Remember the times

Timrå vann matchen.
Vilken känsla det var att sitta där igen, i Eon, kolla på något så simpelt som hockey men ändå tycka att det är hur bra som helst. ÅHÅ.

Man fick lite flashbacks, jag och Camilla pratade på om massa gamla minnen.
Det var bra då.
Jag saknar det.

Hmm

Sitter i sängen med ny mössan på mig. Enligt pappa ser jag ut som en fransyska i den. Kan nog hålla med honom på den punkten. Den ser lite basker liknande ut.

Sara var på skolan idag, var intressant att höra vad hon hade att säga om London. Blir så sugen själv på att dra iväg. Är lite sugen på att flytta utomlands efter gymnasiet. Först hade jag ju tänkt att jag skulle plugga direkt efter gymnasiet men nu vet jag inte. Skulle vilja flytta till Tyskland ett år och jobba och sedan komma tillbaka till Sverige och plugga senare. Men men, det där lär ju ändras snart igen. Är ganska så osäker på vad jag vill med framtiden egentligen. Men nu, nuet vet jag precis vad jag vill. Och det är mycket det. Men ja, man står tydligen och stampar på samma ställe hela tiden...

Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite.
Undrar vilken bok jag ska läsa. Lite svårt att välja när man läser 3 stycken samtidigt.
Galet.


Är lite fundersam.
Dock passar inte bilden eftersom den mest är oseriös.

Godnatt

Avslutar den här dagen med en underbart fin låttext av ingen mindre än Håkan - igen. Har blivit lite Håkangalen på senare tid mot för vad jag var förut. Men det är logiskt. Hans texter går rakt in i hjärtat.

Hon låg på gatan
medan rymdskeppen
sände meddelanden
genom atmosfären

Hon skär sig i handleden
i solskenet
för hon säger
att hon redan sett Spanien
och världen förtjänar inte dig

För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig

Och du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

När jag tänkte på dig,
kände du mig?
genom antennerna
och sateliterna

När du låg på gatan
medan rymdskeppen
sände meddelanden
genom atmosfären
och världen förtjänar inte dig

För du är det finaste jag vet
när allt annat är falskt och fel
och jag bara går ner mig
för det är så jag säger det
till dig
- du är det finaste jag vet

Allt roligt börjar
och slutar med
att vi är nere och ute igen
(men vad behöver vi
egentligen?)

Jag vänder mig om,
hon bara ler
allén är inte så dålig ändå
när du går brevid
och det är så jag säger det.
.
-
Jag vill känna känslan igen...

Under the sky

Äntligen införskaffat ett par skor. Men tror allt att dom är lite för vintriga för att användas än så länge. Köpte en svart liten flickig mössa också. Jag är nog lite pojkig inombords ändå. Som när jag var inne på Din sko med syster: "Varför är alla skor så tjejiga?" haha det lät ganska fult va. Gillar dom nya skona, dom är inte så tjejiga. Sulan ser ut som vans vilket är grymt. Lite halvhöga i svart mocka med fodring inuti. Såg så sjukt mycket snygga kläder! Fyfasiken, vill shoppa loss....

Det är bara måndag, men fan jag längtar till helgen som en idiot. Är skit sugen på att festa till det lite, HOHO.

JAG ÄLSKAR REKLAMEN NÄR KILLEN OCH TJEJEN LIGGER PÅ BACKEN OCH KOLLAR PÅ STJÄRNORNA! MYYYS JAG VILL OCKSÅ LIGGA PÅ BACKEN MED EN SÖT POJKE OCH KOLLA PÅ STJÄRNORNA, SÅ DET SÅ

.
Lite höstbilder.

Whirlwind

Det är en mysig dag idag.
Varför vet jag inte, känslan säger bara att det är så.

Har i princip inte gjort någonting idag, försökte börja städa rummet vilket jag inte lyckades så bra med. Har istället legat i sängen och läst, suttit vid datorn hur länge som helst och lite sånt.

Det blåser kraftigt, riktiga höstvindar. Jag gillar det lite ändå faktiskt, vinden verkligen leker med håret när man går ut, det blåser åt alla håll.

Sitter och lyssnar på shout out louds, underbart!
Sitter med lite rödfärg i håret också som snart ska sköljas ur.

Hittade en hårfärgsförpackning sedan tiden då jag var blond med röd lugg, hum i vintras var väll det? Har sparat på den ganska länge, men det var inte så mycket kvar så smetade på så bra som möjligt.

Jag är jättesugen på att åka någonstans på lovet. Ska höra med Camilla imorgon om hon är på att åka till Stockholm eller något liknande på höstlovet.


CD:s för hela slanten

Vad vore livet utan musik.
Fick ett litet ryck och tvingade syster min att skjutsa mig till Media Markt. Hade tänkt köpa dom två saknade Håkan Hellström albumena som man inte hade. Men slutade med att jag kom ut med två CDs till.

Blev allt som allt.
Håkan Hellström - Det är så jag säger det
Håkan Hellström - Nåt gammalt, nåt nytt, nåt lånat, nåt blått.
Broder Daniel - Broder Daniel Forever
Och sist men inte minst en av världens bästa album enligt mig.
Shout out louds - Our ill wills

Lyckopiller.

Glass i stora lass

Blev slapp kväll igår med mina flickvänner, Evelina och Camilla. Vi köpte Ben&Jerry's. Såklart skulle jag lyckas köpa den äckligaste - Baked in Alaska. Okej den gick att äta, men har ätit godare glass än så. Vi kollade på lite film och snackade om allt och ingenting.

Sara den skitungen åkte till London idag.
Här är man inte avundsjuk
Nej inte det minsta....

Nä man kanske ska ta och göra någon nyttta.
PEACE

Happy people never fantasize

Här har ni låten jag nämde i inlägget innan. Lyssna och njut.

Rödtottar

Nu mer har jag och Camilla samma fina hårfärg, rödtottar it is. Idag när vi väntade på Knipan bussen så kom det en gubbe.
"Hej era rödtottar"
-"Hejsan"
"Har ni haft tandvärk någon gång?"
-"Ehm ja"
"Ja då vet ni hur det känns... ajaj, hoppas dom har något på apoteket"

Haha han var jätte rolig på något vis, märklig människa kanske. Det kan faktiskt vara roligt när främlingar kommer fram och pratar med en. Det är alltid så stelt tycker jag, man pratar typ aldrig med folk man inte känner om man inte måste.

Känner mig som en liten popflicka jag brukade låtsas vara i gamla dagar (cirka någon månad sedan). Jag gillar popstilen eller hur man ska säga. Om det än finns särskillda kännetecken för en popare. Men alltså inte sånna där som går runt med stjärnor och klister märken i ansiktet för att vara lika söt som Henrik Berggren i Broder Daniel. Utan mer stilen generellt, nördbrillor, snygga lite halvtöntiga frissyrer, stuprörs jeans och glada färger. Lite indie inspirerat gillar jag också och den där extra lilla touchen av "street" känsla haha. Alltså inte baggyjeans då mer wct tröjor, sneakers och andra coola grejjer.

På tal om pop och popare så sitter jag och lyssnar på Broder Daniel för tillfället.
Happy people never fantasize är så sjukt bra! Texten är asbra. Låttexter är väldigt viktiga för mig, japps så är det.

Ikväll tror jag att det blir Ben&Jerry's !!!

Henrik Berggren.

Finally

Äntligen är jag klar med inlämningshelvetet.
Det känns bra.

Jag tror jag har överkonsumerat Fisherman's friend... det känns i magen.
INTRESSANT, JAG VET.

Banan med kanel är gott har jag upptäckt, mitt "kvällsfika" nu förtiden.

Äsch men, godnatt då.

Was ist los?

Så då var det dags att skriva några rader här igen då.
Hmm vet inte vad jag ska skriva får bli lite smått och gott.

Har knaprat Fisherman's friend hela dagen, fräsch och god andedräkt hela dagen d.v.s. När jag påpekade det hemma så är ju pappa väldigt snabb och komma med någon kommentar "Synd att du inte har någon att kyssa då"
THANK'S FOR REMINDING ME! typ...

Sara är en skam för mänskligheten, nästan i alla fall. Vi satt i uppehållsrummet, läste lite och sånt. PLÖTSLIGT spelas Coldplays viva la vida upp på Mtv, då kan man ju inte annat än att njuta (fast att man redan har spelat sönder låten). Vet ni vad människan säger "Jag har aldrig hört den här låten" OMG jag typ dog, hon visste inte ens vilka Coldplay är! WHAT?!?!  Men å andra sidan är väll jag lika pinsam eftersom jag inte visste vilka/vem Busta Ryhms var som Sara typ dyrka. Beror ju helt på vad man lyssnar på för musik egentligen, så inte så konstigt. Men jag tyckte ändå att det var väldigt sjukt. Men man kan ju se det på det sättet att jag är ingen hiphop/rnb tjej så jag kan inte mycket om den musiken och Sara är ju inte direkt en rock tjej eller vad man ska säga.

Min syster den jäveln drar till stockholm nästa helg.
Inte får man följa med.

Men ja.
Nu ska jag nog göra klart den där förbannande svenska c inlämningen.

Hur vågar han!

Håkan Hellström så som han heter har ställt in sin hössturné. Hur kan han göra något så grymt? Jag som hade sett fram emot detta så  länge. SURT! Men Egentligen så får man väll ha lite förståelse, är tydligen p.g.a. familjeskäl som han ställt in. Det kan ju vara något riktigt allvarligt, någon som dött eller något. Då förstår man ju att han vill ställa in. Men man vet ju inte. Nu får man i alla fall vänta ända tills 12 Februari innan man får se honom.

Plus på att Tiger Lou kommer spela på pipeline 7 November. Det ser jag fram emot sisådär lagomt mycket också. Dom är ju hur bra som helst, även dom. Mycket bra som kommer hit nu alltså.

Menmen
Nu bör jag fortsätta med svenska inlämningen
GOD, IT'S KILLING ME

Skolmassaker igen.

Vad håller på att hända egentligen, eller rättare sagt vad har hänt? Tycker att man allt oftare får höra om dessa skolmassaker. Unga killar som går in i en skola och skjuter ihjäl massa oskyldiga människor. Vad i hela friden har hänt med samhället? Jag blir så jävla förbannad. Hur många sånna här sjuka människor finns det ute i världen? Dom måste ju ha några jävulska fel i hjärnan. FÖRSTÅR INTE. Hur kan man göra något så jävla sjukt, som om det vore lika lätt gjort som att döda i något meningslöst jävla spel. Det är som att dom här människorna inte lever i verkligheten utan i sin lilla egna värld där man får göra som man vill. Jag förstår inte vad dom vill med det dom gör, vad dom får ut av det. Är det någon slags hämd? Isåfall, vad skulle det då vara? Man kan ju bara undra, för svaret har bara den jäveln som gjorde det. Att dom sedan är så fega att dom tar livet av sig själva gör mig bara ännu mer förbannad. Om dom ändå ska ta livet av sig själva så kan dom väll hålla sig till det istället för att låta massa andra människors liv också gå till spillo. Så jävla fruktansvärt det måste vara för dom nära och kära till offrena, kan verkligen tänka mig hur hemskt det måste vara.

Nä fyfan alltså, jag kokar inombords. Varje dag läser/ser man om sjuka grejjer som detta och dessutom andra "vanliga" våldsbrott som bara verkar bli mer och mer. Hur kan människor blir så här sne? Det måste ju vara något som gör att dom blir så här. Man kan ju skylla på tv spel, data spel, filmer och allt sådant. Men vad vet jag. Någonting måste i alla fall förändras. Snart måste man väll börja ha vapenkontroll och vakter på skolorna. Vad skulle det vara för skola?

Nä, orkar inte fundera på det där något mer, blir så förbannand.
NU ska jag se idol.

Popfenomen

Jag har varit som en zombie idag.
Inte svarat på tilltal och varit allmänt borta i tankarna.

Sedan jag senast skrev har jag
*Läst Håkan boken.
*Pluggat svenska c och lärt mig lite nytt faktiskt.
*Lyssnat på Broder Daniel!
*Druckit te och ätit god mjukpepparkaka som mormor gjort.

Hösten i all ära.
Hockeykväll med Wikegård har man saknat lite också sådär.

Men nu ska jag göra ansiktspeeling sedan till och hoppa in i duschen.

det är så mycket jag saknar.

Helt sjukt..

..vad trött jag är. Kom hem från skolan för en liten stund sedan och jag tror allt att jag måste lägga mig på sängen och dö någon timme.  Har ingen ork överhuvudtaget. Blir bara ännu tröttare av att tänka på allt plugg man måste ta itu med. Får nog ta och unna mig själv en liten tupplur innan jag sätter igång med det trots allt.

Vet icke vad jag ska skriva, blev ett väldigt kort inlägg nu men så går det.

Nu ska jag skalla kudden ett tag.
På återseende...

Det är inte lätt när det är svårt

Så sant som det är sagt.
Väldigt logiskt också.

Nä huvva, det är fan inte lätt inte. Men så är det, hör livet till.
Du klarar dig igenom det Camilla.
I know.

Sitter och lyssnar på Kleerup feat. diverse olika artister. Så bra såå.
Speciellt 3 am med Marit Bergman, god. Tänker på den gågna helgen som inte har bestått av någonting vettigt över huvudtaget. Tydligen ska jag ut och övningsköra sedan, återstår att se hur det går. Var längesedan nu.

Lägger upp en bild från helgen också, bara för att det var så längesedan nu.




hit och dit och tillbaks igen

Sitter och kopplar av för en gångs skull den här dagen känns det som. Sitter och tittar på heroes.

Gick i skolan från 8.10 till 16 idag, väldigt segt må jag tillägga. Väl hemma så hann man inte mer än komma hem så  syrran skulle ha med än på gymmet och köra två pass. Först ass and leg någonting sedan core! Gissa om man kommer ha träningsvärk imorgon då. Ja sedan direkt efter det fick man dra sin kos till Camilla och färga håret på henne. Kom hem från henne tjugo i nio. Åt även middag då, kan säga att jag var väldigt hungrig.

Men som sagt nu är det lugnt och skönt. Börjar 11.30 imorgon även, lite skönt det också. Sen är det helg, hualigen vad skönt. Vet dock inte vad helgen har att erbjuda men skönt att inte göra någonting ibland också.

Måste även tillägga att jag verkligen irriterar mig på människor som kommenterar anonymt. Man blir ju så jädrans nyfiken på vem personen är så man håller på ta kål på sig själv. Och om man har en åsikt så borde man väll kunna stå för den också utan att vara anonym. Hur ska jag annars vilja ta till mig det som personen skriver om jag inte vet vem det är och om det är värt att lita på.

Nu är reklam pausen slut woopsi.

Jag vill bli kär också, ja just ja, det vill jag, så är det.

Rappis

Min älskling har gjort illa sig, han haltar på ena frambenet. UHU, sötnosen då. Ser så hemskt ut när han verkligen kämpar för att ta sig fram. Blir det inte bättre om någon dag så blir det nog att besöka djurdoktorn, haha.

Skoldagen har gnatat sig fram lite halvsegt sådär, vi hade som tur var inte intervall på idrotten utan frisbee! Vilket inte var så jädrans roligt, men skit samma. Sen hade man lite andra tråkiga lektioner.

Mormor var här nyss, enligt henne ser jag mycket äldre ut i min nya hårfärg. Det var ju roligt att höra, eftersom det måste ju vara en komplimang. Hon påpekade ju faktiskt att jag såg ut som 18-19.

Såhär påtal om hår så ska jag nog dra mig till ica maxi sedan och köpa torrschampoo. Något som jag verkligen behöver. Man använder det om håret är fett och man inte vill/hinner tvätta det. Med tanke på att håret slits väldigt mycket om man tvättar det ofta och om man som jag har röd hårfärg så går färgen ur så fort. Då är det bra med torrschampoo så kan man spara in någon dags hårtvättning. Väldigt smart tycker jag.

Nu ska jag lägga mig på sängen och läsa lite.

A pice of meat

Lalala. Hej blååggeen.

Dagen började med att man hade en lektion på skolan, engelska. Jupps efter det så lunkade jag och Sara till busshållplatsen men tydligen skulle vi få vänta i 40 minuter på bussen. Så vad gör man, jo vi gick till Ica Andersson och köpte lakrisal för ynka fem kronor (det ända vi hade på oss) sedan vandrade vi till en busshållplats längre bort för att fördriva tid.

Väl där på busshållplatsen så ser man man ju en Håkan Hellström affisch (reklam för hans spelning den 12/11). Jag var ju bara tvungen att ha den, så vi springer fram och drar ner den. Om jag blev glad, det kändes som en kick att dra ner skiten som man gjorde något jätte allvarligt. Vilket vi inte gjorde... HUM

Det har blivit kallt nu också! Kände det när jag vandrade hem från OK busshållplatsen, satan. Sverige är då inte fantastiskt jämt.

Väl hemma så bar det av igen, det blev birsta med Camilla. Vi vandrade omkring och skrattade åt allt och ingenting som vanligt.
Camilla : "uuh snusk killarna"
Jag: "eh va?"
Camilla: "Dom kollar på oss som om vi var två köttbitar"
HAHA, lät så fult när hon sa det. Garvade säkert i 10 minuter.

Vi kom i alla fall hem med lite smått och gått. Jag köpte svarta strumpbyxor och en svart/grå/vit rutig skjort-klänning. Camilla köpte en jätte fin svart kjol, hårfärg och en lotion liknande grejj.

Jag undrar om det är hösten som gör att man börjar bli sådär less och allt skit igen.
Orkar inte.

Hörs
 
den passar bra där på väggen.

den fulaste flickan i världen

Håkan återigen, helt underbar låt så det finns inte. Allt karl gör är underbart.

Nu är min blonda dagar förbi på ett tag, har gått och blivit rödhårig. Men jag antar att en vacker dag så kommer den blonda svallet åter. Men inte än... Är jätte nöjd över ny hårfärgen. Lite vågat kanske, men man måste ju våga chansa.

Vi hade skolfotografering på skolan idag då. Hmm ja, klassfotot såg jag sur ut på som vanligt, så gåre. Men däremot det enskilda blev ju något bättre, flashade hela tandställningen på ett av dom kortena.

Påtal om tandställning så ska den väck den 20 Oktober. Blev så jädrans glad när dom sa det.

Men jag är så less på människor, vissa bara, inte alla.

du vet hon har skeva framtänder
och hon går som en studsande boll
hennes ögon svänger åt olika håll
folk vänder sig om för hennes panna är så blek
och näsan är sne
Men jag rår inte för det, men jag är kär i den fulaste flickan i världen

home, sweethome

Hemma från utrikes nudå.

Det har varit en skön vecka kort och gott. Orkar inte skriva detaljerat om den.
Men okej, skriver lite saker då..

*Badat och solat varje dag i stekvärmen - cirka 40 grader.
*Åkt båt på Manavgat floden och därtill badat i floden.
*Ätit god mat hela veckan lång. Less på mat nu, ge mig svensk husmanskost.
*Vandrat omkring på Atatürk var eviga kväll.
*Lyssnat på galna turkar som skriker Harry Potter på stranden.
*skakat hand med dussintals fula turkar och fått diverse komplimanger och ögonblinkningar...
*Handlat lite strunt och tatuerat mig!
*Druckit Mojito och varit glad.
*Köpt nagellack för 5 kronor styck = 1 lira styck
*Pratat tyska
*Druckit turkiskt te
*Tyckt synd om hemlösa katter/hundar
*Fått blåssor på fötterna (som vanligt)
*Förlorat 50 kronor på mobilen när jag pratade med en viss Forsell i 3 minuter.

Lite sånt där.

Nu ska jag måla naglarna och sedan komma på vad jag ska ha på mig på skolfotograferingen imorgon. ÅH JOBBIGT.
Vill färga håret också.. hmm.

Snart bär det av

Ja om cirka 1 ½ timme drar vi bort till midlanda och 20.15 går planet. WIHO

Skönt att åka flyg härifrån istället för att behöva bila ner till arlanda först, det är ju sjukt drygt. Nu har jag i alla fall ordning på allt jag ska ha med mig, handbagaget består av en väska med ipod, MARABOU! och en bok, mer än så behöver jag inte.

Hmm, just nu sitter jag och lyssnar på Mew. KÄRLEK DET.

Såklart att syster ska dra hit massa folk så fort vi åkt också. Partyy all night long? Huh. Jag vill också vara ensam hemma någon gång, så man kan ta hem folk. Händer ju fan aldrig.

men nu vet jag inte vad jag ska skriva.
Hare så bra alla här hemma i Schweden.
Kraaaam.

Packat och klart

Ja så gott som.. slet ut alla möjliga klädesplagg ur garderoben och försökte ordna upp det i resväskan. Gick väll sådär, lyckas alltid ta med mig för mycket. Men bättre det än för lite. Har inte packat ner skor än, vet inte vilka jag ska ha med... HMM.

Har i alla fall laddat ipoden med massa fina låtar nu, så man har något avkopplande till flygresorna.
Menmen
Imorgon far jag då, kommer antagligen inte blogga på en hela veckan. Har ju haft längre uppehåll så det är ju ingen skada skedd precis.


Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag o du är himlen för mig varje dag
- Gah, jag älskar Markus Krunegårds låttexter.

saknar det...

Pain in the ass

Rent ut sagt så ja, fredagar är jävligt dryga.

Först dubbeltimme i natur. Fullsmockat klassrum med tjejer från både BF3 och ES3 som sitter och skrattar och flummar skit mycket hela tiden. Ganska irriterande. SEN återigen dubbeltimme med ES3:or fast svenska C. Självklart slutar dagen 16.00 också, såååå satans segt så det finns inte. Plus att Kerstin håller på att ta mitt favoritämne ifrån mig!!! Uppgiften vi ska göra nu är inte rolig och man förstår inte någonting av den.

Men ja.
Fredagfredagfredag.
Ska packa idag, mamma hade varit och införskaffat en till stor resväska så vi alla har en egen. Niceigt tycker jag. För jag vet inte vad jag ska ta med mig så slutar väll med att jag slänger ner allt som finns i mitt rum...

Ska bli skönt att slippa skolan en vecka, även fast jag frivilligt tar med mig plugget ner till Turkiet. Men jag tippar på att jag inte ens kommer öppna dom där böckerna.

Idag har jag i alla fall tagit mig an och lånat två böcker.

Fick bli dessa två:
Håkan Hellström - Texter om ett popfenomen (det är ju Håkan, känner mig nästan tvungen att läsa den)
Självkänsla nu - din personliga coach visar hur. Skriven av Mia Törnblom.. Förhoppningsvis ska jag få utt nåt av den boken. Bättre självkänsla skulle ju inte skada om man säger så.

härligthärligt

Jaha, då sitter man här igen.
Ännu en dag som sakta men säkert passerar.

Gick från 8.10 till 16.00 idag i skolan, väldigt segt måste jag säga. Dubbeltimme i tyska, dubbeltimme i geografi, HÅLTIMME! och historia en timme...

PLUSMENYN på det är ju den roliga träningsvärken man har i benen, känns som benen ska kollapsa så fort jag ställer mig upp. Riktigt mysigt.

Jag läste i tidningen att Markus Krunegård ska spela på stadshuset 9 Oktober!!!???, gick in på trappenevent ock kikade men det hade inte kommit upp något där. Men man får väll lite på Sundsvallan då. Säger bara: HÄRLIGT. Krunegård är en av dom bästa, helt klart.

Nu ska jag ta och plugga lite matte tror jag allt.
Syster min tycker jag är en nörd.
Vadå är det fel att ta med sig matteboken när man ska utomlands eller???
OKEJ, det är riktigt nördigt. Men skitsamma, vill inte komma efter.

SEE YA

Krunegård!

Boktips?

Skulle behöva ha något att läsa nere i fjärran land, d.v.s. Turkiet.
Vettesjutton vad jag ska läsa bara... HUUUMMMM

Såg en ganska intressant bok i biblioteket på skolan. En bok om Håkan Hellström, hans karriär osv.  Men jag får väl an se.

MMM, mysigt väder ute, soligt och lite blåsigt, okej.. solen är på väg ner nu. Men det ser riktigt härligt ut. Men nästa vecka kommer det bli ännu härligare väder. Härligt med lite semester. Härligt härligt härligt... eeh.

Mår som en gud idag... nästan. Kan inte säga varför, det bara är så.
En kopp te på det så blir det pricken över i!

peppar Johnossi, Caesars och Niccokick också inför Love up north.
Om det nu blir att man drar dit... hoppas på det i alla fall.

Svettigt

Kom nyss hem från ett jobbigt pass på det nya gymmet - Hälsohuset. Var där med Emelie, Linnéa och Camilla, och ja, det var riktigt jobbigt! Men roligt också. Det vi provade hette Night-fight aerobic.. Typ kampsport blandat med aerobic.

Eftersom det är öppethus vecka den här veckan så är det gratis hela veckan. Blev sugen att dra på ett till sånt där pass på söndag, men då är ju jag i Turkiet. Hmm synd.. Blir lite sugen att köpa gymkort alltså..
Men jag vet inte, vill inte att pengarna ska rinna ut i sanden som med kickboxningen som jag la ner efter ett antal veckor jag gått där. Men har inte så mycket pengar kvar av min lön och känns som jag har andra saker att prioritera just nu.
SURT.
Men kanske kan snylta på pappa som jag gör lite då och då. Haha

Får fundera på saken.

Turkeyyy

Jahapps då var det klart.
Resan bokad idag då.
På Lördag åker jag till Alanya, Turkiet med mamma och pappa
.. Ja mamma och pappa.... synd att inte Camilla kunde hänka, hade säkert varit skit roligt tippar jag på.

MEN inte klagar man, blir nog härligt ändå.
Bada, steka som fan, äta god mat, ta massa foton, möjligtvis köpa någonting användbart (typ en väska?), RAGGA PÅ TURKAR! HA, just kidding... ÅKA FLYYYYYGPLAN, gud vad roligt... ne.

Nu måste jag hetsplugga lite
Hejda.