Umeå Open - fredag

Igår blev det en lång natt igen, var uppe till fem på morgonen och vaknade klockan 11 idag... Fy. Gårdagen var riktigt rolig. Först blev det lite förfest hos Amanda sedan drog vi oss mot stan och Open vid 8 tiden. Först ut var fina Anna Ternheim, en väldigt speciell spelning. Efter Anna blev det chill ett tag med häng i baren oså sedan kikade vi på snygga Moneybrother. Kvällen avslutades med den svenska Björnstammen som vi dansade som nå maniacs till, dom var galet bra! Ikväll ska jag äntligen få se glasvegas, så himla fint.

Tagga

Det blev en lång natt igår, när jag kom hem från Thåström konserten så skulle grabbarna dra på lokal (en pub) så jag la mig i sängen och kollade på biggest loser och sedan skulle jag sova, men somnade dock aldrig och killarna kom hem runt två tiden igen och då var det omöjligt att sova. Så satt uppe ett tag och snackade, klockan var väl ca halv 4 innan man kom i säng.
Just nu sitter jag och taggar inför ikväll. Idag spelar min älskade Anna Ternheim sen vill jag även se Navet, Deportees och Den svenska björnstammen of course!

Tagga

Det blev en lång natt igår, när jag kom hem från Thåström konserten så skulle grabbarna dra på lokal (en pub) så jag la mig i sängen och kollade på biggest loser och sedan skulle jag sova, men somnade dock aldrig och killarna kom hem runt två tiden igen och då var det omöjligt att sova. Så satt uppe ett tag och snackade, klockan var väl ca halv 4 innan man kom i säng.
Just nu sitter jag och taggar inför ikväll. Idag spelar min älskade Anna Ternheim sen vill jag även se Navet, Deportees och Den svenska björnstammen of course!
<iframe width="640" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/8IgcK65EJes" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Umeå Open - torsdag

Nu har det kört igång då, äntligen! Kvällens Open började med att jag, Veronika, Johanna och Rebecka käkade sushi sedan blev det thåström konsert. Måste erkänna att sittplats var väl lite segt kanske men är ju inget jätte fan av thåström så det funkade. Fick höra min favvis låt så det var bra!

Först ut

Imorgon drar då Umeå Open igång, själv har man ju köpt tre dagars fast att det kanske var lite onödigt då den enda som spelar imorgon är Thåström. Men det blir nog bra! En bra mjukstart så att säga hehe.
Bjuder på min favoritlåt med Thåström.

Vardagslivet

Dagarna snurrar på och jag har fortfarande ingenting vettigt att komma med här känner jag.
Idag började vi en ny kurs dessutom som kommer vara rätt intensiv, många uppgifter att göra. Vilket känns lite drygt. Men det är ju vår snart, så man ska väl inte klaga, snart har jag gjort ett helt år på min utbildning!
Den nya kursen som vi började med idag är en metodkurs där första uppgiften går ut på att vi ska recensera varsin B-uppsats. Min är på 29 sidor med deadline på måndag. Liiite småhets med tanke på att det är Umeå open som börjar imorgon, så det kommer inte bli mycket tid över för att plugga den här helgen.
Jag och Emil har spenderat eftermiddagen åt att storstäda lägenheten. Tre kompisar till Emil ska bo hos oss i helgen när det är Open, så man vill ju att det ska se någorlunda städat ut då!
Nu ska vi strax äta middag, det blir något så oglamouröst som pölsa!
Inte den finaste maten, men ibland blire så. Snabbt, enkelt och... tja helt okej gott.

open pepp

Har spenderat större delen av dagen på skolan och gjort klart allt och förberett för redovisningen vi har imorgon, sen dess att jag kom hem har jag läst lite ny kurslitteratur och slappat. Ska strax bege mig ut på en PW med Camilla.
Tänker såhär att jag bjuder på en pepplåt inför Umeå Open i helgen!
Jag längtar ihjäl mig, speciellt till Glasvegas, oh happy day det kommer bli!

Middag

Middag på allstar med Camilla igår, riktigt gott!

Gårdagen

Igårkväll var det tänkt att vi skulle dra till NH runt halv 9, men då vi kom på att dom inte öppnade där förrän 22 så drog vi till O'learys nere på stan istället, sen vidare till NH. Blev en lugn kväll, var inte så mycket drag på NH trots löning/låningshelg. Men det var trevligt i alla fall. Alltid kul att bara sitta och snacka lite tycker jag.
Idag är det rätt segt däremot, tråkväder med regn och gråmulet. Tvingade ut mig själv på en pw bara för att göra nånting vettigt.
Ikväll ser det ut som om att jag och Camilla ska dra ner på stan och käka i alla fall! Treevlansss

Fredagkväll

Idag kom CSN, nice. Så ikväll blir det repris från förra helgen. Dvs häng på NH med Amanda och Rebecka! Jag har lockat håret och satt upp det. Ser dock ut som om jag har kort hår på bilden

Now you're just somebody that I used to know

Sjukt överhypad låt men med all rätt antar jag, sjukt bra låt!

Nytt i läggan

Äntligen köpt nå blommor till vardagsrummet

Vårjacka

Börjar ju dra ihop sig mot våren nu och jag grubblar fortfarande över det här med vårjacka.
Så svårt att bestämma vad jag vill ha för någon.
Det som lockar mest är i alla fall en bomberjacka eller skinnjacka.
Här är några favoriter från olika nätsidor

Vårjacka

Börjar ju dra ihop sig mot våren nu och jag grubblar fortfarande över det här med vårjacka.
Så svårt att bestämma vad jag vill ha för någon.
Det som lockar mest är i alla fall en bomberjacka eller skinnjacka.
Här är några favoriter från olika nätsidor

2,5

2 och ett halvt år med min fina idag <3

avslut

Nu avslutar jag denna roliga helg med ett skumbad och sedan chillning på hög nivå i soffan!

Utflykt

Väldigt mysig dag idag.
Drog på utflykt till havet med Veronika, Amanda och Rebecka.
Vi gjorde eld, grillade korv, drack varm choklad och så vidare. Riktigt härligt.
Dock blåste det på ganska rejält mot slutet så det blev lite kyligt, men men.
Lägger upp några bilder,
Dags för tvättstuga nu...

Lion king

Avrundade denna lördag och bakisdag med en slapp filmkväll hos Amanda, vi såg lejonkungen (såå bra ju) och en film som hette hot rod, mycket ful och rolig film. Soft kväll.
Nu är jag dock så jävulskt trött så jag ska däcka i sängen nu hade jag tänkt.
Imorgon vankas utflykt med tjejerna.
God natt!

Soligt

Gick en prommis till nydala sjön förut med Rebecka och Veronika, satt och solade och surrade i finvädret. Härligt!

NH

idag är jag lite små sliten sedan igår då jag, Amanda och Rebecka drog ut.
Först vare bara jag och Amanda som tänkte dra ut, vi hade planerat att gå på en pub som heter lokal där dom skulle ha typ lite pepp inför Umeå open som är nästnästa helg. Lite senare så lyckades vi få Rebecka att komma hem till mig också och hon var mer taggad på att dra på corona (40 kronor inträde innan kl 23) och så var det nå snubbar som skulle uppträda där. Men vi kom till corona fem i 11 och det var då världens jävla kö, hur lång som helst. Så det slutade med att vi gick på NH istället, en liten pub precis bredvid. Vi var tydligen först in där... haha och som mest kanske det var 10 pers där...
Amanda lyckades i alla fall flörta till sig en drink för 40 kronor och kvällen slutade upp med att vi satt och snackade med tr ekonom killar x antal timmar. En väldigt udda utgång men ändå väldigt rolig måste jag säga.
Nu ska jag häva i mig vatten och försöka piggna på mig, solen skiner utanför och jag vill inte gå miste om den,

Härlig dag

Sol, 7 plusgrader och jag är ledig. Skönt! Nu ska jag bege mig ner till stan och strosa runt lite med Amanda. Har på mig mina fina platåsneakers dagen till ära

PW

Powerwalk på 1,5 timme satt fint, nu blir det tv-kväll resten av kvällen. Tog förresten några bilder när jag var ute och gick

Mörkt kallt ljus

Bjuder på en väldigt bra låt från Björnstammens nya album.
Fin låt, jag gillar texten skarpt.

Dålig uppdatering...

... men jag har ju som inget värt att blogga om, dom senaste dagarna har bara bestått av grupparbete på skolan, kvällspromenader och annat nödvändigt. Sådant som är väldigt tråkigt att både läsa och skriva om!
Ska väl sno ihop någon slags middag snart sedan ska jag nog promenera ner till ica maxi, har ett paket från nelly att hämta ut där (ooops) och kanske handla lite smått med.
jaja.
Får återkomma när jag har något vettigt att dela med mig av
hej så länge

Lördagsöndag

Igårkväll var jag hos Camilla och kollade finalen i melodifestivalen och såg film. Rätt låt som vann, punkt. Sen idag sken solen på så jag och Camilla tog en promenad till Nydalasjön, vi tänkte sola lite oså men solen försvann rätt snabbt så vi knatade hem igen.

Brunch

Blev en mysig brunch på Rex idag med Johanna, Amanda, Rebecka och Veronika. Himla gott och mättsamt! Fanns en massa gott att välja mellan.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_193259374.jpg" class="image">

tråk

Trist och seg dag idag.
Pissväder ute, blåser och nu verkar det även regna.
Har inte varit utanför dörren en enstaka gång idag..
Jag och Emil passade på att storstäda lägenheten idag då vi båda var ledig. 
Nu sitter Emil och spelar (som vanligt) och jag sitter framför tvn och zappar, sjukt uttråkad man kan vara..

YEY

Många inlägg idag... men måste ju få meddela att jag klarade tentan som vi hade för ca 2 veckor sedan.
GÖTT

Fransk bulldog

Om eller snarare när jag skaffar hund i framtiden så skulle jag vilja att det var en fransk bulldog, dom är så otroligt söta. Kolla klippen så förstår ni varför!

Håret

Börjat vänja mig mer vid håret nu!

Grupparbete

Idag har jag och min grupp varit på västerbottens museum och kikat, det är en grej som ingår i vårt grupparbete. Rätt soft att bara strosa omkring på ett museum och analysera lite. Vi tog även helg idag för att vissa ville åka hem imorgon. Så nu är det helg, skööönt!

Goood

Jag brukar inte gilla kolsyrat vatten, men jag har hittat en som fått mig att ändra uppfattning. Blodapelsin, sjukt god.

Inspelning

Idag hade lantbruksuniversitet föreläsningar som UR (Kunskapskanalen) skulle spela in. Elever från mitt program fick först till kvarn anmäla intresse om att sitta med vid inspelningen och se hur det går till. Jag och Amanda var såklart väldigt snabb på det haha. Men det var väldigt intressant att höra och se hur medieproducenten, bildproducenten och redaktören jobbade!

Snabbt och gott

Tonfisk omelett med avokado och socker ärtor

Håret

Det blev lite för rött, ja i och för sig sket det ju sig från första början så man kan väl säga att det inte blev som jag tänkt. Är inte så nöjd med hur det ser ut, ångrar att jag ens färgade. Men men inget man kan göra åt nu! Om jag inte vill tappa håret d.v.s!

update om håret

Håret blev helt okej ändå, lite matt kanske, men men. Nu tänker jag inte göra mer med det på ett tag både för hårets och plånbokens bästa.
Kanske slänger upp någon bild imorgon på hur det blev.
Nej nu blir det lite plugg innan det är dags för veckofinal av Big Brother.

Håll tummarna nu då!!

Minispa

Igårkväll hade jag och Amanda en liten minispa kväll. Vi köpte ost,kex, salami, skinka, nötter och mango och drack (ytterst lite) vin. Vi gjorde egen ansiktsmask på avokado och olivolja, vi såg lite ut som shrek. Sen så färgade vi båda håret också och låt oss säga såhär, det blev fail helt enkelt! Amandas hår fick en jämn färg men ändå väldigt dassig färg. Jag hade köpt en typ av kopparfärg som jag trodde skulle bli snyggt, men icke. Eftersom jag var så ljus när jag hedde i färgen så var det som att färgen inte fäste i håret. Mitt hår ser just nu ut som att jag har tonat håret och sedan tvättat det 20 gånger, usch en himla vidrig färg! Ska strax bege mig till Ica och köpa ny färg, måste rädda detta på något vis.

Finvädret!

Idag när det var så fint väder så drog jag, Emil, Tobias och Emils kusin Mathias iväg och åkte lite skridskor. Riktigt härligt

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185240.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185240.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185240.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185240.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185360.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185360.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185360.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185360.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185380.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185380.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185380.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185380.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185397.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185397.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185411.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185411.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_192185484.jpg" class="image">

Slö fredag

Har spenderat några timmar på skolan idag, har precis käkat gomiddag och ska nu bara slöa resten av kvällen. Emil är borta också så jag har hela lägenheten för mig själv. Lite alonetime skadar inte! Till middag idag blev det kotlett med sallad, beasås och egen gjord svampstuvning, så gott!

Pics Från dagen