ingenting att ångra

Jag har inte skrivit på bra länge nu. Hade faktiskt tänkt mig ett längre inlägg idag, men jag har intr orken känner jag just nu. Måste snart i säng för man ska ju upp och jobba.
Förresten är det min sista vecka nu, hurray! Sen får Lina Hjort sommarlov.

Vad finns det att säga, dom senaste dagarna har varit riktigt roliga, varit med lite allt möjligt folk. Och nu i veckan börjar GF, 3 dagars har man ju of course. Och jag är väldigt peppad, kommer bli så jävla skoj. Hoppas bara att det inte regnar lika kraftig som förra året under GF, men vad gör väll det. Med rätt folk och rätt humör så är allt roligt, oavsett vad.

Måste bara säga hur jävla bra jag mår just nu också, vet inte vad det beror på. Alla roliga positiva saker som sker just nu kanske, allt roligt man har tillsammans med sina vänner. Jag känner på mig att den här sommaren kommer bli minnesvärd, på ett eller annat sätt.

men måste sova.
See you in Sundsvall till helgen!
Gnatt


Jag är Happyyy

Utflykt

Dagen kanske inte började sådär super. Vaknade tidigare än väntat för att blodet forsade ur näsan på mig. Har ingen aning om varför jag får sån kraftig näsblod bara sådär ibland. Inte så himla roligt att vakna upp och hela kudden är full med blod. Menmen.

Igår hade jag verkligen jätte tråkigt, det var grått och trist ute och det kändes som en söndag. Så idag vid 11 tiden så kom pappa på den briljanta idén att han, jag och mamma skulle åka ut på bilutflykt. Först var det tänkt att vi bara skulle åka ner till skatan bortanför Njurunda. Men det blev en mycket längre tripp än så. Åkte en bra bit bortanför Hassela, rakt in i skogen. Åkte på massa konstiga grusvägar och shit, i bushen helt enkelt. Kom sedan fram till något berg och där uppe fanns det en restaurang. Så vi åkte upp dit och tittade på den fina utsikten och åt en dyr middag. Maten var god så den var värd pengarna. Sedan efter det fortsatte vi i skogssnåret på väg att hitta en tillbaka väg hem. Tillslut kom vi till E4:an  en bit ovanför Hudiksvall. Så då vare bara att gasa på upp mot Sundsvall.

En snabb sväng in på ica maxi blev det också när vi ändå var i farten. Mamma köpte massa gotta till lunchen imorgon på jobbet. Blir sallad med feta ost och tzatsiki (stavas?), väldigt gott må jag säga. Fyllde på min kära mobil också, så nu har man gratis sms!

Fick även reda på av Camilla förut att Simon måste välja vilken skola han ska börja på senast i helgen som kommer. Och dom han ska välja mellan är där han går nu i Sundsvall då eller i Järpen (fjällen) eller Jönköping.. Ja vad säger man. Kind of sad om han flyttar, men bra samtidigt, glad för hans skull som vågar ge sig iväg från den här skrutthålan. Men satan vad tomt det blir om han flyttar. Vad han är beslutar sig för så står jag på hans sida i valet! Helt klart.
Om han flyttar så kommer jag och Camilla hälsa på honom så ofta vi kan, och hur roligt skulle inte det vara då. Lite semster för oss två blire ju då.

Ja men sluttjatat för idag
Nu blire nog dusch osånt
Godkväll



ett kort jag tog från berget där vi var och åt.

Forever

Ja, jag diggar forever med Chris Brown, pinsamt nog. Inte min musik direkt.

Nu har man jobbat klart för denna vecka på jobbet, hua vad skönt! Fick även gå 2 timmar tidigare idag, väldigt snällt.
Vad har jag gjort mer idag annat än att jobba då hmm. Jo när jag kom hem så gick jag en sväng till Camilla och hälsade trevlig midsommar och så. Hon skulle upp till stugan hon. Sedan när jag kom hem så högg jag tag i lite sandpapper och donade lite med ett par shorts som jag gjort av Elins gamla jeans. Dom sitter helt okej, lite slappt sådär. Drog till ica maxi och handlade med mami också.

Sen så har jag, Lina Hjort för första gången i mitt 16 åriga liv gjort en Cheesecake! Jag hoppas bara att den är ätbar, men det återstår att se till imorgon.

Imorgon ska jag nog till ånäsparken först, där det är midsommarfirande. Lite tradition sådär
Senare bär det av till Sörberge, till moster där resten av kvällen kommer spenderas.. förmodligen.
Men ni kan ju ringa.. ifall att det händer något spännande

Trevlig Midsommar!

Genialiskt

Ja det är nog det bästa sättet att beskriva filmen jag nyss såg på - The forbidden kingdom. Jag är inte mycket för kung-fu filmer, MEN denna var såå otroligt bra. Kanske var det tack vare Jackie Chan, den charmiga söta pojken, den söta kines flickan, dom klockrena kommentarerna, dom komiska scenerna eller kanske dom där slut scenerna som gjorde än lite snyftfärdig. Men som vanligt så blev det ju ett lyckligt slut tillslut, och det var väll tur det. Helt klart värd att se! SE DEN!

Humhum, ska nog inte göra något speciellt resten av kvällen, se lite tv tror jag nog sedan blire sängen. Måste ju vara pigg när man ska jobba. Känner faktiskt att jag är mer pepp ikväll för att jobba än vad jag var igår. Tur är väll det. Minns förra sommaren då jag jobbade på Hagalid, det var en plåga att vara där varje dag, att varje kväll veta att man skulle dit på morgonen. Helt sjukt, men jag trivdes verkligen inte där. Äldredomsomsorgen är verkligen ingenting för mig drog jag som slutsats av det.

Jag tvingade min sega syster att ladda ner coldplays nya platta idag också. Så ÄNTLIGEN har jag fått lyssna på mästerverket. Okej, kanske inte lika bra som X&Y albumet, men nästan så. Ska nog ta och lyssna igenom låtarna lite nu!

Godkväll.

Stjärnorna i The forbidden kingdom
the forbidden kingdom hjältarna

första dagen på jobbet

Yes, då var den avklarad. Kändes som en evighet innan dagen var över, som tur är det bara 3 dagar kvar på den här arbetsveckan. Eftersom man inte jobbar på midsommar. Till skillnad från förra året då jag jobbade på folktandvården så har jag nu fått mig en arbetskamrat - Johanna Åström, schysst tjej. Kul att få ha någon att arbeta med också, blire inte lika långtråkigt. Första tiden av dagen var vi nere i källare och packade massa journalpapper o.s.v. Satt med det tills lunchen. Efter lunchen skulle vi söka adresser till folk som ska få kallelser. Fick man ju sitta vid en dator iaf ( HE HE datanörd ).

Slutade i alla fall 4, blev käka direkt när jag kom hem och nu sitter jag här. Imorgon börjar jag halv 7, hua. Jag är trött som en gris. Och Simon sitter och tjatar på att jag ska följa med till Stordalen, men jag har verkligen ingen ork eller lust. Men jag får väll se hur jag gör med den saken!

Hejsålänge

torsk

ÅH, jävla Spanien, att dom skulle göra mål när det var cirka 2 minuter kvar av matchen. Jävligt le blev man.
Och jag blev så nervös ett tag så godiset bara slank ner mer och mer. HUA ont i magen nu.

Klockan är bara 8.
vad ska man göra resten av kvällen tro?
Blir väll att kolla på tv med mami..
men ja.. det skulle ju vara roligt att hitta på någonting också.

Vädret fortsätter att vara sämst
regnregnregn. Fast å andra sidan är det nog bra. Det kan få regna hur mycket dom vill dom veckorna jag ska jobba.
Börjar på måndag och jag är hur opepp som helst, vill verkligen INTE. Men vad gör man inte för pengar.

Har lite planer på vad jag ska köpa när jag fått lönen, mmmm.
Köpte i alla fall en ny klocka idag, 50% rabatt så den gick på 199 kronor! fyndigt. Och snygg var den också

Nej nu ska jag kila.
YOU NEVER CALL ME WHEN YOU'RE SOBER!

Är det nu man borde vara bakis?

Nej inte jag i alla fall, för som vanligt söp jag mig inte full, även fast att jag kanske var liiiite sugen på att göra det. För en gångs skull liksom. Fast å andra sidan var det inte så nice sist jag gjorde det.. Men jag var lika duktig som vanligt och drack inte mycket alls cirka 4 cider. Och då med ganska långt mellanrum mellan varje. Så jag mådde prima igår.

På tal om igår. Hände lite allt möjligt. Först började det med att jag, Camilla, Ewe, Simon och Jeppe satt vid varvet och drack lite och snackade oså. Sen efter en stund knallade vi vidare till bushållplatsen och väntade i evigheter på bussen in till stan. Jag var skit kissnödig och höll på avlida. När väl bussen kom så var den smockad med festglada ungdomar haha ( får mig själv att låta som en gammal tant haha) Vi klev av bussen någon hållplats tidigare än navet så att vi kunde smyga upp i nå buskar och pissa. Nådigt fult. Väl nere på stan så vare stendött där, jätte lite folk, men klockan var bara 9 ännu. Så vi gick till subway åt lite oså sedan knallade vi vidare till statoil, där ewe och camilla skulle gå på toa.

Sedan gick vi tillbaka till navet för Ewe skulle typ möta Roten och jag skulle träffa Hampus. Vi hade ju tänkt att dra upp till norra men jag tror ingen var så sugen på att dra upp dit. Jätte långt att gå på plus att det började komma mer och mer folk in mot stan. Men i alla fall, fick ju träffa Hampus och det var inte helt fel det. Han gick omkring med oss ett litet tag, fick han se alla tokstoll som man känner typ.. ehm ja. Menmen sen så knallade han vidare med sina polare. Kul att få träffa han i alla fall, för det är inte ofta det sker, tråkigt nog. Träffade en hel del folk igår som det var ett bra tag sen man träffat. Orkar inte skriva så detaljerat. Men kvällen slutade med att jag och Ewe satt inne på en pub med Bergdahl och Robin. Alltså vad ska man säga, det var ganska roligt ändå. Sedan på bussen vare bara jag och Ewe kvar, för simon, camilla och jeppe hade dragit hem tidigare.

Ganska kul kväll ändå.
MINUS på att jag har fått världens skavsår och blossor på vänster foten. Inte skönt!
MINUS på att jag är för liten för att komma in på krogen. DET SUGER.
speciellt när typ alla man känner är 18...

Ne nu ska jag sluta klaga.
Ikväll blire nog bara till att vara hemma tror jag, kika på fotbollen oså.
HEJDÅ

skolavslutning

om man kan kalla det så.
Vi gick dit, satte oss i ett klassrum, fick betygen och gick. Inte mer än så
Inte ens värt att "klä upp sig", men självklart gjorde man det ändå.

Men nu orkar jag inte, sitter i mjukisbrallor och t-shirt.
Ikväll får väll "fin" kläderna dras på igen.
Party eller?

I HOPE
Må vädret vara med oss

glöm inte

"The worst feeling isn't being lonely, it is being forgotten of someone you can not forget"

Så himla bra citat, stämmer till 100%

Jag har en klump i magen, den vill inte försvinna heller. Den bara kom under Camillas brors skolavslutning, två tjejer sjung Ted Gärdestads låt - himlen är oskyldigt blå. Den fick mig att tänka, tänka på hur allt är och vad det kommer bli.

Men som vanligt är det nog bara jag som överreagerar.

vart fan ska man va imorgon då? ån?
Verkar ju som alla dragit dit idag.. hmmm
vill ha party!

Grattis till studenten.
I'm gonna miss you guys.


jag vill verkligen inte tappa kontaken med er eller så.
friendship lasts forever, right?

Guldkotten

Yey, har nyss kommit hem från en kall dag utanför timrå gymnasium. Åkte till skolan vid halv 9 och började pyssla med Sp3:ornas studentvagnar. Blev lite strul där i början, när vi inte visste vilken vagn vi skulle ha o.s.v. Men det ordnade sig. Måste då säga att Sp3b:s vagn blev jätteful! Ingen i klassen orkade engagera sig riktigt och grejjerna som 3 orna köpt som "virke" för vagnen var uselt. Menmen, den dög väll iaf.

Vid 9 så körde själva guldkotten igång. Feting diggade TE3:s egna uppsättning. Bäst var dom. Sedan var det ju massa tävlingar oså, som jag missade en del av p.g.a. den där satans studentvagnen. Såg iaf "irländsk julafton" eller vafan tävlingen hette. Dom skulle springa 10 varv runt en kona, med huvudet mot konan.. aa ni fattar. Vissa blev ju lite yr i bollen man kan ju säga. Fast det var dom nog innan också ;) haha.

Sist men inte minst, var det karoke. Hmm ganska trist i början, gillade iaf ES3, TE3 och NV3 där då. Hampe tog i för kung och fosterland han! haha. Skulle ha tagit kort :( fan att jag inte gjorde det. MEN Camilla tog ju lite, så kan ju få hennes.

Menmen det hela slutade med att Sp3a vann såklart... alltså, den "perfekta" klassen eller.?!?!.
NOT FAIR
TE3 for the win! säger jag.

Klockan 5 drar jag och Camilla till grytan i alla fall och kikar när dom går ut på trappen.
Lyxmänniskor.

Fjollbolls kväll

Städa rummet sket sig, sekunderna innan jag precis skulle sätta igång så ringer Camilla och ska ha med mig på stan. Och javisst tänkte jag, har ju inte varit där på år och dar. Synd bara att det öste ner regn.. Jag fick i alla fall vara smakråd åt Camilla, hon köpte tillslut en jättefin tubtopklänning och två nagellack. Plus att vi blev kär i Lars Wallins superröda läppglans! Det  var ubersnyggt, men dyrt, kostade cirka 230 kr.  Sen så har jag blivit kär i en parfym också. Miracle nånting heter den, av Lancome i alla fall. Tror jag ska kosta på mig den efter jag sommarjobbat. Den luktar så ljuvligt, som liljekonvaljer.

Sedan när jag kom hem så blev det att käka wok sedan bar det av igen. Mamma ville ha med mig en sväng till birsta för hon skulle kika på gardiner. Jag hade bestämt att gå in på den där godisbutiken som ligger där i barnens hus byggnade och köpa något gott till fotbollen ikväll. Men precis när jag ska gå in dit så ångrar jag mig och tänker att jag borde köpa något nyttigt istället. Så då gick vi in på Willys. Och där köpte vi jordgubbar, röda vindruvor och Brämhults apelsinjuice! GOTT

Så cirka 20.35 ska man bänka sig framför tv:n och se när Sverige tar sig an grekerna.
KOM IGEN SVERIGE!

Brrr!

Jag sitter här och små huttrar. Det är kallt idag, det regnar och skit. Så himla typiskt att det ska bli sånt väder den här veckan bara för att det är avslutningsveckan. Helt onödig vecka egentligen, ingen mening att vara i skolan när man inte gör något ändå. Men på torsdag är det guldkotten, plus att vi ettor ska göra iordning vagnarna åt treorna, så då måste man ju dit. Ser framemot det, lär ska kika när dom går ut på trappen på grytan också. Sen på fredag är det avslutning, i skrivsalen, kan man kalla det avslutning? ajja, får hoppas vädret blir bra i alla fall, annars blir det ingen rolig kväll.

Lär nog ska ha min nya svarta klänning på fredag, den är jättefin och jag tycker faktiskt att jag passar i den. Och tur är väll det. För vad ger än mer självförtroende än att känna sig bekväm med hur man ser ut? menmen hoppas på en kul avslutning.

Jag borde nog ta och städa rummet nu, då blir nog mammsen glad. Är väldigt stökigt här för tillfället.
Jo så får det bli.

SO LONG

hela världen är så underbar

lalala. Min nya favorit, helt klart, Markus Krunegård. Gillar hans album, men ja, det kommer nog snart komma någon ny favorit. Jag bara älskar musik, hua.

Ikväll ska jag på 50 års fest, inte så roligt va, men det är ju vad man gör det till. Och förhoppningsvis får man lite gotta och dricka, lite cider skulle inte sitta fel. Plus att jag ska ju "jobba" under kvällen där så kommer ju tjäna 500 spänn! Bra det, då kanske man kan dra till birsta imorgon och köpa den där skitsnygga klänningen från HM.

Men för ikväll har jag ingen aning vad jag ska ha på mig, hum. Skulle ju kanske vara snyggt med en klänning eller något, nu när man bättrat på brännan lite ytterliggare.

Måste rota igenom garderoben nu.

HÖRS

Crybaby

Nu har jag inte skrivit på ett tag, woopsi!

Vet inte vad jag ska skriva så därför gör jag istället en lista

10 låtar som KAN få mig att gråta (inte bara dessa tio, några få utvalda bara)

1.Shoreline - Anna Ternheim.
2.9 crimes - Damien Rice
3.Någon gång måste du bli själv - Säkert!
4.Sky phenomenon - Jens Lekman
5.No subtle men - Anna Ternheim
6.Halleluja - Neutral milk hotel
7. Fix you - Coldplay
8.Everlong (akustisk) - Foo Fighters
9.without you - Timo Räisänen
10.chemical girl - The fine arts showcase