advent

Jahapp, första advent idag vare visst. Känner ingen julstämning överhuvudtaget i all fall.. och det är ju.. lite trist. Men förhoppningsvis infinner sig julkänslan så småningom.

Igår var jag hem till Rebecka och käkade middag. Vi drack lite vin och surrade en hel del om allt möjligt. Sen drog vi vidare till medis och lilla hotellbaren, sjukt med folk. Köpte en drink och surrade lite till innan vi drog till ett ställe som heter häktet och mötte upp en kompis till rebecka och hennes vänner. Drog väl hem typ vid halv 2 tiden därifrån. En lugn men rolig kväll!

Idag består min dag av städning och matlådefix, ojoj.. så roligt.

Ops

Begav mig ut idag ihopp om att hitta julklappar men istället kom jag hem med två klänningar till mig själv... jaja. så gåre ibland. Behövligt för mig att få uppdatera garderoben lite såhär innan jul och allt.

Satan va mycket folk det var ute överallt här i Stockholm då. Fick panik av alla folkmassor typ. Huvva, tur att började dagen med att strosa runt lite här på söder, inte lika hets.

Nu blire en dusch, tjarå.

Champagne problems




Don't bother me tonight I'm gonna pour myself wine

Trillion

Alltså Dante! Han har gjort en av mina absoluta favoritlåtar - Next to you, typ världens finaste låt.

Hans senaste album går fasiken inte att klaga på. Den här låten tillexmepel, så bra?!

Finally

Nu har jag äntligen tagit itu med mig själv och bokat en tid hos frisören. Det var ju ändå på tiden liksom. Kommer alltså klippa och färga håret hos en helt ny frisör här i Stockholm, scary! Meeen det blir nog bra ändå. Tydligen vare vissa modebloggare som klippt sig där och dom har ju fint hår så :))))

Jajja.. nu ska jag återgå till mitt tvättande. Tjohej

får inte nog

Alltså, jag är sjukt sugen ändå på att färga håret grått. Eller bara göra någonting för den delen. Nu när lönen kommit funderar jag starkt på att boka in en klipp och färgtid och typ säga "gör vad ni vill". Förändring är bra.
Madelene Billmans hår är ju bara för snyggt.

Tillbaka

Back i Stocktown. Fasiken vad fort helgen gick, buhu. Hade gärnat spenderar lite mer tid med familj och Emil.
Blev i alla fall en lugn helg bestående av goda middagar, bio och umgänge. Såg Hungergames i lördags, himla bra tyckte jag men inte lika uppskattad av Emil.
Jaja.. nu är det bara att ladda om för en ny arbetsvecka och försöka få pli på min hals som jag har satans ont i.

Hejsvejs

Fredag igen

Sitter just nu på tåget upp till Sundsvall. Har inget att roa mig med förutom sociala medier och musik. Men det ska nog gå bra. Fredag ändå, fasiken så gött! 
I brist på bilder blir det en egobild från i veckan. En neutral osminkad Lina.

dido

Har ägnat kvällen åt att lyssna på en gammal favorit - Dido. Jag älskade hennes låtar när jag var liten. Jag bjuder på en favorit - Here with me. Hur mysig är inte den låten egentligen?

Content

Idag har jag varit på konferens på Rigoletto hela dagen istället för att hänga på kontoret. Var på content day där en rad olika människor föreläste om content marketing, intressant var det!

Japp så det var min dag det. Kvällen ägnar jag åt att chilla och packa för i helgen blir det en kort vända till Timrå!




Hurra hurra hurra

Idag är ingen vanlig dag för det är C:ets födelsedag, GRATTIIIS på 23-årsdagen!
 
Vi firar detta med ett litet pottpurri av bilder från några år tillbaka.
 
 

kvart över elva

Bjuder på en låt jag brukar lyssna på när jag sitter på tuben eller vill bli lite pepp, så som man kan behöva bli en vanlig tisdag.



Noll fantasi

Haha min middag... Hälsotallrik deluxe. När man har noll engagemang när det kommer till matlagning så slutar det såhär.



I do

Jag älskar min arm med den här grejen på den :') 


jag har bara regn hos mig

Strökollat lite på så mycket bättre den här säsongen. Jag har ju alltid gillat familjen men inte haft sån bra bild av Johan T Karlsson som är namnet bakom familjen. Har alltid tyckt han varit flummig och dryg typ. Men har efter så mycket bättre ändrat uppfattning helt! Han verkar superskön och mysig. Så nu har jag helt kommit in i en familjenperiod igen också.

Vill klubba på friday I'm in love på stadshuset i Sundsvall, like the old days liksom. Fan va gött det hade varit.



hjärtat

 
saknar dig fortfarande, kommer alltid göra det.
 
 
 
 
 
 
 
 

Halsband

I brist på något att göra gick jag ut och kollade i lite butiker. Hittade en massa fint men eftersom man är fattig kom jag endast hem med ett halsband från weekday. Hur fint?!


Fredagsselfie

Kan inte undgå att ta lite selfies nu när man faktiskt har en bra telefon med bra kamera. Alltså bilden nedan... Det syns så tydligt att jag inte klippt mig sen i juni (ja det är sjukt). Kolla så stripigt o fult håret blivit, nött som fan. Blä!

I alla fall: fredag, skönt! Ägnar kvällen åt film och chips, ops.



I'm giving you a nightcall to tell you how I feel

Nightcall, en sådan bra så låt som gjorts i många versioner.
Gillar denna, med bästa London Grammar, skarpt.

Middag

Ikväll har jag träffat Ewe och Camilla som kom till Stockholm idag och åker imorgon. Dom skulle se Ed Sheeran i Globen ikväll så vi möttes upp och åt middag tillsammans här på söder. Himla kul att träffa dom igen! 

Åt riktigt god mat också: tonfiskburgare! Ha, så saftigt och smakrikt. Går inte att jämföra med tonfisk på burk that's for sure.




Va

Tråktisdag. 
Ägnar kvällen åt tvättning, matlagning och städning. Tjoho!

Imorgon kommer Camilla och Evelina ner till Stockholm över en dag. Det blir skoj! 

Hörs hej så länge


God natt



skön dag

Måndagar brukar inte vara min favvodag, jobbigt att kliva upp på morgonen osv. Vädret idag har dessutom varit pissigt, grått och regnigt. Idag på jobbet så la nätverket ner ganska direkt på morgonen, direkt efter måndagsmötet så istället för att sitta och vara rastlös tog jag mitt pick och pack och jobbade hemifrån istället. Det var nog tur att jag gick hem och jobbade ändå annars hade jag fått stressa ihjäl mig med att färdigställa nyhetsbreven som ska skickas ut imorgon.
Så ja, har alltså suttit och jobbat hemifrån idag och det har rullat på.

Lyssnat på denna låt på repeat hela dagen i princip, blir så obeskrivligt pepp av den:

söndagssvår

Segsöndag

Jaha, då har ännu en vecka passerat. Tiden går.

Gårkvällen var skoj som fan. Började med middag hos rebecka. Hemmagjord pizza och vin, bra kombo. Sedan drog vi vidare på inflyttningsfest på Gärdet som var en av dom bättre hemmafesterna jag varit på den senaste tiden. Blev mycket dans oså, klubbkänsla i ett vardagsrum summerar det ganska bra. 

Idag är det chillmode på. 




Haha Johanna blev trött

En bättre lördag

Gårkvällen blev inte så ensam ändå. Åt tacos och drack vin med dom som jag bor hos, det var trevligt. Riktigt schyssta och lättsamma människor så det är skönt. 

Idag har jag promenerat med Rebecka lite. Vi gick även på juiceverket i hornstull där jag köpte en läskande juice och rebecka latte. Köpte även ett snyggt ljus från HM home som jag tänkte ska få liva upp mitt lilla rum här lite. 

Ikväll ska jag hem till Rebecka och käka middag med henne och Johanna som det var tusen år sedan jag träffa. 

Men först: duscha och göra sig acceptabel för kvällen. Hej dååå



FREDAG

Äntligen fredag, så skönt! Inte haft någon vidare fredagskänsla idag dock. Varit helt slut i skallen vilket resulterade i att jag typ satt och klurade på en rubrik till en artikel typ...en timme? Inte okej... Till mitt försvar var det en jäkligt tråkig artikel så det var svårt rent generellt att komma på en rolig rubrik.

Jajja, köpt mig en flaska vin och lite naturgodis så nog ska den här kvällen bli trevlig trots forever alone.

Imorgon är det fredag

Dagen har bestått av jobbelijobb (inte så otippat...) och gomiddag. Jag har sådan lyx (och tur kan man nog säga med tanke på att jag bor i Stockholm) att jag bor på gång avstånd från jobbet. Sååå på väg hem från jobbet så stötte jag på My, som är Emils brors sambo. Hon bjöd med mig hem på middag hos dom, himla snällt. God mat och choklad fondant till efterätt, vardagslyx för mig det.

Blev i alla fall där ett bra tag så nu har jag äntligen slagit mig till ro i sängen och tänkte se gårdagens avsnitt av Paradise Hotel. Japp där har ni min dag alltså, jag vet att ni vill anteckna.

underbar

Alltså kappor, jag kan inte få nog. Den här till exempel, hur snygg?!

Day one

Första dagen på nya jobbet avklarad, det känns bra. Inte så svårt att komma in i rutinerna när jag gör samma saker som i våras. 

Ikväll har jag varit ut och käkat med min kusin Björn som också är i Stockholm nu. Han har utbildning med sitt jobb men åker dock hem nästa vecka. Vi ska eventuellt träffas till helgen igen. Måste få ut så mycket som möjligt av de få sociala kontakter jag har här nere annars blir det lätt långtråkigt.

Men men, nu ska jag chilla i sängen resten av kvällen.

Slänger med en bild bara för att. "Utsikten" från mitt sovrumsfönster här på götgatan.


hej igen

Nu är jag åter i Stockholm, denna gång för jobb!
Det känns ruskigt roligt. Mindre roligt att återigen ha Emil på distans (men är vi inte van så säg). Men tiden går förhoppningsvis snabbt fram till jul!