dagens sanning

tanke

Alltså, jag har börjat inse att man bor i fel stad, eller till och med i fel ände av det här landet. I alla fall om en vill jobba inom kommunikationsbranschen och få ett jobb som är något så när relaterat till utbildningen man lagt ner 3 år på.

"Sök jobb över hela landet säger dom". Det har jag gjort och gör fortfarande. Men så fort man får ett samtal från en arbetsgivare gällande intressanta jobb som man faktiskt vill ha är det så tråkigt att bli bortvald så fort man säger vart man bor. När jag säger att jag bor i Umeå blir jag inte längre intressant för en vidare rekryteringsprocess. Det bli ju en ond cirkel tillslut, för hur ska jag kunna flytta neröver till exempelvis Stockholm om jag inte får något jobb? Jag behöver ju ett jobb där nere för att kunna överleva.

Nu har jag ändå lyckats få ett jobb här i Umeå, inte direkt drömjobbet och inte direkt relaterat till min utbildning. Men ett jobb är alltid ett jobb, right? Dock så frustrerande att veta att jag haft chans på jobb som både copywriter och kommunikatör, två riktigt bra jobb där min utbildning spelat in en stor betydelse för om jag ens varit intressant. Nej.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att komma ur den här onda cirkeln.

tid

filmer

På två dagar har jag alltså hunnit se tre filmer. Tre?
*No lifer*
Men jag älskar att se film, speciellt när det visar sig vara en bra film som man blir lite tagen av och vill analysera i timmar efteråt.

Filmerna jag såg var av olika karaktär, men kan väl säga att det var tre kärleksfilmer i allafall. Jag såg two night stand, what if och the fault in our stars.
Two night stand var en helt okej komedi/tonåringsfilm typ, den får 3 av 5 linalikes. What if, med bland annat Daniel Radcliffe, kan jag gladeligen rekommendera, tyckte om den jättemycket. Mysig film som man blev kär av, så den får 4 av 5. The fault in our stars var bitvis seg, men gillar ju drama/romantikfilmer så den får ändå 3½ likes.

Väldigt utförliga recensioner av mig här, men ja. Ni får kolla upp dom själv om ni är sugna att veta mer helt enkelt....

I'll run to you

if i lay here

en gammal favorit som jag var tvungen att lyssna på efter ett superb framträdande av Petter som sjöng låten i kvällens idol.

dagens känsla

så.jävla.orättvis.sjukdom

4 timmar

tankar om den så kallade bloggen

Hmm funderar på om jag ska bli lite mer "seriös" här på bloggen. På senaste tiden har jag mestadels publicerat bilder och någon musikvideo titt som tätt. Inte speciellt roligt.

Men att snacka om min vardag känns rätt trist också eftersom den är i princip rätt trist at the moment.
Söker jobb, gör lite småjobb för företaget jag jobbade för i somras, tittar på tv, spelar sims och tar någon promenad lite då och då. Jättekul liv, eller hur?
Jaja, förhoppningsvis löser det sig snart på jobbfronten så att man kan få in riktiga rutiner igen. Förvisso hatar jag rutiner och att leva i ett ekorrhjul men det är ju en trygghet å andra sidan. Hade inte varit fel att jobba järnet en period, spara massa pengar och sen dra utomlands på något skoj i några veckor. Sounds like a plan.

vill ha

åh herregud så snygga dessa vans är, I'm in love.

så fina

Vill ha dessa

förr i världen..

förr i världen (väldigt länge sedan, 2007) såg jag ut såhär.
Hade ju lite bone structure i ansiktet i alla fall, vad hände med det.

Tjusigt

Fått dille på att färga håret till en grå ombre efter att ha börjat läsa Madelene Billmans blogg (bild 1). Hennes hår är alldeles för snygg och jag är alldeles för feg för att göra något liknande. Men drömma kan man ju.
 
 
 
 
 
 
 

pengar, makt, ära

just så

..

fint

.

ibland

himmelskt bra låt

Kalla fötterVetgör det

Epicimorgon är vi främlingar igen

du är välkommen