Gott nytt folket




du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig



spenderat kvällen åt att kolla på Håkan live på Ullevi, herregud. Önskar jag var där, så mäktigt.

Uppdatering

Har varit dålig på att skriva här de senaste dagarna. Haft en riktigt bra jul med bra umgänge, god mat och fina julklappar.

Körde fest och utgång på juldagen med vänner och träffade en rad hemvändare ute på krogen. Blev kanonfull men hade en sjukt rolig kväll ändå haha

Summerar med lite bilder (från juldagen)


Vit jul <3

Mysis
Egobild från julafton, hade glittrig klänning!


Jag bestämde mig för att ta en selfie med alla på förfesten. Här med Pontus.

Oklar gruppbild


Jag och Danne haha

"Idol-rolf" på scen på aveny. 

Oklar gruppbild nummer två får avsluta det här inlägget.

Tjarå

Älskart

BÄSTA serien, är helt klart "Upp till kamp".
Såg den första gången när den kom 2007 och har precis sett om den igen. Tips, tips, tips! En av dom bästa serier jag någonsin sett skulle jag säga.
Sen att Sverrir Gudnason är med är ju bara plus i kanten, snygg karl det.



Imorgon

Åh nu är det inte långt kvar!
Imorgon åker jag äntligen hem för att fira jul. Det ska bli så underbart jävla skönt så ni anar inte.

Märks att det är juletider nu ändå. Mindre folk på bussen till jobbet imorse plus att vi bara var typ 4 pers på kontoret. Efter lunch tappade vi alla koncentrationen rätt hårt så alla droppade av hemåt lite eftersom. Tydligen vare bara jag och en annan som skulle jobba imorgon så vi bestämde oss för att jobba hemifrån istället för att sitta halvmobbade på kontoret.

Just nu behöver jag hitta motivation till att börja packa och städa.

Håret

Köpt på mig två toningar från revlon så att jag kan hålla min fina hårfärg vid liv lite längre. 



Haha sliten bild. Från i fredagskväll då jag var dödstrött

julfail

Nu vill jag bara åka hem och fira jul någon gång! Än så länge har jag inte haft någon julkänsla direkt. Har inte bakat något, har inte tänt någon adventsljusstake, har inget pynt eller ljusstakar/stjärnor i lägenheten jag bor i, har inte sett julkalendern, har inte köpt chokladkalender (som jag alltid gör!)... Ja listan kan göras lång. Har inte ätit någon julig mat än så länge. Drack glögg en kväll men då började jag må jätteilla och ville typ spy... Fail.

Blir till att fixa julstämning overload när jag väl kommer hem.

nåt fint att lyssna på



hello my old heart

Lördag

Åh, lördag. Börjat helgen med att sova i 12 timmar, oops! Men skönt. 

Gårdagen var fin. Hade frukost på jobbet, fick julklapp och sen på eftermiddagen drack vi champange haha. Soft att dricka skumpa två gånger på en och samma vecka på jobbet. Vid 17-tiden drog jag och mötte upp Rebecka på Östermalm. Vi drog på Berns AW - out of office. Sjukt mycket folk alltså, men så fina lokaler! Och jag skulle inte kalla det aw haha. Det var mer som att vara på en klubb kl 02 eller typ housefestival. Vilket ös alltså, men kul var det! Kändes lite halvskumt att dansa och se en människor gå all in klockan 18 liksom haha.
 Efter Berns drog vi käka på Vigårda sen blev det en promenad mot slussen där bi skiljdes åt och for hem. Lugn och hetsig kväll på samma gång kan man säga.

Jaja, ska strax bege mig ut för att inhandla sista julklapparna och köpa nå käk. Hejråå





Födisdagen

Vilken dag, fullt sjå! 
Men jag är så nöjd, haft en fin födelsedag här nere i Stockholm. 

Blev sjungen till på jobbet av mina fina kollegor. Skämt bort mig själv med en uppfräschning hos frissan och blivit bjuden på god mat, efterrätt och trevligt sällskap hos Mattias, My och Lo. 

Nu ska jag se finalen av paradise hotel sen är denna dagen över.

Fått födistårta!



Min nya hårfärg: kall blond och lila toppar 👍

På tal om hår...

Har lyckats trassla in hårsnodden i håret... Får inte lös den, hjälp?!


Imorgon

Imorgon ska äntligen min risbuske till frisyr få sig en omgång med saxen. Så efterlängtat! 

Ja sen fyller jag även år imorgon. Blir en ny upplevelse att vakna ensam på morgonen och inte ha någon som sjunger för en. Jag har väl varit bortskämd med det förut kan man väl säga. Men bor man ensam så fåre gå ändå liksom! Blir nog en bra dag, att fylla 23 är ju inte speciellt så. Har snarare ålderskris jag... 

Men mycket som står på agendan imorgon. Måste köpa fika som jag kan bju på jobbet, frisörbesök på em ocj sen ska jag till Emils bror och hans sambo på kvällen. Har därav ägnat cirka två timmar av denna eftermiddag åt att sistaminuten shoppa julklappar till dom små som jag kan ta med mig imorgon. Är ändå nöjd med klapparna jag lyckades hitta på den korta stunden! Jaja.. Nu ska den här rishögen ta en dusch, eller kanske ett bad till och med.

Hörsheeej

Bort med det här gammhåret imorgon, tjoho!

Måndagslyx

Jag hatar vanligtvis måndagar, men den här måndagen har varit riktigt bra. Kände mig utvilad imorse, hade trevlig sopplunch med kollegorna på jobbet. En gång i månaden bjur någon på kontoret på soppa och ulrika hade idag gjort en utsökt morotssoppa med saffrangrädde till, pluus att hon bjöd på smarriga tryfflar till efterätt. Efter arbetsdagen vare dags för att skåla för vår nya webb och crm som lanserades idag!  Vi hade bjudit in företaget som hjälpt oss med detta och drack champagne och åt jäkligt god mat. Blev klar till halv 8. Så nu tänkte jag bara slappa resten av kvällen. Men ja, bra dag! 





god natt

nu ska jag sova, men ska lyssna på denna gamla goding först.
Inte för intet som denna låt är en av mina mest spelade.

skägg

Gillar skägg jag. 
Chris Millington är ju ett exempel på jäkligt snygg kille med skägg.
 
 

<3

äntligen fredag

HEEELG! så efterlängtat. Känner att jag behöver vila upp mig, men har samtidigt typ inte tid med det för det är så mycket som måste göras inför jul (läs: massa julklappar som måste inhandlas). Får typ ont i magen av att bara tänka på... eller så kanske mitt magont beror på allt lussebullefika det har bjudits på på jobbet den här veckan. Degmage deluxe just nu.

Ont i fötterna har jag å, så himla osmart att gå och kika butiker i tre timmar efter jobbet en fredags eftermiddag. Hur tänkte jag där egentligen?

Jaja.. nu ska jag koppla av lite med någon bra film eller nåt.

Hööörs

allt och lite till

fy vilket äckligt ruskväder det har varit idag, regnigt och blåsigt. Fryst som fan. Sitter dricker kokhet glögg och trycker pepparkakor för att få upp värmen i kroppen. Kollar lite på nobelfesten och tar det allmänt lugnt.

Ikväll ska jag och Emil ha skypedejt, haha så fjantigt egentligen. Men det är sista avsnittet ever av sons of anarchy idag så vi ska se det på varsitt håll, fast samtidigt! Och prata med varandra på skype samtidigt så att vi kan diskutera allt som händer. Lääär ju bli kaos!

Idag är det 2 veckor kvar till julafton, paniken, måste handla klart julklappar... Ja sen så är det ju dessutom bara 1 vecka kvar tills jag fyller år. 23 jävla år. Ålderskris.

Vilket jäkla svammel det blev nu då. Men ja, är slut i huvudet idag så jag ska nog sluta skriva nu innan det spårar helt.

Hej dåå

onsdag

love love love



Utdrag

Läser just nu boken under det rosa täcket. Den innehåller så mycket smarta tankar att jag känner att jag vill dela med mig lite under tiden jag läser den. 




Feminism <3

Livet nurå

Tycker inte om att vara särbo. Det suger rätt hårt. Något som suger ännu mer är att jag har sämst mottagning i min lägenhet så kan knappt prata i telefonen utan att det bryts?? Att kommunicer över sms/chatt med sin pojkvän känns bara sämst.

Saknar dig <3

Yepp





Bildz

Nackdelen med att bo i stockholm är ju det här med boende. Jag har dock haft turen att bo på södermalm hela tiden, först på skånegatan i våras, sedan götgatan i november. Den senaste veckan har jag bott hos Rebecka på Gullmarsplan och idag flyttade jag in i en tvåa på söder som jag ska hyra till slutet av januari. Supernöjd över det, bra läge och lägenheten är väldigt mysig. Jag har liksom blivit van att bo på söder nu så är väldigt bortskämd på så sätt. Har svårt att tänka mig bo i förorten även om jag vet att det är mycket troligt att det blir så framöver. 

Men än kan jag njuta iaf! 

Bjuder på lite bilder:

Mysigt på östermalm
3-rätters middag med jobbet. 

Förrätt med massa gotta


Mumma

Mysig balkong där jag bor nu
Julfiika

Ännu en dag

Ännu en dag har passerat. Nu är det bara 20 dagar kvar till jag åker hem och firar jul, fasiken vad jag ser fram emot det ändå!

Fortsatt intensivt på jobbet, men jag gillar när det är mycket att göra! Blev en del politiksnack i slutet av dagen av den anledning att det blir nyval. Så sjukt egentligen, men på ett sätt bra, en chans att gruppera om sig osådär.

Jaja..
Imorgon väntar en kortare dag på jobbet men desto längre kväll. Vi ska nämligen iväg på något slags mingel som vi håller i samarbete med Rättviseförmedlingen. Ska bli kul! Sen efter det väntar 3-rättersmiddag med kollegorna. Bra torsdag med andra ord.

Tja så länge

Musiktipzz

Tove Styrkes senaste är rätt skön ändå

En bra måndag

Herregud vad trött jag är. Har varit en intensiv dag på jobbet som det alltid blir på måndagar. Fick en rolig nyhet idag: jag blir förlängd till sista februari om jag vill. Det är ju klart jag vill det!