Rännande

Drog till skolan runt 11 tiden idag för att summera omvärldsanalysen för den här veckan, sedan möta upp min "grupp" för våld och porr seminariet som för övrigt var klockan 3. Känner att jag hade kunnat dragit liiiiite senare till skolan idag. Men men, det gick ju, lite drygt att sitta och invänta seminariet bara. Men vi satt några stycken ur min nollningsgrupp och smed lite planer inför sittningen imorgon, kommer nog bli sjukt roligt imorgon. Seminariet gick ju bra också kan jag ju lägga till bara för att.. drog till E-puben på EPP (efter plugget pub) efter seminariet och mötte upp några. Blev lite snack och intag av lite cider. Nu har jag precis slängt ihop lite käk och tryckt i mig.
Ska strax iväg igen, blir en liten kvällsfika med gröna (min nollningsgrupp) på Wayne's i stan för att fortsätta smida planer till spexet vi ska göra på sittningen imorgon. Vi bara måste bli årets nollningsgrupp! Tror vi har en stor chans också hehe.
EPP!

saknade

Gah, det här med hemlängtan är inte roligt... eller hemlängtan och hemlängtan.
Det är ju inte Timrå jag saknar, det är ju personerna där som jag saknar. Att inte kunna träffa dem som står mig närmast känns så tragiskt på något vis.. förut var man ju bortskämd med att kunna träffa dem när man ville. Det är nu när man flyttat som man inser hur bra man har haft det när man bott hemma och dagligen haft sina bästa vänner, familj, pojkvän och släkt i närheten. Jag saknar alla
Mest av allt, just nu, saknar jag Rapp, min älskade vovvis! Det här med djuren är ju så komplicerat.. för dom kan man ju inte prata med över telefon eller dylikt som man kan med personerna man saknar. Jag längtar så till nästa helg när jag kliver in genom dörren hemma och får se min älskling ligga där och titta på mig och så fort jag kommer säga "bäbis", "pruppas" eller "älskling" så kommer han (förhoppningsvis) springa fram till mig viftandes på svansen. Då känner man sig uppskattad. Djuren älskar en alltid, vad som än händer.
finaste vovve<3

Plugggg

Idag var det ren ångest att behöva kliva upp ur sängen, haden ingen motivation alls! Men man fick ju så lov att kliva upp ändå, hade ju som sagt seminarium. Det gick smidigt och bra. Efter att vi var klar med seminariet så drog jag och Amanda ner på stan för att luncha och plugga på Wayne's coffe, det slutade med att vi satt där till ca halv 5.... hehe, lite väl länge kanske? Martina slöt också upp runt 3 tiden. Det var trevligt och lite omväxlande, sen själva pluggandet kanske inte gick lika bra, men slutförde i alla fall en inlämning, så det var ju skönt. Nu när jag är väl hemma igen så har jag tagit ett litet break från pluggandet ett tag, tänkte sätta igång snart igen och läsa igenom lite inför seminariet som är imorgon och skriva lite anteckningar till tentan på torsdag. Tough life!
Mumsigt, kycklingtoast!
Blev bl.a. en chail latte till efterrätt, gudomligt gott... men mättande

orka intee

Igår kväll satt jag uppe till klockan 12 och pluggade... Måste jag säga att det var sjukt tröttsamt, det tog verkligen på mina krafter. Mina ögon sved för att jag läst för mycket på datorskärmen och jag däckade bra hårt i sängen sedan. Sen upp idag 7.45 för att bege sig till skolan till 10. Känner att jag verkligen inte har någon lust alls att åka till skolan idag, är så jävla less och trött. Men man får väl så lov att pallra sig dit när man har seminarium... usch... Skulle verkligen inte tacka nej till ett litet break, ser verkligen fram emot till att jag ska åka hem nästa helg!

Huvudvärk

Sjukt tröttsam dag idag! Klev upp 6.45 och kom precis hem från skolan. Har precis slagit mig ner i sängen innan det blir hårt pluggande resten av kvällen! Jag har sådan fruktansvärd huvudvärk just nu.. Så en powernap blir nog bra. Idag fick vi för övrigt en ytterligare uppgift att göra som vi ska ha seminarium på på fredag och vi har även seminarium imorgon också! Drygt ja, konstigt att man har ont i skallen? Neeee

död

Jepp, som rubriken säger så känner jag mig helt jävla DÖD... gah, känns som att jag har supermycket att göra den här veckan och jag vet inte vart jag ska börja riktigt.
Idag på skolan hade vi i alla fall biblioteksvisning, det fanns många bra platser där som man kan sitta och plugga på. Funderar starkt på att dra dit nästa vecka och tentaplugga.. Ja, sen efter visningen fick vi introduktion till en ny uppgift som har deadline på fredag, bläää... sjukt dryg uppgift också. Menmen..
Nu ikväll har jag läst liiite kurslitteratur, sett gossip girl (hehehe) och ätit varma mackor med svampstuvning på, så jädrans gött!
Nu tänke jag ta en dusch sen blir det till att läsa lite mer kurslitteratur skulle jag tro.
Ciao
"Bibliotekets konstverk" en spegelklocka som styrs av datorer, riktigt frän faktiskt.
gick förbi där när klockan var precis 13.37 (Eliiit) hahaha
Mina goda mackor, dock ser dom ju ganska motbjudande ut på bilden..

Kväll

Kvällen spenderas med att varva tvättstuga med några gossip girl avsnitt.
Lär ju dra ner någon film också.
Borde egentligen sätta igång och plugga till vår salstenta som är på torsdag nästa vecka, men jag orkar inte det.. inte ikväll.. Det får bli imorgon.
Jag bjuder på en fin bild
dröm inte mardrömmar nu

Måndag

Sjukt tröttsamt att kliva upp ur sängen idag.
Har varit helt sinnesjukt trött hela dagen. Hade i alla fall samling med min grupp vid 8 för att gå igenom lite inför vår redovisning vid 10. När den var klar så satt vi och planerade lite inför veckans uppgift.
Sedan drog jag ner på stan där jag mötte upp Amanda, vi käkade lite sen gick vi runt och kikade lite. Köpte en stor fin halsduk, ett armband och strumpbyxor.
Måste få tag på nå snyggt nagellack också och ett par skor inför sittningen, har lite smått panik.
Lite bilder på det jag köpte:
Ett par snygga boots som jag beställde från nelly förra veckan, 399:- lätt värt.
armband från monki
Stor och mysig halsduk från Monki. Haha gillar minen på mig.... not
Där ser man ju mitt lite smått failade hår också.
Köpte hårfärg för jag hade tänkt bli av med min 2dm stora råttfärgade utväxt.
Köpte HårFÄRG och inte Blekning... men ändå ser det ut som håret har blekts?
Lite panik... fast det ser helt ok ut ändå, går att leva med

Summering av helgen

Jag borde verkligen plugga nu istället för att blogga... har redovisning imorgon, som vanligt....
Men tänkte summera helgen!
Torsdag: Jag gick i skolan som vanlig, skrev på hemtentan och sedan på kvällen kom äntligen min älskling. Vi slog oss ner i sängen och kikade på nya avsnittet av 2 and ½ men, helt okej. Sen blev det sova sova säng säng
Fredag: Jag drog till skolan och skrev klart och skickade in min tenta. Emil drog på arbetsintervju. Sen hem och duscha och fixa sig, sedan tog vi taxi ner till stan och käkade sushi (firade 2årsdagen lite lätt), jag tog 15 bitar, hahah nådigt mätt man blev då! Så satt vi där ett bra tag och åt och surrade. Sedan promenerade vi bort mot bion och såg Jägarna 2 (tidiga bion). Sen när den var slut så gick vi till en mysig pub/nattklubb som heter teater cafét, där anslöt även Tobias och Lena oss. det var trevligt, drack lite drinkar och surrade, myspys. Blev buss hem runt 12 snåret och sova.
Lördag: Handla lite mat + alkohol, drog senare på eftermiddagen bort till Tobias och Lena och såg hockeyn, Timrå mot Djurgården, ingen kommentar om den matchen... Bjöds på hemmagjord pizza, gött. Sen anslöt lite mer folk där och vi drack lite och lekte lite lekar och hade allmänt trevligt.
Söndag: Städat och plockat i lägenheten, åt lite pizza till middag igen... fetto time... sen så blev det mest slappa. Sedan drog Emil hem. Tråkigt. Alltid lika ledsamt när han åker. Hatar att behöva ha distans förhållande, det suger... men det går! Man får stå ut. Förhoppningsvis så löser det sig snart!
Bjuder på lite bilder
Min fina!
Maaaassa sushi, så gott
Min goda drink som Emil bjöd mig på
eehh.. outfit under fredagskvällen. Nya skor har jag! Får visas snarast
Emil var peppad på hockey!
Charader på lördagskvällen, denna lapp fick jag, måste jag säga att den var omöjlig?
Emil spelade lite gitarr på söndagsförmiddagen, mys det

Jeffrey Campbell

Hittade ett par sjukt snygga skor som jag skulle vilja på sittningen till helgen.
Dock är dom nog för dyra för min budget...
Jeffrey Campbell <3

sittnings ångest

Har tagit en paus i tentaskrivandet at the moment... ska snart fortsätta igen.
Idag köpte jag sittningsbiljett, dresscoden är: kavaj. alltså finklätt, sjukt jobbigt för 1. Jag är inte den typen som tycker om att klä upp mig i fancy klänningar 2. Jag har inga fancy klänningar... 3.Måste köpa en fancy klänning....
Kommer bli en dyr sittning det här... Sittningen är nästa helg så det är lite brådis på det där med klänning alltså, men det löser sig nog... I hope!
Bjuder på en bild på min fina skolryggsäck som jag beställde från Nelly förra veckan.
Jag älskar den!
Nä nu ska jag hoppa in i duschen, för snart är min karl här uppe i Umeå! happyface
Så då vill man inte se ut som ett jävla slusk.
Men sen blire att dyka in i boken och skriva klart tentan.

Godkänd

Idag hade vi alltså föreläsning om tips inför hemtenta nummer 2. Lärarna hade ju nu rättat vår första hemtenta och skulle därför gå ingenom saker som vi borde förbättra till nästa.
När dom gick igenom alla de grejjer som vi måste förbättra så kändes det som att jag hade gjort alla de fel man kunde i mitt skrivande på första tentan så jag var sjukt nervös innan jag skulle få tillbaka den och se resultatet. Innan vi fick tillbaka den så visade lärarn även statistik över resultatet för hela klassen.
5% av klassen fick VG , 26% fick U (!!) och resten fick G och jag var en av dom som hade tur nog att få G.
Nådigt skönt det kändes!! Var helt inställd på att det skulle stå U på mitt papper, men inte då.
Just nu sitter jag och skriver hemtenta igen... sjukt jobbigt och tidskrävande.
Sliten hemtentare:
hahaha
hej då

Junk of the heart (happy)

Bjuder på en låt från The Kooks nysläppta album.

Game night

Igår hade vi seminarium och grejjs på skolan, det gick faktiskt bra, så nu är man klar med det mesta inför den här veckan. Bara omvärldsanalysen och hemtentan kvar! Hemtentan hade jag tänkt börja på ikväll..
Men men till igår.
Igår hade vi då alltså "gamenight" med hela klassen och faddrarna. Det var riktigt roligt, faddrarna hade hyrt en kvarterslokal på ålidhem som vi höll till i, bra fest lokal var det. Dock var jag nykter för jag var inte alls särskillt peppad på att dra ut igår... vilket märktes att det inte bara va jag som va. Första "uppgiften" vi fick inom våra nollningsgrupper var i alla fall att vi fick en lista på massa tokiga grejjer som vi skulle hitta inom en halvtimme, och den grupp som hittat flest av sakerna på listan. Självklart vann grupp GRÖN, mni grupp! Haha vi är bäst, har typ vunnit de flesta grejjerna. Vår grupp delade upp oss i mindre grupper så att vi skulle kunna sprida ut oss i letandet, så jag, Martina och Amanda drog iväg åt nå håll och det vi bidrog till listan med var: En pizza meny, en använd kondom (hahaha...) en film där Amanda går fram till en hund och säger "Vilken fin katt)...  så ful film, synd bara att det var så mörkt ute så det syns inte att det är en hund, men jag har världens lust att posta den där filmen på typ facebook haha.
Sen körde vi lite andra lekar och sånt också, mycket roligt!
Idag är det föreläsning från 13-17 som gäller (segt) sen hem och laga nån mat och börja skriva på hemtentan.
Rolig dag (not)
see ya

2 hela ÅR! wonderful <3

Idag har jag och Emil varit tillsammans 2 år!
Isn't it lovely?
Synd bara att han inte är här hos mig, utan att vi är isär på vår stora dag...
Men på torsdag kommer han hit, wie!
Jag älskar dig


En lördag on my own

Blev ju som sagt lite partej igår, det var ruligt. Och för en gångs skull så drog vi på en krog nere på stan än corona som ligger på universitetsområdet. Kvällen/natten avslutades med lite käk på max, sen blev det bussen hem och däcka på sängen.
Vaknade klockan 13 idag, woopsiii. Men det är ju lördag, så skit samma. När jag piggnat på mig lite tog jag en promenad ner till strömpilen och handlade på ica maxi. Det blev två tunga välfyllda påsar... hade ingen lust att släpa dom hela vägen hem så jag tog bussen tillbaka, haha. Man får vara lite slö ibland...
Dagens middag fick bli tacos.. Först kändes det lite mobbat att jag skulle ställa mig och laga tacos till mig själv, men jag var så jävla sugen på det så fick bortse från det.. Dock blev det massa mat över... drygt, så får väl käka tacos imorgon med, för att slänga mat går ju inte för sig!
Ikväll blir det slappt i alla fall, tänkte dra ner någon film och ta det lugnt bara.
Bjuder på lite bilder från igår.
Martina och Johanna
Fredrik och Nils
Amanda och Elin har en djup konversation... om något haha
Min "mysmiddag" för mig själv idag!

de e fezzzt nuee

Drog till skolan 8 imorse, pigg? svar:nej
Dock gjorde min grupp klart allt ganska snabbt så var hemma runt 12 igen, tog en powernap då, jävligt skönt.
Blev inte mycket till sömn igår då jag först och främst fick lyssna till grannarna som hade (livligt) sex.... mysigt...not.
Sen så vare svinigt kallt i sovrummet också. Menmen
Strax ska jag bege mig mot bussen och dra ner på stan där jag ska möta upp Amanda och Martina sen beger vi oss till en av faddrarna som bor där omkring.
Hoppas bara inte min förkylning blir fucked up för att jag festar ikväll, vill inte att det ska bli som i tisdags då jag tappade rösten... haha.
Gotta go!
ciaao

pluggish

Tjänaamors
Förkylningen börjar stabiliseras sakta men säkert (bortsett från hostan då...)
Idag hade vi föreläsning om etik och lagar, sånt är intressant! Ny uppgift fick vi också, så nu har vi 2 uppgifter som går parallelt med varandra som ska vara klara tisdag respektive måndag nästa vecka, samt att vi snart (gissar på imorgon) får en ny hemtenta att jobba med, SAMT att vi har en blogguppgift som ska göras i grupp varje vecka också. MYCKE NU. Men det är roligt... än så länge!
Efter skulen drog jag ner på stan med Amanda en snabbis och köpte lite drickbart inför morgondagens fezzt. Tippar på att det blir askalas som vanligt!
sen resten av helgen vettefan vad som händer, gissar på mycket plugg osv..
Just deee!
Nästa vecka kanske det blir så att jag glider hemöver till Timrå! wie, har lite hemlängtan ibland faktiskt. De ska bli ruligt, om det blir av d.v.s. men det lutar mot det, som det ser ut nu.
Godnatt / ninislina

Torsdag

Igår var ingen bra dag, mådde inte tip top i förkylningen (vilket jag inte gör nu heller..) och sen så var det lite annat också. Men men
Idag hade jag egentligen en föreläsning om studietips osånt på förmiddagen, men jag fick då lov att skippa den då min hosta har eskalerat till den värre sorten. Vill inte sitta inne i en hörsal och hosta sönder... men måste nog släpa mig till skolan till föreläsningen som är på eftermiddagen då den är viktig.
Tänkte i alla fall bju på några bilder från maskeraden i tisdags, knäppte med telefonen så dom är inte precis asbra men ändå..
haha ja.. såhär "snygg" var man alltså

Martina och Amanda var lika snygga :D
Anna var fiskedamm! haha klockrent, alla fick fiska också, så fick man en karamell.
Hon vann "kvällens bästa utklädnad av nollorna" och kammade hem 6poäng till vår nollegrupp, askalas!
Dennis!
Faddrar
Anna!
Faddrarna Patrick och Erika var grease och gjorde en liten show
Limbo inne på corona
Dennis gillade min peruk
Det gjorde Hampus med..
Rebecka och Johanna

luve

<3 <3
fin dubbelhaka där i bakgrunden på mig.
men skit samma
saknar dig

Maskerad time

Yes, det blev snabba ryck hem från skolan idag efter föreläsningen som slutade 15.00. Egentligen har jag inte tid att sitta här... men det får bli ett kort inlägg. Försöker få i mig nå mat samtidigt som jag skriver också.
Ikväll är det alltså maskerad på Mariehem som gäller, hela klassen tillsammans inte bara min nollningsgrupp. Vi är väl cirka 80 pers i klassen skulle jag tro, så det blir nog skoj! Om cirka en timme kommer Martina och Amanda över till mig, då vi ska fixa oss gemensamt (vi har ju som sagt samma tema) och förfesta lite sen drar det iväg..
Bör dock vara lite försiktig med alkoholen ikväll då jag är redligt förkyld samt har tagit 3 alvedon idag...
Ingen sovmorgon blir det imorgon heller då hyresvärden kommer 8.45 för att byta lås på dörren haha.
Men men
nu måste jag kila!

Lång dag

Lyckades pina mig igenom skoldagen ändå! Det gick helt okej, kände mig inte sådär på topp menmen.
Idag delades vi in i nya grupper igen inför kursen omvärldsbevakning som vi ska läsa nu parallelt med introduktionskursen. Så nu har man två grupper att hålla reda på. Dock roligt att få byta grupp oså ibland så man får chansen att snacka med lite nytt folk. Efter sista föreläsningen som slutade klockan 16 idag, drog jag, Amanda och Martina ner på stan för att få lite inspo till maskeraden som vi har imorgon temat är"jag kom precis ifrån...." och vi hade lite black out där ett tag tills vi upptäckte perukerna! Vi ska alla tre klä ut oss till uma thurmans karaktär ifrån pulp fiction haha. En film som jag inte ens sett, men det blir nog bra!
Haha Amanda testade peruken:
Det blir nog skoj imorgon, däremot är jag ju inte så kry, så har laddat upp med alvedon och nässpray och grejjer. dessutom tänkte jag he i massa vitlök i maten jag ska laga, det ska ju tydligen hjälpa mot förkylning!
Menmen, har inte tid att sitta här längre.
Har en tvättid att passa!
ciao

sjuk...

Igår gjorde jag ingenting speciellt.. tog en promenad på förmiddagen i solskenet och skrev hemtenta på kvällen.
Gick och la mig runt 11, men somnade inte förrän efter 1 någon gång... mådde så dåligt! Snorig, varvat med igentäppt, hosta, ont i halsen och frös som en dåre, sov med dubbla täcken men frös ändå!! Idag när jag vaknade kände jag mig typ bara än värre plus att det känns lite som att jag har feber... så jävla trist. Måste pallra mig till skolan idag för har 2 viktiga föreläsningar, vill inte missa dom.
Sjukt irriteradne att jag blivit sjuk dock... imorgon har vi ju liksom maskeradfest på schemat. Det kan man ju inte missa!
Får se hur länge jag pallar vara i skolan idag.. mår jag allt för dåligt så måste jag nog dra hem, men men hoppas jag slipper det!
Nu måste jag klä på mig
ciao

<3

Saknar min lilla bäbis där hemma.
Han var ute och jagade i skogen idag och så här fin var han efteråt
haha sötiiis!

Bilder på lägenheten

Tjena tjena, nu har jag plockat undan lite grejjer, dock ser det fortfarande ut som en mess här...
Tänkte bjuda på några bilder på lägenheten i alla fall...
Ha överseende med att vi är långt ifrån klar, gardiner, möbler och annat saknas, plus att vi måste ställa undan lite grejjer i förrådet.
Men kan ju vara roligt ändå.
Hallen! inte allt för mycket att göra där, typ en skohylla kanske
Rakt fram i hallen, ska väl kanske köpa någon slags bänk eller något och ställa här.
Proppat med skrot, detta ska vi göra till ett datarum/gästrum?
gah måste köpa gardinstänger!!
Köket! Enda rummet med gardiner än så länge. Inte så mycket fix i övrigt, en hylla och en klocka skulle vara på sin plats där bara.
Badrummet!
Spegelhörna utanför klädkammaren
En del utav klädkammaren, den agerar även förråd just nu, men ska bära ut massa grejjer imorgon
Sovrummet, ser jävligt lame ut just nu, men med lite fix så!
Vardagsrummet, mycket som ska på plats här, måste upp med gardiner, något på väggarna, ny större soffa + fåtölj kanske.
Här ska det ställas en tv som ni kanske förstår.
Såååå det var väl allt, tagit bilder på allt utom balkongen, men det är inte mycket att visa just nu.

Fullt upp!

Ja som sagt, igår fick vi då äntligen flytta in i lägenheten, vilket kändes superskönt. Dock var inte mamma och pappa uppe här förrän halv 6 så då fick vi börja bära in alla grejjer. Kvällen igår bestod av att packa upp ur flyttlådor. Dock är det fortfarande mycket som ska på plats innan allt är klart.
Idag har jag och Emil fortsatt fixa lite, var även iväg och handlade så nu gapar inte kyl och frys helt tomma! Lagade middag som gav mig 3 matlådor! wiiho! Just nu ligger emil och tar en powernap, han måste åka tillbaka till Timrå lite senare för han ska jobba imorgon. Men förhoppningsvis kommer han snart också vara Umeåbo på heltid.
Kanske lägger upp några bilder på lägenheten sen, måste dock städa undan liiite först.

Inflyttning!

Yeeey, idag får jag och Emil flytta in i lägenheten, känns superb.
Dock mindre roligt att nu när man blivit bortskämd med att bo på ålidhem så är sjuuukt nära campus så ska man flytta till carlshem som ligger en bit bort, men fortfarande nära dock.. Drygt bara att jag inte har någon cykel här uppe än! Segt att gå.
Menmen, får se om jag hinner med skolan idag, har samling med min grupp klockan 12 för att göra en snabb gruppuppgift, sen klockan 13 har vi föreläsning igen. Vill verkligen inte missa föreläsningen. Men  det beror alldeles på när hyresvärden ringer och säger att jag kan hämta nycklarna. Nycklarna måste ju hämtas av mig eftersom det är jag som står på lägenheten..
Missar nog kvällen nollningsaktiviteter ikväll också, surt!! Men jag är ändå glad, inte varje dag man har inflyttning så. Plus att vi har typ 3 utgångar inplanerade på nollningsschemat nästa vecka + annat skoj.

Morrn

Morrn morrn.
Sitter här och läser på olika nätsidor om den fruktansvärda flygkraschen som inträffade igår där bl.a. den svenske hockeymålvakten Stefan Liv omkom. Fruktansvärt!
Igårkväll gick man på sparlåga i alla fall, jag var så sjukt trött. Köpte lite godis på ica sen låg jag i sängen och såg några gossip girl avsnitt. Sov ut till runt halv 10 idag och klockan 13 väntar föreläsning, spännande!
Sen ikväll blire filmkväll med klassen på skolan.
Uppar kanske sen när jag kommer hem om jag hinner annars blire imorgon.
saknar min älskling...
sjukt snygg bild på oss haha!

Muntlig redovisning

Japp så som överskriften säger, det är vad man har gjort idag, pratat i en hörsal inför 70 pers!
Haha det var lite nervöst, men inte så hemskt som det låter. Vi var ju i grupper som tur var så man stog ju inte som själv där framme och pratade.
Var ju som sagt ganska bakis när jag klev upp, men hävde i mig massa vatten och promenaden bort till skolan gjorde susen. Var i skolan från 13-17 idag, inte så farligt. Imorgon har vi våran första föreläsning, det ska bli intressant. Dessutom släpps vår hemtenta ikväll som vi har deadline på redan nästa vecka. Hoppas för guds skull att det inte är någon jätte jobbig tenta.
Sen jag kom hem från skolan har jag diskat lite, ätit mat och skrivit klart mitt personporträtt som har deadline på fredag, skönt att få den gjord.
Men men nu tänkte jag lägga min på sängen och dyka ner i lite kurslitteratur.

Rolig kväll!

Känns sjukt att vara bakis på en onsdag, inte allt för ofta det händer..
Men hade en sjukt rolig utekväll igår faktiskt, så det får vara värt att vara lite bakis även fast jag ska vara i skolan 13-17 idag....
Men i alla fall, kvällen började med att vi förfestade hos en av våra faddrar som heter Johannes, han bor på haga så det var en bit att gå, sjukt ont i fötterna idag. Där satt vi över 20 pers och trängdes på 40kvm, men det gick bra.
Vi körde lite lekar och surrade en massa, dessutom bjöd faddrarna oss på shot så full blev man alltid..
Vi utförde också ett av våra nollningsuppdrag som gick ut på att knäppa kort på hela gruppen på ett udda ställe, så vi klämde in oss alla på Johannes toalett, haha sjukt trångt, men vi lyckades!
Runt halv elva tiden drog vi oss bort mot krogen, corona närmare bestämt. Det var sjukt mycket folk där. Mer folk än vad det är hemma på krogen en helg liksom och då var det ändå en tisdag igår? tycker det var fascinerande haha, men det beror ju självklart på att det är nollning och allt sånt nu. Fanns några dansgolv att välja mellan, men vi höll till på det där dom spelade gamla godingar, lätt att dansa till och låtar som alla kan.
När det var dags att kila hemöver så ville jag typ dö, hade så sjukt ont i fötterna, en promenad som annars max tar en kvart gick kanske på 40 minuter igår? eller nåt sånt... fick ta småsmå steg, för mina fötter pallade inte att gå, satt mig t.o.m. på backen 2 gånger och vilade haha. Men eftersom jag var ute och gick sent på natten själv så ville jag inte dröja allt för länge... Men tog mig tillslut hem och då blev det typ däckning i sängen direkt.
Så det var kvällen ganska detaljerat.
Tänkte bjuda på lite bilder :)
haha Dennis
Amanda var på G!

stressad!

Vi hade ju som sagt brännboll igår med faddrarna och dom andra nollningsgrupperna, det var roligt! Dock vart det mörkt jävligt snabbt, så vi höll ut till 9 sen gick det inte att vara ute haha, så då drog vi alla hem! Men ikväll vankas det förfest hos en av faddrarna sen utgång, det ska bli ruuuligt.
Idag hade vi lite dramaövningar i våra grupper. Det var lite lågstadienivå med typ lekar som "fruktsallad" och massa namnlekar oså, men det var lärorikt. Kan nog namnen på alla i min grupp nu.
menmen, detta har jag icke tid med, måste sätta mig och plugga lite sen göra mig iordning för kvällen.

Första dagen klar!

Ja, idag var det alltså första dagen in school.
Hade upprop klockan nio med lite information och så vidare, sedan delades vi in i grupper, jag hamnade i grupp 2 i nollningsgruppen och grupp 3 till en uppgift som vi fick som ska vara klar på fredag. Den går ut på att vi ska intervjua en person som går i samma grupp och skriva ett personporträtt på den personen. Jag intervjuade en trevlig tjej som heter Amanda! Våra faddrar guideade runt oss lite på campus oså, sen fick vi jobba lite med vår uppgift, så kom hem från skolan för en stund sedan, sprang in på ica ålidhem och köpte några paket nudlar (haha...) men hinner ärligt inte med att laga någon mat idag.. För ikväll börjar vår nollning, ska samlas utanför skolan igen vid 7 och då bär det iväg till mariehem där vi ska spela brännboll! Tydligen så ska vi ha vita t.shirts på oss, fick lite panik när dom sa det, för jag har ingen vit t-shirt med mig... så jag och Amanda pallrade oss ner till stan och köpte nån billig tisha på stadium. Det får duga!
Fan va lågt blodsocker jag har alltså, är helt skakig, måste slänga i mig lite mat nu alltså..

Dagen före...dagen

Idag kom Lena och Tobias tillbaka till Umeå igen, så nu är jag inte all by myself längre, det känns bra. Vi lagade en god tacopaj till middag, smaskigt. Sen blev det en liten promenad.
Jag överlevde ju bussfärden ner till stan förut också, det var inte precis svårt haha... Var in på telia, så nu är allt löst med min iphone. Känns bra.
Hade tänkt ha lite gossip girl maraton nu sen blire väl en dusch och sen typ sova.... för imorgon börjar ju skolan. Shit, det känns sjukt alltså.. men det blir nog bra. Ska bli roligt, dock är jag lite smånervös. Som tur är vet jag ju vart jag ska gå oså, så att man inte kommer försent första dagen, det hade ju varit lite pinsamt.
Menmen, nu blire GG
Uppar imorgon om hur skolan gick (om jag får tid)

Missöde

Vilket drama jag var med om igår om jag får säga det själv... eller ja, egentligen var det ju inte så farligt, men nu när jag är här uppe själv så är man lite skör, så jag blev fruktansvärt less.
Skulle uppdatera iphonen igår,när jag trodde att uppdateringen var klar så jag drog jag ur telefonen ur  datorn.... och det skulle jag inte ha gjort. Tydligen var ju inte uppdateringen klar så telefonen ballade ur och jag blev tvungen att återställa den, jävla skit. Men okej tänkte jag, det är bara att knappa in pinkoden så kan jag fixa med telefonen sen... men nej, så enkelt var det inte. För min pinkod (som jag inte hunnit lärt mig) står på ett kort som ligger hemma nere i Timrå... 25 mil härifrån... Och innan jag fick tag på någon via FB som kunde säga åt emil och sen att emil kunde ringa mamma. Väl när mamma ska leta fram den där förbaskade koden, så hittar hon den inte, kortet är spårlöst borta. Då blev jag sjukt frustrerad. Kommer ju inte åt telefonen, och telefonen är ju fan viktig!!!
Så idag måste jag leta rätt på en Telia butik. Måste sätta mig på en buss och åka ner till stan (creepy!!) Lär ju virra omkring där ett bra tag innan jag hittar den där jävla butiken. MÅSTE HA ETT NYTT SIMKORT NUUU!!
Ja... jag är less

Kvällen

Middagen blev helt okej, hade tänk ha kyckling i min wok men orkade inte tina upp skiten, var så fruktansvärt hungrig.. Så det blev nudlar med thaigrönsaker, chaminponjer, lite kryddor, soja och stark chilisås. Det blev hot! Ville typ skära av mig käften så starkt som det blev. Men gott blev det i alla fall.
Nu håller jag på ladda ner en film, super 8. Igårkväll såg jag Bad teacher, den var väl halvbra.
Men men på återseende
Min middag:

Virra omkring i Umeå

Idag har det varit en massa fläng fram och tillbaka kan jag lova.
Efter frukost så tog jag initiativet att ge mig ut på en promenad och kika lite, hade tänkt hitta huset på campus där mitt upprop kommer vara! Det var inte det lättaste att hitta vill jag lova, campus här är väldigt stort och humanisthuset som jag skulle till låg typ längst bort. Efter många omvägar så hittade jag tillslut dit, sen var ju problemet att hitta tillbaka... men det gick ganska lindrigt. Hade heller inget paraply så kände mig som ett fån när jag gick där i regnet och blev blöt och såg helt borta ut.
Sen tog jag en sväng in på ica och handlade något att göra middag av, det får bli thaiwok!
När jag precis klivit in genom dörren och satt mig i soffan så ringer simon och säger att jag ska gå ut för att han och Jonathan var nästan framme vid ålidhem (där jag bor för tillfället). Simon skulle köpa bil här uppe så därför tvinga jag han att komma förbi mig också i samma veva! Det blev till att dra ut och flänga igen då... simon och jonathan skulle till biltema som låg på fogvägen. Dock skrev jonathan in fogDEvägen i gpsn.. så vi hamna helt åt helvete! Men tillslut så kom vi rätt i alla fall. Väl där så köpte jag mig ett paraply, så att jag slipper bli blöt nästa gång jag ska ut och vandra. Nu har jag i princip klivit innanför dörren igen, så nu tänkte jag laga middag sen blire nog chillmode resten av kvällen.
Bjuder på en bild på universitetsområdet här, så att ni förstår hur stort det faktiskt är!

dag 2

Gick och la mig runt 12 igår, men somnade nog inte förrän efter 1. Det är bra lyhört här i lägenheten och det var några afrikaner på bottenvåningen som hade fest och jävlar va dom levde om! Dom lever om hela tiden har jag märkt, dunkar och har sig väggarna hela tiden haha osså hör man dom prata väldigt onormalt högt på sitt språk (vad det nu är för språk...) menmen jag drog på mig ett par hörlurar och somnade in till det tillslut. Nu är det dag 2 här i Umeå, vaknade för en stund sedan och sitter och käkar lite frukost just. Sen blir det nog en dusch och en lite promenad så jag kan kika runt lite! Hoppas bara att det inte börjar regna för jag har inget paraply med mig...

Min frukost: Blåbär/vanilj yoghurt med müsli och banan

I want to buy you something, but I don't have any moneyyy

senaste apsköna låten från the drums

Har två kompisar här i alla fall....

..... fanta och chips!!
Då överlever man ju hahaha

I'm in Umeå!

Japp, drog alltså upp till Umeå idag då! Pappa och Emil åkte med mig, visade pappa vart min och Emils lägenhet ligger osså installerade jag mig hos Lena och Tobias där jag ska bo nu i en vecka. Dom har fin student 3a på ålidhem! Det märks att detta är ett studentområde! Mycket liv och rörelse, har sett lite nollningsmänniskor här och var. Här sitter jag, helt själv, i en stad som jag inte har så jävla bra koll på (men förhoppningsvis kommer få). Lena och Tobias skulle ner till Sundsvall över helgen, men dom kommer tillbaka på söndag så behöver ju inte vars själv allt för länge. Dock kan jag tycka att det är skönt att vara själv ibland! Var in på ica förut också, pappa handlade lite nödvändigheter åt mig! Bra sugen på att göra något ändå, nu när man ser alla studenter oså, men jag får hålla mig till måndag då nollningen drar igåg för min del. Ikväll blire nog inget speciellt, ska nog bara sitta här och ta det lugnt och imorgon blire nog till att ge sig ut på lite vandring och se över området lite. Checka in skolan oså!
Bjur väl på några bilder då också kanske, vi får se.