskakan. HAHA, vi var som några småbarn som börja grina för att dom inte fick en glass typ..

På bussen hem så fick jag och Sara lite skrattanfall också. En familj hade varit och handlar på ÖB oså hade dom packat ner varorna i en resväska typ.. lite småroligt sådär. Plus att vi satt och sa massa konstiga kommentarer.

Imorgon blire slapp dag igen på skolan, dansuppvisning i stan, sedan idrott. SEDAN HELG
SKÖNT

Nu ska jag nog ut och ta en liten joggingrunda.
SEE YA

"punkfrissa"

Ja så kallar mamma det i alla fall. Klippte mig idag och jag är verkligen nöjd! Nu har jag ju någon slags frisyr, innan var det bara som en risbuske som hängde på huvudet. Okej kanske inte riktigt men ändå.. Bra att man ser piercingen nu i alla fall, liksom vad är det för mening att ha den om den inte syns? Förut döljdes den av massa hår.

image13

så blev håret då. Det ända negativa är när man måste tvätta håret, då försvinner den där snygga stylingen som frissan gjort. Man får liksom aldrig till det lika snyggt själv.

Idag ska jag nog inte göra allt för mycket, blir nog bara att ta det lugnt hemma. Har ont i höften sen jag var ute och sprang igår, inte så roligt. Imorgon hoppas jag på att det blir birsta, eller det blir nog det i vilket fall som helst. Sara kanske skulle följa med mig. Känner att jag måste köpa lite nya niceiga kläder!

Hade inget mer på hjärtat för idag tror jag väll

Grattis till Linnea som fyller 17 idag! :)

Take Care

hot or not?

image12

Något i den stilen ska jag nog klippa, blir nog bra.
Jävulskt snygg frissyr.. mmm

Mattesnille..

.. är man inte. Nej verkligen inte, hade nationella i 2 timmar idag, Matte A del 2, det gick sådär. Orkar inte bry mig för mycket egentligen. Blev en väldigt kort dag i skolan idag, började 12.00 med nationella och Olle (min mentor) var så snäll så vi fick sluta efter det, och jag blev klar efter 1½timme så då drog jag hem igen.

Innan skolan så åkte jag till tandläkarn, eftersom deras telefonlinje var avstängd.. och ja, väl där så träffade jag Annica och alla, lite trevligt. Pratade igenom arbetsschemat så nu är allt klart. Börjar jobba veckan efter skolan slutat.

Kom i alla fall överdrivet tidigt till skolan, så jag satte mig vid skåpet och hade tänkt lyssna lite på ipoden och få en lugn stund. Men icke sa nicke, en viss Robin skulle ju komma och uppehålla en, satt och peta men långfingrarna som om jag vore ett djur i bur haha. Men inte lider man av det inte, nejdå, det var nog bara trevligt.. Han är som en liten unge, stod vid mitt skåp efter nationella och självklart så dyker han upp då också och ska rota och känna på allt jag har i mitt stökiga lilla skåp.

Eftersom att jag inte tog moppen till skolan idag så fick jag mig en liten promenad från timrå och hem, slet och kämpade i motvind. Väl hemma så ramla jag ner i sängen, ligger nu där med laptopen på magen. Väääldigt slappt.

Imorgon ska jag klippa mig! Wiiiiiiiiiiiiie, eftersom jag är ett big fan of coola frillor så blir det nog en sådan för mig med. Dock ska jag försöka spara på längden.

Igår var jag till birsta med mamma och pappa, jag blev glad. Snart kommer Canon EOS400D vara i mina ägor var så säker. Tittade olika priser oså på den igår med mami och tydligen ska pappa betala mer än hälften om jag är gullig som han uttryckte sig. Men det är jag ju alltid, nämen skämt å sido.

Ikväll blire väll jogga en sväng, tare lugnt osånt vanligt stuff.
Inga planer för veckan än.
kanske på fredag.. men det återstår att se.
Gotta GO

simma lugnt

Kate Nash

image11

All I know is that you're so nice,
You're the nicest thing I've seen.
I wish that we could give it a go,
See if we could be something.

I wish I was your favourite girl,
I wish you thought I was the reason you are in the world.
I wish I was your favourite smile,
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style.

I wish you couldn't figure me out,
But you always wanna know what I was about.
I wish you'd hold my hand when I was upset,
I wish you'd never forget the look on my face when we first met.

I wish you had a favourite beauty spot that you loved secretly,
'Cos it was on a hidden bit that nobody else could see.
Basically, I wish that you loved me,
I wish that you needed me,
I wish that you knew when I said two sugars, actually I meant three.

I wish that without me your heart would break,
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake.
I wish that without me you couldn't eat,
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep.

All i know is that you're the nicest thing I've ever seen;
I wish that we could see if we could be something

Den här låten är så bra, texten är perfekt. Kände att den bara måste upp här.
PLUS Kate Nash är söt, hon gör så bra låtar.

Klirr i kassan

Gud har hört mina böner.. och ja det är bara ett talessätt
så att ni inte tror att jag är religös eller något, inte för att det något fel i det ...

Men ja till saken
Jag har fått sommarjobb! JIPPIE. Var helt inställd på att jag inte skulle få något, så ringer lilla Annica från tandläkarn och frågar om jag är intresserad ( jag jobbade där förra sommaren också). Fick ett litet glädjetjut efter jag lagt på telefonen. Sara måste ha trott jag var tokig, men det var jag nog också. Kommer inte tjäna överdrivet mycket där då men, det är i alla fall nåt. Räcker gott och väl för att underhålla mig i sommar.

Sara och jag hade lite kvalitéts tid med varandra på skolan idag! haha. Det var bara hon och jag där av tjejerna, bortsett från att Linnea kom till historian sista timmen. Men oj så roligt vi hade, jag skrattade tills ögonen svämmades över av tårar. Vi såg skräcken i vitögat! hahaha. Hade det varit doldakameran så hade det lätt varit populäraste klippet på youtube nu.

The hives är ju inge vidare bra har jag alltid tyckt, men min syster har alltid förmågan att få mig att tycka om musik. Så nu har hon suttit och spammat sönder mig på msn och skickat massa the hives låtar. Ja, jag får nog erkänna, vissa låtar är FAKTISKT bra!

Nu ska jag ringa folktandvården igen, gotta talk to Annica!
sedan ska jag nog tvinga mamma/pappa att åka till birsta med mig så att jag kan kolla på en systemkamera!!

Ska hinna med att jogga en sväng hade jag tänkt också, och läsa i ny boken som jag lånade på skolan.

Hade fint alla jordmänniskor.

sträckläsning

Jag har nu dom senaste timmarna sedan jag vaknade (klockan 12) legat i sängen och läst ut en bok. Marie Jungstedt - I denna ljuva sommartid. Har läst alla hennes böcker om kriminalpolisen på Gotland, mycket bra böcker faktiskt, dock var inte denna så bra som jag trodde. Inte nådigt att ligga på rygg med huvudet på 3 kuddar, fick dåligt med nackspärr, men det är lugnt..

Just nu sitter jag och väntar på middag, grillad KYCKLING, mumma. Tror mamma skulle göra rabarber pajj också! Gottans, jag kommer äta ihjäl mig. Men blir nog en jogging runda senare ikväll, den mår väll väga upp lite i alla fall.

I övrigt, söndagar är hur slappa och tråkiga som helst. Hela den här helgen har varit slapp som fan. Det måste bli ändringar på det, nu när det snart är sommar och allt!

YESYES

behöver lite boktips, har ingenting att läsa förtillfället så ja, kom med förslag dåva.

Finns nog inget mer att berätta om denna dag, har ju inte hänt någonting i princip.
Mmhhhmm

CIAO

Göteborgska = gött

Man kan inte annat än digga göteborgska alltså, skön dialekt som fan.
Jimmy ringde mig nyss, han var lite på lyset va.. snacka massa på göteborgska som jag inte fattade ett dyft av.
Men jag gillar det. skön kille det där.

Fast han borde lära sig att det inte finns några isbjörnar här! HAHA.


Lugn hemmakväll idag, som vanligt typ..
slänge nyss iväg ett sms till syrran och hörde om hon skulle ut en sväng isåfall hänkar jag.
Lite le att bara sitta hemma, blir ännu mer le av att höra hur kul andra har.

men så är det.

Nu ska jag nog byta kläder igen för 10002 gången.. Nä men, man kan ju inte gå med en tröja/klänning som åker upp över arslet hela tiden.

hade göttans

Vart tog skillsen vägen?

skills och skills vill jag ju inte påstå.. men jag fick tillbaka mitt GH3 av syrrans kompis häromdagen. Bara för att så satte jag mig förut och skulle spela lite, men äsch då, det gick inge vidare bra. Färdigheterna har tappats p.g.a. att man inte spelat på sketa länge. Klarade i alla fall fyra nya låtar på Hard - the seeker, can't be saved, paint it black och ruby.

mhhmff. idagidagidag vet jag icke vad som sker.. ovanligt...
Mamma och Pappa är ute på motorcykel utflykt som vanligt, fick nyss ett mms av mamma där det var en bild på dom när dom satt och fikade någonstans, lite halvmysigt.

HAHA alltså småbarn, dom kan vara roliga ibland. Förut när jag var ute med hunden så satt det 4 ungar på en studsmatta, dom var väll i 6-8 års åldern, det roliga var att dom satt och sa olika svordomar. En tjej ba" ska vi säga svärord?" "jag börjar..... Fan" hahah det var skit roligt att lyssna på, dom försökte verkligen vara tysta också så att ingen skulle höra.

Min syrra hetsar på mig för att jag spelar samma låt om och om igen, silverstein - my heroin. HAHA, men den är sjukt bra.

Svinigt varmt idag också, kanske ska sätta mig i solen och steka lite.
.. aa så får det nog bli!
HÖRS DÅ

btw. LillAxel fyller 15 idag! Grattis till han

Pappa är snäll

Ja, fick lite tips av Åhlund om koder till bloggen. Ser man på vad jag lyckades med då, ändra färg haha!
Nu ser den inte lika töntig ut

+ att nu är den i mina favvis färger :)

Pappa är snäll också, tror jag. Han och mamma satt i soffan oså kom jag och började snacka om hur mycket min kamera suger och han ba:"ja men du vill väll ha en såndär systemkamera?" Jag"ja det vill jag för den här suger, den är typ pajj" Pappa:"Ja men vi skulle kunna splitta på den, så att jag betalar halva" jag:" ja men, vadå den är väll min ändå?" pappa"ja, men jag kan väll få låna den ibland..." mamma:" men jonas du har inte tagit en bild i hela ditt liv" HAHA

yes,jag hoppas. systemis in my heart

Headbanger

FY vilken härlig dag! på sätt och vis i alla fall.

vernisaget på skolan var tråkigt, som jag visste att det skulle bli. Aplite folk kom men ett plus var ändå chipsen. Svullo - that's me

Va hände mer än det då.. hmm... Josef satt och disskuterade med dom andra grapparna om gud! hahaha det var roligt att lyssna på. "Men ni förstår ju inte, jag går i kyrkan 2 ggr i veckan, och det är mer än bara gud skapade världen, jesus osånt" typ nått sånt haha. Okej jag ska vara snäll, alla har sina egna åsikter.

Konstigt hur vädret kunde skifta så snabbt, imorse när jag åkte till skolan regnade det? sedan när vi skulle ha idrott var det stekande hett. Jävulskt snyggt med rosa armar sedan då.

Blir nog en tråkig helg den här helgen, har inga planer direkt. Tro fan att jag ska ut och springa en sväng, även fast att det är FREDAG KVÄLL.
Men har uppdaterat ipoden nu så har massa go musik

PÅTAL om musik söker två låtar som jag måste ha som jag av någon konstig anledning inte har
Head Automatica - Beating heart baby
Silverstein - My heroine

skickaskicka*
har även laddat ner 3 armor for sleep album nu - NICEE

det var väll det va.
HART' BRA

Panta burkar i sommar

Jaha, då var det klart.. inget sommarjobb har man fått på sca då. FUCK! jag som är så begåvad, varför inte skänka mig ett jobb... skämt å sido. Helt sinnes, hur fan ska jag få 5000 att räcka hela sommaren??? helt sinnes

Jag får be till gud och hoppas på att landstinget ger mig ett jobb, det är min sista chans.. annars är jag körd.
Men gud finns inte, så det är lika bra att ge upp.

VAFAN kommer inte kunna köpa ett piss i sommar. blä.

Nu ska jag ut och springa, ska ta ut min hets litegrann.

btw, åt en twister idag... namnam, den var god. och fyllde på mobilen med 300 spänn - GRATIS SMS!

nämen..

TACKOHEJ

5000 spänn ba

YES, stipendium pengarna kom idag och jag blev happyface.. men ändå inte.
Måste nog spara dom, ifall att man inte får sommarjobb, vilket jag inte lär få.... joppigt

Men jag är glader ändå.
pengar är inte allt, eller?

Jo det är det nog.... vafan blir man lycklig av annars. ingen pojke har man så det är också joppigt.

ville handla massamassa kläder idag på birsta, men det ända jag kom hem med var ett paket tuggummi, en mascara och en foundation.. hmm ja, måste hålla börsen stängd, inte roligt.

så mkt som jag vill köpa nu asså
*kläder
*systemkamera!!!!
*löshår
*klocka
*briller
o massa sånt, fy, jag tycker man kunnat få 10 000 av stipendiumet istället, HAHA otacksamma Lina!

nja, snart blir det på med joggingskorna och ta en runda.
Chokladbollarna sväller i magen, hua, fet som aldrig förr... isch

THIS IS A PARTY WITHOUT THE PEOPLE

pappa hittade mina cider som jag "gömt" i kallkällarn förut, men det var chill med han. HIHI mina föräldrar är ganska snälla ändå, men vafan ska ju fylla 17 så inte kan dom mesa på föralltid

Nu ska jag fortsätta leka bit-popare med mina glajjer utan glas
jag gillar det.. men inte pappa "jag stampar sönder dom om du går ut sådär" hahaha kulkille

Händer i helgen då?
jag är partysugen.. ehm ja

HÖRSDÅ

besvikelser

falskhet, myttomaner och besvikelser.. allting kommer hela tiden. Det tycks aldrig ta slut. De få personer som är hela och rena, tacka gudarna att jag har er. Vem fan orkar leva i en värld där det inte finns någon att luta sig tillbaka mot? Jag är trött på all idioti..

åh, Camilla och Jesper, jag är så glad för deras skull, så glad för min bästa väns skull. Att dom har varandra, dom vet inte vilken tur dom har. Jag är ensam.. och stark, eller? Jag är nog inte mycket till independent women när det kommer till kritan. Jag saknar någon, någon att bara hålla om, jag vill slippa känna mig ensam. Försöker göra något åt det men det ända jag får tillbaka är besvikelse, är det värt det? Snart ger jag upp, finns det någon människa där ute som inte är helt dum i huvudet.. jo det finns det faktiskt, men inte för mig.. tyvärr

Fyfan

Trodde jag hade tappat inspirationen till att skriva för ett tag. Tappade typ nyss andan när jag fick höra en sak. Korkade människa, inser du inte hur du beter dig? Finfina rykten du kan få och allt sånt. Både du och jag vet att du inte är sådann egentligen, du behöver bara umgås med bättre människor kära du. Helt sjukt, förstår inte vad du tänkte med, om du ens tänkte. Du är mer värd än att behöva få massa rykten efter dig, så skärp dig nu förfan!
Annars vet man inte vart det kan sluta...

VALBORG IGÅR! helt seriöst så var det nog bästa valborg på många år.. Fan förra året vare ju bara fylla och en annan fick springa omkring som en hönsmamma, inte lika roligt det.. Iår var det lugnt, lugna människor och bra stämning. Dock har jag ju dom där 6 ciderna kvar då men.. Bring me party, så ska vi nog kunna slinka ner dom med!