summering av 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Åkte utomlands med Camilla och Evelina för första gången, åkte utomlands med Emil för första gången, skaffade ett riktigt jobb (ej sommarjobb), besökte Halmstad med familjen, volontärjobbade på en festival, var i Västerås för första gången och hälsade på Emils mor, gick på ett bröllop... hmm säkerligen en massa mer men kommer inte på något på rak arm just nu!

Hur har ditt 2013 varit?

Det har helt klart varit ett händelserikt år. Jag har varit iväg på många resor och haft mycket för mig då jag både jobbat, pluggat och försökt ha ett socialt liv samtidigt. Det har varit ett roligt och väldigt givande och lärorikt år. 

Blev du kär i år?

Nej, är ju redan kär i pojkvännen min sedan tidigare. Kanske att min kärlek till hundar har intensifierats och gått över i obsession.

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

Oj va svårt, hmm, men det blir nog datumet då vi tog bort Rapp <3

  

 

Vad är din största framgång 2013?


Att jag fick ett jobb och praktik i Stockholm. Personlighetsmässigt kanske att jag blivit mer säker på vem jag är som person och vilken person jag vill vara.

Bästa köpet?

London och Turkietresan helt klart, upplevelser går före allt materiellt!

Vad spenderade du mest pengar på?

Helt klart resande då jag bara under sommaren flög minst 8 gånger + londonresan på det.

Gjorde någonting dig riktigt glad?


Mycket har gjort mig glad, men speciellt möjligheten att få ha ett bra socialt liv i kombination med att ha jobbat så pass mycket att en inte behöver känna jättedåligt samvete för alla pengar som spenderats. Vilken lyx det är att få jobba och kunna njuta av det! Sen nu under det senare halvåret blev jag riktigt glad när jag fick min praktik i stockholm.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Alla låtar med Lana del rey då det är henne som jag lyssnat mest frekvent på under årets gång. Sen även get lucky med daft punk.

Vem har du umgåtts med mest?

Förmodligen Emil då vi bor ihop, men utöver det, hmm, Amanda kanske då.

Har du haft ett förhållande under 2013?

Ja

 

Vart reste du under 2013?

London, Alanya, Göteborg, Halmstad, Stockholm, Västerås, Luleå... 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?


Under 2013 tycker jag att jag har haft väldigt mycket stabilitet och det är något jag önskar för 2014, men som jag känner kan bli svårt. Det är mycket som väntar nu till sommaren då jag tar min examen och det skrämmer mig lite. Jag vill ha ett jobb och någonstans att bo, men hur det blir kan jag inte veta ännu..

Vad gjorde du på din födelsedag?

Inget särskilt egentligen, var på birsta med mamma. Sedan så blev mamma och pappa så pass sjuka att det inte gick att göra något speciellt. Umgicks med Simon istället på födelsedagen!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Mindre stress och mer fokus på hälsa. I och med jobb och plugg samtidigt är det mycket som blivit bortprioriterat ibland, speciellt under den tiden då jag jobbade 50% och pluggade samtidigt.

Vem saknade du?

Rapp, min älskade gamle vän <3

De bästa nya människorna du träffade? 

Vet inte om jag träffat så mycket nytt folk under 2013 så jag får väl lova att säga mina glada arbetskamrater på Relacom då! 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Våga satsa, tänk på dig själv i första hand och prioritera inte andra före, våga även misslyckas och se inte ner på dig själv. DU ÄR BRA!

 

Rea

Alltså, konsumtionssamhälle vi lever i alltså.
Vi hetshandlar in i det sista innan jul och så fort butikerna öppnar efter jul är vi där igen och spenderar alla julklappspeningar.
Jag hade tänkt att jag inte skulle åka på rean iår, då jag hade tänkt lägga mina pengar på lite vettiga priogrejer. Såklart så ringer fröken Forsell och vill ha med mig... Måste dock säga att det var den sämsta rean jag varit på. Sjukt dåligt utbud.
Kom hem med en fin svart klänning att ha på nyår (ej på rea, såklart...) och en skjorta från monki som jag spanat på länge och som äntligen var på rea.

Nä, nu får nog plånkan vila ett tag innan tar fram slantarna igen.

Juldagen

Igår var det då julafton, dagen en väntar på under så lång tid, sedan tar den slut i ett nafs.
Dagen spenderades hos moster med delar av släkten för julfirande. Blev en hel del god mat (kanske lite för mycket till och med). Senare under kvällen åkte vi i familjen hem och hade lite eget firande då vi öppnade våra julklappar oså. Jag är himla nöjd över mina julklappar, fått en massa fint. Det allra finaste och den bästa julklappen fick jag av Emil, en väska från Sandqvist i svart läder. I LOVE IT!

Roligt

Otroligt roligt att vara hemma med familjen över julen. Det blir mycket monopol och annat spelande på kvällarna. 
Jag har vunnit två kvällar i rad nu (woho!!).
Imorgon ska jag lobba för uppesittarkvällen på bingo lotto. Familjen är inte så övertaggade på det, men jag ska nog få dem att ändra inställning. 

vackert

Testar

Har uppdaterat blogg.se appen nu, verkar fungera rätt bra.
Smidigt att kunna posta bilder direkt från mobilen liksom.

Tog nån bild från ifånen för att testa nurå

Birthday

22 år gammal (ung?) blir jag idag!
HURRA till moi

myset

Haft en riktigt trevlig kväll med Rebecka och Amanda. Lite pre-birthday firande med fika och en massa snack. Fick finfina presenter också!

Nu ägnar jag mig åt min bästa helgsyssla: Lyssna på musik och hitta ny musik!

bjuder på en bra låt också:

slut

Finns det något bättre än att komma hem efter en alldeles för lång dag och lägga sig i sängen med datorn i knät och bara slösurfa? Nej, jag tror bestämt inte det.
Idag har jag varit i skolan från klockan 9 på morgonen till ca 15.30 snåret, och därefter jobbat 16-20.
Puh, men nu är både grupparbete klart och arbetspasset över.
Jag jobbade ju även mitt sista pass (för nu i alla fall) på Relacom idag. Efter att ha extrajobbat och sommarvikat sedan mars förra året kände jag nu att jag vill kunna fokusera fullt ut på skolan när det är så pass liten tid kvar. Inte för att det har varit några problem med att jobba extra men nästa termin väntar både C-uppsats och praktik, vilket gör att jag inte kommer ha tiden till att jobba.
 
Hursom, det känns otroligt skönt i alla fall att jag är "klar" där nu. Vem vet, jag kanske trillar in och jobbar lite framöver ändå om möjligheten och tiden finns till det. 
 
Nu ser jag i alla fall fram emot att ta mig an andra utmaningar *klyschan*
 

25 år

Idag fyller min kära syster hela 25 år, hon börjar allt komma till åren.. he he he.
Nej då, 25 är ungt och fräscht liksom.
Men hur som....
 
GRATTTIIIIS PÅ FÖDELSEDAGEN ELIN!
 
 

snart jullov

Hajhaj!

Ja, så tiden går. Snart är det jul och snart får jag äntligen bege mig hemöver för julfirande. Men innan dess ska jag hinna fylla år också. Plus att jag har en himla massa skolarbete som måste göras: en essä, grupparbete och grädde på moset: ett uppsats-PM. Ja jag säger då det jag. Lite stressad är jag allt. Men det ska nog gå vägen.
Har fått undan rätt mycket idag, så det är skönt.

Tänk att om lite mer än 5 månader tar jag min examen. Helt obegripligt, roligt och ångestladdat på samma gång.

Hej december

Nåt sånt här

Nu när jag har klippt lugg så har jag också fått för mig att jag vill bli liiite blondare i färgen.
Tycker att denna frisyr lutar åt hur jag vill att mitt hår ska se ut.
Himla fint.
 

kanske?

Kanske en ska börja blogga lite igen.
Hmm, något att tänka över. Kan ju vara rätt roligt att skriva något ibland och lägga upp någon bild. Tänkte att jag skulle försöka damma av min kamera och börja fota lite mer. Det är ju trots allt riktigt roligt med fotografering.
Tog lite flummbilder igår i brist på motiv att fota. Ville mest leka lite med kameran bara.