hmmm

det där med att tillåta mig själv att koppla av var ju lättare sagt än gjort.
Jag tillåter mig själv det, men klarar ändå inte av det?
Skrev igår att jag skulle ta en powernap. Lyckades jag somna? Nej.
Samma sak igår natt när jag skulle sova. Kunde.inte.somna. Sist jag kollade klockan var den halv 4. Stabilt det när man ska upp klockan 7 på morgonen.

En bättre dag

Igår var jag rätt likgiltig och less på i princip allt (mest uppsatsen). Men som alltid svänger mitt humör väldigt fort, från botten till toppen (hej manodepressiv?!) och idag är helt klart en bättre dag. Uppsatsarbetet flyter på (vilket det har gjort hela tiden så vet inte varför jag får sån pngest??) och boendet i Stockholm ser ut att lösa sig. Känner att det här med att leta boende i stockholm samtidigt som uppsatsarbetet inte varit så optimalt, det har väl gjort mig aningen stressad. Men nu när boendet ör klart kan jag chilla liite. Jag måste verkligen bli bättre på att tillåta mig själv att slappna av och inte ha för stor press på mig själv hela tiden. Tror att det är mycket av det som påverkar mitt humör. 

Nu har jag i alla fall jobbat på bra idag så nu tänkte jag tillåta mig själv en powernap ;)


// ångestfylld tjej_91

maximalt lugn

Snacka om lugn helg.
Emil är i Timrå vilket innebär att jag är själv hemma hela helgen.
Har inga planer what so ever så det blir oerhört lugnt.
Igår såg jag film och chillade och denna kväll lär väl gå i liknande tecken.
 
Funderar på att slänga i en hårfärg (har inte färgat håret sen september!!), noppa ögonbrynen, göra ansiktsmask OCH ta ett glas vin. Låter som en sjukt bra idé i mina öron, så fåre nog bli.
 
Hörshej!!

FIIIIIN

önskar lite att detta var MIN hund.
Finfina frallan, precis i den täckning jag vill ha också.
Om ändå....

skön....t

Bjuder på en riktigt bra låt idag, bara att tacka och ta emot!

igång

Så, nu har då uppsatsarbetet satt igång. Dom två första dagarna har gått bra, himla drygt innan man kommer igång riktigt bara. Hitta tillbaka till det akademiska språket och tänket. Det blir ett bar tunga veckor fram över med myyyycket plugg, men sen så kan man pusta ut!

Så himla typiskt att min dator ska gå och fucka ur precis när uppsatsen ska skrivas...
Tydligen så har batteriet typ slutat fungera, så måste köpa ett nytt för 700 spänn. Dessa jävla utgifter alltså, alltid är det något. Jag som hade tänkt klippa mig och färga håret den här månaden men det får nog vänta. Prioriteringar liksom!

Mjöpp man kanske ska gå och få sig lite sömn för att orka ännu en heldag med plugg imorgon.

stan

Förbaskat skönt med helg måste jag säga.
Blev en snabbrunda på stan idag då jag tyckte det var dags att sätta sprätt på lite av julklapps/födelsedagspengarna.
Efter ett evigt sökande fick jag igår tipset av Johanna att en skobutik i stan hade leopard vansen som jag suktat efter. Så fick bli att rusa in i butiken och köpa dom så fort jag kom ner på stan. Jag är så NÖJD! Så jäkla typiskt bara att det kommit en massa snö så det inte är lämpligt att använda dom än. 
 
Utöver skorna hittade jag även en fin jeansskjorta på rea för 100spänn, som hittat.
 
 

stolt

Nu är höstterminen avslutad i och med vår slutgiltiga pitch som vi hade idag. Vi har under ca tre månader jobbat med att ta fram en kommunikationsplan till organisationen Folkets Bio i Umeå. Det har varit ett superroligt arbete och idag på vår presentation briljerade vår grupp verkligen. Jag är riktigt stolt över det vi presenterade och jag hoppas att Folkets Bio kommer vilja välja just vår kommunikationsplan att arbete med. Det vore grymt roligt och motiverande.

Nu väntar C-uppsats och praktik, sen tar jag EXAMEN!!!

det rullar på

Ännu en uppgift har blivit godkänd och kan läggas bakom en.
Så himla skönt att jag har klarat mig igenom hela utbildningen (än så länge) utan att bli underkänd en enda gång! Jag hoppas verkligen att det håller i sig.
Har ju som sagt C-uppsatsen som drar igång alldeles snart. Det kommer bli ett tungt och tidskrävande arbete, men det ska nog gå. Kommer väl inte bli mycket till fritid, men så är det.

Kom ett glädjande besked idag i alla fall: utomlandsresa med hela familjen i juli, gah, jag längtar! Något att se fram emot och drömma sig bort till när plugg och vardag tar över för mycket.

lol
Tre

tre bilder från nyår på mig och Emil.
En jag ser flintskallig ut på, en normal och en garvbild. 
Udda tapas

Testade sundsvalls "nya" tapasrestaurang ikväll med Camilla och Evelina. Riktigt god mat tyckte jag, men dyrt. Tapas är ju inte direkt mycket mat heller. Men trevlig miljö och bra sällskap så betyget blir 4 av 5.