.

återigen måndag

Det är galet vad fort veckorna går!
Kändes som det nyss var sommar och nu helt plötsligt är det minusgrader och frost dag som natt. Landade till och med lite snö på backen såhär på kvällskvisten, huvvaligen!

Idag hade vi i alla fall en typ av preliminär redovisning av vårt casearbete, redovisningen var ett test inför en annan grupp som fick agera vårt företag som vi ska hålla den slutgiltiga redovisningen för på tisdag nästa vecka. Spännande! Är bara till att fortsätta öva på talet fram tills dess.

I övrigt idag har jag tampats med hemtentan, det går sakta men säkert framåt. Än är det ingen panik och jag ligger hyfsat bra till så det ska nog gå bra.

Kirrade ännu en julklapp idag också, åh känner mig sjukt nöjd med de julklappar jag lyckats åstadkomma än så länge. Jag älskar verkligen att köpa julklappar också, himla roligt. Synd bara att man inte alltid har råd att köpa det man egentligen vill men eftersom jag redan hunnit fixa tre stycken bara nu i oktober så kommer det nog inte gå någon nöd på kontot direkt.

jaja...
jag svamlar på som vanligt.
Nu blir det att återgå till hemtentan en stund innan sängläge.
Ciao
en av de saker som står på min egen önskelista. Neongula vans, som enkelt går att få tag på ebay (hint till mamma ;) ) haha!

Stan

Blev en snabbsväng nere på stan med Emil idag. Fyndade nytt träningslinne som var på rea samt att jag köpte en utav fyra julklappar!

Nytt

I samma veva som jag beställde tröjan fick även två smycken följa med.

Ny tröja

Ny tröja från asos, ca 250:- betala jag för den.
En vanlig längre svart tröja som visar lite rygg där bak. Är riktigt nöjd!

 

tlött

skolan från 7.30 och har fortfarande inte gått hem för dagen. Börjar bli liiiite hjärndöd nu.
Tur man är viking.

effektiv

Idag har jag varit effektiv!
Ja.. I alla fall på pluggsidan. Har skrivit en utav tre av tentafrågorna på hemtentan som har deadline den 6 november. Fortsätter jag såhär kommer jag ju knappast behöva stressa ihop något som sist. På tal om den senaste hemtentan så fick vi betyg på den igår och jag blev godkänd, sjuuuukt skönt. Det var som en klump som släppte när jag såg betyget.

I övrigt idag har jag väl inte gjort något speciellt.
Var på iksu och körde en riktigt jobbigt pass med Amanda. Bodystep hette det, har ju en riktigt kass koordination så det gick väl inte superbra för mig i att hänga med i alla rörelser men det var sjukt jobbigt ändå. Riktigt skönt.

Nu ska jag ta mig en dusch sedan avsluta kvällen med ett välförtjänt avsnitt av gossip girl.
Ciao

Hemresa

imorgon blir det återigen en resa hem till Timrå, en rätt spontan sådan!
Främsta anledningen till varför jag och Emil åker ner är för att Emils brors band The sweet serenades spelar på stadshuset i helgen. Ska bli riktigt roligt att gå på konsert och att träffa Emils bror såklart.
Sen blir det väl mys med mamma och pappa också förhoppningsvis.

delar med mig av en av The sweet serenades bästa låtar enligt mig själv. Denna låt var förövrigt med i ett greys anatomy (stavning?) avsnitt. Lyssna och njut! (Det fina hjärtat i videon är Emils bror Mattias)

.

Förmår inte skriva något vettigt (som om jag gör det annars?!) på bloggen idag så jag bjuder på en låt jag lyssnat på idag på att få upp humöret lite.

trött i huvudet.

Har varit en intensiv dag idag. Till att börja med så var jag och mina gruppmedlemmar på företaget som vi gör ett casearbete om. Väl där var jag och Nicklas ansvariga för att intervjua några anställda. Vilket blev lite trögt efter ett tag. Inte nog med det så när vi var klar vid ca 12 tiden satte vi oss sedan på stadsbiblioteket och jobbade fram till kl 17. Nu har jag i princip nyss kommit hem.

Blir inte många knop ikväll. Funtar på att tappa upp ett bad och se serier heeeela kvällen lång.

beautiful

åh din vackra skapelse, varför måste du vara så dyr för.

Bläää

Så jäkla roligt att ha kurslitteratur räkningar på 1800....

on my wishlist

Vill ha!
Daniel wellington klocka, st andrews, 1295:-

Partaj

Igår blev det party. Jag och Heidi drog på förfest hos en av våra nollor igår. Det var skoj! Spelade lite mariokart och annat. Senare drog vi ut på lokal där temat var oktoberfest.

Långa dagar

Nu är dom långa dagarna tillbaka igen på grund av ny gruppuppgift. Men jag trivs med min grupp så det känns inte alls så jobbigt att bege sig till skolan kl 8 på morgonen och komma hem vid 16. Vi fick riktigt mycket gjort idag trots mycket snack och flams haha.

Just nu ligger jag i soffan och tar igen mig några minuter innan det är dags för träning. Gjorde chili con carne till middag idag. Har seriöst inte ätit det sedan jag flyttade till Umeå. Gott blev det i alla fall!

Ne nu ska jag slappa lite, ciao.

skiss

oh oh. Har suttit den senaste timmen och skissat på en tatuering, har fått en rätt klar idé nu om vad jag vill göra. Och jag känner mig taggad på att göra det så snart som möjligt!!

Grattis

Grattis älskling på 23 års dagen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_5072f4179606ee110ec81ce2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_5072f4179606ee110ec81ce2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_5072f4179606ee110ec81ce2.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_5072f4179606ee110ec81ce2.jpg" class="image">

music

söndag

Söndag igen då, hmm veckornar går väldans fort fram tycker jag. Igårkväll var jag, Emil och Camilla hem till Lena o Piltan där även Sjöberg och Elin var. Vi åt langos och kikade på hocken. Sedan drog jag emil och camilla hem till mig och emil och tänkte se en film. Vi såg kanske en halvtimme av filmen sen somnade emil, och jag och Camilla beslöt oss för att ge upp filmtittandet. Sjukt trött man var. Idag har dagen bestått av storstädning av lägenheten och tvättning. Var iväg på ica och handlade lite städgrejjer och fikabröd inför imorgon då Emil fyller 23!

Nu blir det soffläge och serier i overload resten av kvällen.

Sittningen!

Det var så himla roligt på sittningen igår. Idag mår man som man förtjänar om man säger så. Kvällen var så bra. Nollorna hade gjort jätteroliga spex som de framförde, speciellt den blå gruppen. Maten var bra, till förrätt fick vi västerbottenostpaj, varmrätt var det typ fläskfilé och nå potatis grejjs till, efterrätten var typ bäst chokladkaka med en grymt god baileysgrädde.

Årets nollningsgrupp blev vår grupp, den gröna!! Så himla klockrent att vi vann. Så nu när dom gröna vunnit två år irad så måste de ju verkligen föra traditionen vidare. Vi utsedde även årets nolla vilket blev en tjej från lila gruppen. Efter middagen och all underhållning så blev det en hel del dans innan kvällen tillsist tog slut vid tvåtiden.

Jag ångrar mig att jag knappt tog några bilder.. Däremot tog Anna en hel drös som jag stulit från henne, hehe.

Dags för sittning

Postar lite bilder på min outfit

tillbaka

Har uppdaterat dåligt här i veckan. Men har haft fullt upp med grupparbeten och annat.

Imorgon har vi finally sittning och jag grubblar lite över vad jag ska ha för skor på mig. Lutar mot mina skyhöga Jeffrey Campbells.
Men den som lever får se.
Nu blir det sängen så man orkar 5 timmar i skolan plus en helkväll partajande!

Måndag igen

Haft en skön helg hemma, känner nu att den verkligen var behövd! Idag drog plugget igång stenhårt igen. Har spenderat dagen på universitetsbiblioteket mellan 8-halv 4 med min casegrupp. Väldigt intressant uppgift jobbar vi med nu.

Men tillbaka till helgen då. Var ju som sagt på inflyttningsfest hos Simon. Han har köpt hus!! Det blev i alla fall en trevlig kväll med pizza, lite gott att dricka oså. Gårdagen spenderades bland annat i skogen med mamma och pappa och Rapp. Jag hjälpte mamma med att plocka svamp och pappa höll koll på hund som sprang runt i skogen medans. Det var mysigt, synd bara att det regnade. Blev i alla fall en god sushimiddag innan det var dags att ta tåget tillbaka till Umeå.

Jag lägger upp lite bilder från helgen