Drömmar är luft och ingenting

172913-1
En bild säger mer än tusen ord. Kan du se hur jag sitter och
tänker, tänker bara på dig?

Måndag. Varit hemma idag, kände inte för friluftsdag. Så idag har jag suttit här, pluggat engelska, lääääst, bakat chokladbollar som jag sedan tjocka i mig. Eller syrran fick hälften typ, visst är jag generös då? Jag har också pratat med Anton lite grann idag, alltid lika trevligt det. Imorgon ska man till skolan igen, jobbigt, tråkigt och allt vad det är. Ska nog gå till bibblan en snabbis efteråt och låna några skivor. Vad vore livet utan muuuusik? Inget? Måste förövrigt plugga so som en tok imorgon, har man prov så har man. Är snart dags för nationella i svenska, typ nästa vecka tro ja det va, tungt! Men jag orkar inte oroa mig för det. Jag tror nog att det kommer gå bra så. Menmen, resten av denna vecka kommer väll i stort sett vara ganska vanlig. Ska vara med Anton på onsdag! Längtar! Har inte vare' med han något i helgen, träffade han en snabbis i fredags bara. Så jag har inte varit med honom sen i tisdags. Resten av veckan vet jag inte vad som sker, lär väll bli att man far in till stan något som vanligt.

Anarkai - En bok som ger en många tankar, en smart bok!
The Funeral - Band of horses Ojojoj, behöver jag säga något?

Nä nu börjar detta blogg inlägg leda mot sitt slut.
Men jag vill först tacka Evelina och Camilla för en super kul helg. Inte för att vi gjorde något speciellt, men det är alltid lika kul att umgås med er. Vänner ni betyder.
Sist men inte inte minst, Anton! Jag älskar dig. Tack, tacktacktack för att du är du och ingen annan.

Just call my name and I'll be there ! / Lina

Goodbye sad songs

Måndag. Kan det bli tråkigare än så? Måndag är ju inte veckans roligaste dag precis. För det första måste man upp tidigt på morgonen och bege sig till den uttjatade skolan. Skolan är alltid densamma. Händer aldrig något nytt.  Som idag. Började med 30 minuters mentorssamling. Fick reda på att vi har två friluftsdagar framöver. Seriöst, två? räcker det inte med en. Bara för att det har blivit så satans kallt nu så tvingar dom iväg oss på friluftsdag. Vi hade några alternativ att välja mellan, tragiskt nog så valde jag skönviksbacken på första friluftsdagen och Hassela på andra! Men men, efter mentors' hade man 40 minuters engelska. Läsning som vi ALLTID har på måndagar, snacka om att variera. Sedan skulle man även sitta och läsa i 40 minuter till på svenskan. Fick även tillbaka en bearbetad text på svenskan, jag är glad, för jag lyckades jobba upp den till MVG nivå! Jag ska slita som fan den här terminen på svenskan. Efter svenskan vare gympa, var nog den tråkigaste gympa lektionen på länge. Orkar inte tillägga mer om det. Sedan hade man SO. Höll på somna när jag satt och läste i boken om samhälls ekonomi. Kände hur huvudet nickade till flera gånger, hoppas ingen såg det. Hade sedan lunch. Det var någon ny mat idag, bönsoppa. Kanske inte låter så gott, men det var faktiskt ganska gott! Det tyckte jag och Camilla i alla fall. Som sagt "dagens ungdomar är så kräsna" eller hur då Camilla? haha. Väl efter lunchen så hade jag håltimme, alla andra hade typ lektion. Hur kult är det då. Men tråkig som jag är så satte jag mig i uppehållsrummet och läste. Orkade inte sitta där så länge så jag gick upp till korridoren igen. När dom andras lektion var slut så gick jag och Sara till kiosken och hon bjuppa på två vanilj patroner. Dom var goooa. Det blir nog jag som får bjuppa nästa gång. Sista lektionen hade man tyska. Var en ganska slapp lektion ändå. För våran lärare var inte där idag, så vi hade Kicki där. Och hon kom och gick mest hela tiden. Var en lättnad när man slutade, var trött som en gris och ville bara hem. Väl hemma så gick man direkt till sig datorn. Dåligt beronde man är av den, det är sjukt.

Imorgon blir det nog inte så mycket datorsittande iallafall. För imorgon efter skolan ska jag till Anton <3
Anton,Antoon,Antooon - så underbart fint det låter att säga detta namn.
Jag älskar honom och ingen annan<3

Nej nu ska jag inte skriva mer idag.
Like a pen ! / Lina

Touch of winter

Klev upp tidigt idag, tidigt för att vara en lördag. Satte mig och läste gårdagens aftonbladet och käkade frukost. Mamma vaknade en liten stund senare än mig. Hon slog sig ner i köket med mig, hon bad mig att gå ut med hunden. Javisst tänkte jag, tills jag kollade på termometern, -13 ! Kallt.. Måste vara vinterns första dag som är riktigt kall. Man har ju varit med om värre men ändå. Jaja. Jag klädde på mig tjock täckbyxor och täckjacka sen gick jag ut i kylan. Jag överlevde faktiskt, det var ganska uppfriskande med den där lilla promenaden ändå.  Väl inne igen så började jag städa rummet, är fortfarande inte klar. Måste hinna med att städa klart det och hinna duscha innan Anton kommer hit! Känner mig lite stressad nu faktiskt. Jag borde inte sitta vid datorn just nu, men det är svårt att slita sig. Liksom det är ju inte direkt kul att städa. Men jag har ju inget val antar jag. Jag har inte tid att skriva mycket mer nu, jag måste verkligen gå!

På återseende! / Lina

Right about time to try something new

Första blogginlägget. Kalla mig nybörjare.

Dagen har varit vanlig. Klev upp halv 7 och gjorde allt det där som man gör och tog sedan tjugo i åtta bussen ner till skolan. Fredagar är inte världens roligaste dag när det gäller skolan. Beror nog på att man 4 lektioner innan lunch, det är väldigt jobbigt. Min första lektion var 40 minuters SO. Jag satt bara och bläddrade i en bok och lyssnade på ipoden. Efter SO:n hade man en ytterst kort rast innan man skulle ha engelska. Som alltid satt jag med Sara på engelskan. Vi jobbade på med kursen bara, kursenr som vi arbetar med nu handlar faktiskt om musik. Ett roligt ämne för engångs skull. Engelska timmen gick hyfsat fort. Därefter hade jag ännu en 60 minuters lektion - svenska. Fast svenska är ett ämne som jag faktiskt tycker är kul och intressant. Idag pratade vi om krönikor, om vad som är speciellt för en krönika. Och så fick vi läsa två stycken också. Ganska kul faktiskt, blev sugen på att skriva en egen krönika. Vad den då skulle handla om det vet jag inte. Men iallafall, efter svenskan skulle man plågas ytterligare en timme, av matte. Matte är tråkigt punkt. Efter matten var det äntligen lunch! Hungrig var man, fast att det var någon ny små mysko pastagratäng. Den gick att äta. Lunchraste var väll inte så speciellt lång, så efter lunchen drog alla i väg på idrottshögstadiet. Till det dom nu valt. Jag och Camilla har jägarexamen på idrottshögstadiet på fredagar. Idag var Benny (jägarledaren) borta, så då fick vi ha Mathias istället (gympaläraren). Haha, det var ganska kult idag mot för vad det brukar vara. Vi fick några papper där vi skulle svara på frågor. Fast vi gjorde testet alla tillsammans. Jag förvånades av mig själv faktiskt, hade ganska många rätt. Jag som inte tar jägarexamen på största allvar, jag har i stortsett tröttnat på det så. Det gick ovanligt fort på jägarexamen idag även, för vi fick gå efter en halvtimme (halv 2) annars brukar det hålla på till halv 3. Det var skönt. Men man fick då istället sitta och vänta på bussen i en halvtimme, att gå hem hade man ingen lust för. Det är ju så kallt! När man väl var hemma så proppade man i sig två skinkmackor. Sedan för ovanlighetens skull så satte man sig här, vi den allt för överansträngda datorn. Vilket liv!

Ikväll blir det nog att jag är med Camilla, vad vi ska göra vet jag inte. Får se vad vi hittar på.
Tills vidare! Like a pen, I'm sure I will write again / Lina

Anton - love.