Tuesday

Haft en kort men intensiv helg nere i Timrå. Bröllopet var riktigt fint och superbra uppstyrt, lyckat med andra ord!
Nu är det redan tisdag och snart är det dags att åka ner igen.
Denna gången blir det för att kika på Håkan Hellström och Gyllene tider och umgås med gamla vänner, ser verkligen fram emot det!

Har inte umgåtts med vännerna någonting i sommar känns det som, huvva, tragiskt.
Näää
ska man kanske ta och hopp i säng kanske så att det blir onsdag och därefter torsdag som betyder hemgång.

woho

Snart är ännu en jobbvecka slut, och det är skönt.
Det har varit otroligt varmt idag och trots att jag jobbat har jag hunnit känna på värmen lite.
Imorgon tar jag och emil vårt pick och pack ner till Timrå över helgen för det vankas bröllop!
Kommer nog bli en trevlig helg
heido

frallor

Alltså.... jag dör.
Titt så fina frallis valpar.
Precis i den färg jag vill ha också.
Åh... om ändå

Freeeedag

Nu äre helg igen.
Detta firas med langos och bio!!!
Vi ska se Håkanfilmen - Känn ingen sorg.
I'M SO EXCITED

run

Tjenatjena.
Tog en liten löprunda såhär på kvällskvisten. Mestadels för att rensa huvudet på tankar och för att få lite energi.
Nu sist jag var i Stockholm så fyndade  jag ett par löpartights, ett par korta. Dom är hur bekväma som helst! Riktigt skönt att springa med korta byxor nu på sommaren också, lufta benen lite. Det enda minuset är att det är lättare för myggen att få sig en bit. 
 
Sprang min vanliga runda bakom husknuten där jag bor i princip. Ett eljuspår inne i skogen, med myrmarker och fin natur. Funtar på att ta en liten skogpromenad nån dag framöver och leta blåbär, bör ju finnas tycker jag?
 
Nä nu blir det till att leta upp någon dokumentär att kika på innan kvällsdags.
Såg dokumentären The Imposter igår, den kan rekommenderas. Rätt obehaglig dock.
 
Löpartightsen!
Summering av kvällens runda. ÄLSKAR min pulsklocka, otroligt bra köp från min sida
 

.

<3

Denna har gått på repeat idag i mina lurar på jobbet

rainy monday

känner mig lite som vädret idag, grå, trist och trött.
Tiden stod i princip stilla på jobbet idag då jag knappt hade någonting att göra på hela eftermiddagen. Sjukt segt. Roade mig med att lösa pussel online och lyssna på musik på spotify.

Har verkligen ingen ork till någonting idag så jag tänkte slänga i mig lite käk nu sen lägga mig i sängen och se film.
Hoppas att morgondagen för med sig lite mer enerig.

snart helg

Så, då har snart ännu en arbetsvecka seglat förbi. Endast morgondagen kvar sen så är det helg. Det ska bli otroligt skönt med helg och otroligt skönt att inte ha något speciellt inplanerat mer än att sova ut och ta det lugnt.
Har slagit på stort också och bokat en klipptid på lördag. Det var liksom på tiden då jag spenderar alltför många stunder om dagen med att rycka bort brytna hårtoppar...ops!

Just nu roar jag mig med att baka en kladdkakecheesecake då det är jag som har fredagsfikat på jobbet imorgon. Hade tänkt toppa den med jordgubbar för att jag göra den lite mer *somrig*. Hoppas den blir bra och att mina arbetskamrater tycker likaså.

Nä nu måste jag kolla till kakan i ugnen.
Om allt går rätt ska den se ut ungefär såhär:
(bild lånad från http://lisasgodbitar.wordpress.com/)

När vi ändå talar om skor...

För några veckor sedan köpte jag ett par nya joggingdojjor. Ett par nikeisar. Dom är otroligt sköna och snygga dessutom!
Det var liksom på tiden att jag köpte ett par nya efter att ha kört med ett par slitna jäklar som jag ärvt efter mamma, inte konstigt att jag fick ont i princip överallt när jag använde dom.
MEN dom nya skorna alltså, vilken skillnad!
Jag har alltid tyckt att löpning varit så jäkla drygt då det kännts tungt när jag sprungit samt att jag fått ont i kroppen. Men tack vare att jag köpt nya skor har jag nu en rätt förändrad uppfattning.
Jag bara flyyyyger fram i dom nya skorna. Okej där överdrev jag kanske liiite, men det går betydligt mycket lättare att springa i dom nya skorna. Pallar springa både längre och snabbare.
Ha, sjukt att ett par skor kan göra så stor skillnad.
Här är mirakeldojjorna i alla fall:

Nu jäklar ska jag ge löpningen en chans
 

skor

Haft en kort men rolig helg som spederats i Göteborg. Kul att få hänga med syster igen, händer ju som inte allt för ofta. För övrigt är ju Göteborg en riktig schysst stad att vistas i också.
Så nu var min andra minisemester över och jag är tillbaka i Umeå för jobb.
Känns faktiskt helt ok. Efter tre helger på rad som spenderats på annan ort ska det bli riktigt skönt att va i Umeå ett tag och inte göra något speciellt alls. Funtar på att ta det kolugnt hela helgen.
I slutet av Juli blir det två helger på raken som kommer spenderas hemma i Timrå. Ena helgen där ska vi ju som sagt på bröllop. Och på tal om bröllopet så klickade jag hem ett par skor som jag hade tänkt bära då.
Här är dom:
ca 500 kronor från Asos. Jag är nöjd!
 

<3

När jag var 9 år kom du in i mitt liv, en busig liten valp var du och den absolut sötaste jag någonsin sett.
Du skulle komma att bli min bäste vän, en oskiljaktig vän som tröstade mig när jag var ledsen och som alltid viftade på svansen mot mig oavsett vad. När du var liten ville du alltid ligga i mitt knä och när du blev större brukade du försöka men det blev som lite svårt med tanke på din storlek. Men gosig var du. Jag älskade att lukta på dina öron och ditt huvud för din doft var trygghet för mig. 
 
Och nu finns du inte längre. Efter 12 år med dig, finns du nu inte mer än i mitt minne och mitt hjärta.
Min älskade vän, jag kommer aldrig glömma dig.
Rapp <3
Dom som aldrig haft ett husdjur kan inte förstå hur oerhört jobbigt det är att mista det. För mig är det den största sorgen jag hittills upplevt i mitt liv.

summertime sadness

 

Helgen som varit

Har haft en riktigt bra minisemster nere i Stockholm/Västerås. Den innehöll lite av varje, shopping, god mat, utomhusaktiviteter och förträffligt umgänge. Jätteskoj att träffa Emils familj igen!
Får väl se när man har tid att åka neröver igen, om inte allt för länge hoppas jag i alla fall.
 
Men, men, måndag idag och en ny vecka. Veckan känns rätt tung på grund av olika anledningar. En sak är att jag har väldigt mycket att göra bortsett från jobbet men alldeles för lite energi och kraft för det. Dessutom är Emil i timrå hela veckan, så det gör veckan ännu mer pissig. Tur att jag i alla fall åker till Göteborg på torsdag, annars hade jag gått under. 
 
Bilder från helgen: