Hey

Tog och åkte upp till Umeå i söndags, spendera lite tid med E.
Men som en smäll på käften fick man sig en redig förkylning.
ja det var väl allt...
tillbaka i timrå igen på torsdag.
 

Bangs

Trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag är väldigt sugen på att klippa hellugg! Sååå jag ska nog ta tag i det snarast. Senast jag hade hellugg var hösten 2008 då jag även var rödhårig.
 
Samlade ihop några inspobilder på fina luggar samt två bilder på min lugg som jag hade 2008
 

JJ

 

Min wowposter

Middag

Var ut till skatan och åt middag med familjen ikväll. Så himla fint där, lite skärgårdsvibbar! Jag åt strömming, mmmmm gött var det!

Utflykt

Jag har uppdaterat väääldigt dåligt den senaste tiden. Tänkte ju lägga upp några bilder från gatufesten men det har inte blivit av. Igår kom i alla fall syster med pojkvän upp. Väldans trevligt då jag inte träffat killen hennes tidigare. Alex, som han heter hade tydligen aldrig varit i norrland (som längst hade han varit i stockholm!!) så igår tog vi en liten rundtur med honom. Eller ja, vi visade typ Timrå kommun. Och på kvällen var vi tre på bio i stan och såg rock of ages. Idag var vi på en lite längre tur. Vi åkte till den thailändska paviljongen som ligger ute i Bispgården. Inte så mycket att se där men ändå skoj att göra något. Nu väntar middag i form av sushi!!

Nordpolen

Senaste från Nordpolen
Det var ett tag sen sist.

Dagarna på dagarna

I onsdags var jag in till Gatufesten på kvällen med Danne och Olsén. Man måste ju passa på att dra in då det är gratis, himla dyrt med 3-dagars iår tycker jag så därför går jag bara en betaldag iår vilket blir lördagen. Det var himla mycket folk och drag där i onsdags i alla fall, dock vart man ganska less på att stå och trängas och tappa bort varandra hela tiden så vi drog hem vid ca 23.30.

Idag har jag i princip inte gjort någonting alls, förutom att ligga och sola samt att jag var till ica maxi och handlade lite. Just nu sitter jag och konstruerar en ny och väldigt bra playlist på spotify. JAG ÄLSKAR MUSIK. Funtar på att sätta mig i bilen och köra runt lite och lyssna på musik, det är ju typ det bästa som finns.

Ikväll någon gång kommer äntligen Emil hit!
Stannar gör han dock bara till söndag, buhu.

Fiskeeliten

Igårkväll tog jag och Camilla och köpte varsitt fiskekort och drog iväg och fiskade i en sjö som heter Laxsjön. Tog ett bra tag innan vi kom rätt (längesen vi var där sist). Men det vare värt ändå, mitt ute i ingenstans i skogen ligger sjön, tyst och stilla var det där. Underbart väder. Ända nackdelen var väl knotten och myggen..och att vi inte fick någon fisk. Däremot hade jag en abbore som nappade men som släppte precis när jag skulle veva upp skiten.. Samt att både jag och Camilla var nära på att få gammgäddan på kroken då vi såg hur den följde våra drag in till strandkanten. På vägen hem i bilen satt och sa att vi ville se nå djur, typ en björn eller en älg och rätt var det är så får vi syn på älgfan! Jupp.
Det var den kvällen.