skärtorsdag

jobbat klart för dagen
diskat, gått ut med sopor
nu är det bara packningen kvar sen bär det av hemöver
home sweet home


firar med denna braiga låt

onsdag

Tentan idag gick bra. Den var inte särskilt svår och jag kunde skriva ett någorlunda bra svar på varje fråga. Så den här gången blev det ingen hemsk ångest som sköljde över en efteråt. Istället kunde man gå ut därifrån med en avslappnad känsla och njuta av att det nu ligger lite påskledighet framför en. Imorgon blir det jobb 4 timmar på förmiddagen därefter bär det av hemåt för långhelg hemma i Timrå. Det kommer bli sköj.

Efter tentan idag hämtade jag ut ett paket med mina efterlängtade vans. Perfekt tentapresent till mig själv.

tenta igen

Imorgon är det då åter dags för en tenta.
Jag har laddat upp med energidryck och hade tänkt sitta några timmar framåt och köra det absolut sista rycket nu.
Woho, nu kör vi
taggad...

Sol i sinne

Idag har det varit och är fortfarande en kalasfin dag.
Jag och Emil tog tillvara på söndagen på bästa genom att ta en tur ner till stan. Vi köpte med oss kaffe (chai latte för min del) och satte oss ner vid älven och bara njöt av solen och värmen. Det var riktigt härligt. Väl hemma igen satte jag mig på balkongen och läste mina tentaanteckningar också.
 
Åh, vågar man tro att våren är här för att stanna?

.

Älskar dig

stressen i lugnet

Passade på att njuta av det fina vädret en liten sväng idag innan det var åter dags att tentaplugga.
Begav mig till nydalasjön på förmiddagen med Rebecka och Amanda. Vi fikade, surrade en massa och bara njöt av solen. Fina tider. Avnjöt dessutom två stycken välkylda ciders. Är det lördag så är det.

Men väl hemma igen så försvann helgkänslan ganska snabbt. Tentaplugget is killing me.
tjohej

 

Heyhey

såhär se man ut på jobbe
skojiga tider.

Det kommer aldriv va över för mig

Alla ni Håkan fans därute har förmodligen inte missat den nya singeln som karln' har släppt.
Jag har redan hunnit lyssna sönder den, men den är sååå bra.
Så om ni missat, lyssna för bövelen

Står i

Hallåååå där
Jo det är ju som så att bloggen blir lidande då jag knappt har tid att andas längre (känns det lite som ibland). Har varit intensiva dagar senaste veckorna där jag knappt hunnit komma hem från skolan i fem minuter innan jag måste ta mitt pick och pack och åka och jobba. MEN efter imorgon lugnar det nog ner sig liiite, då har vi nämligen slutredovisning på vårt grupp arbete inom projektledningskursen jag läser nu. Sen blir det självstudier för fulla muggar då vi har tenta nästa vecka.
Därefter är det en efterlängtad påskledighet innan det är dags att gå på en ny kurs igen.

Förövrigt fick jag reda på en bra sak idag och det är att jag blir förlängd på jobbet. Så kommer fortsätta jobba 50% till slutet av juni och därefter blir det heltid resten av sommaren.
skönt att slippa oroa sig över det då.

Trött

Halloj!
Nu var det då som dags att skriva något här igen. Det har varit en intensiv vecka och en ännu mer intensiv helg. Mycket "helg" har det ju inte blivit kan man ju säga. Steg upp kl 5.30 igår för att hoppa på tåget till Luleå... som tog 5 fucking timmar. Det drygaste jag varit med om. Väl i Luleå blev det som sagt jobb på minus30 grader från kl 17-24. Jobbet var ju kanske inte som man hade tänkt sig, så blev rätt besviken på det. Men fick ju ändå se lite artister oså helt gratis så det var ju ändå positigt i någon bemärkelse. Såg bland annat Moneybrother, och han levererade som vanligt!

Efter den kvällen blev det hem till Heidi och sova, dock blev det i vanlig ordning inte mycket sömn för min del. Det blir lätt så när jag sover borta av någon anledning. Vaknade kl 7 och kunde inte somna om. Så jag tog och hoppade på nästa buss till Umeå istället. 

Så nu är jag tillbaka i Umeå igen, efter en 4 timmars bussresa idag som kan ha varit den mest påfrestande bussresan jag varit med om. Jag var så sinnesjukt trött att huvudet nickade till på mig flera gånger. MEN jag har någon slags grej att jag inte kan sova in public då jag är rädd för att typ börja snarka eller liknande. Så på något konstigt sätt lyckades jag hålla mig vaken. 

Men tur då att Emil och jag äntligen fått vår nya säng då! Vi byggde ihop den tillsammans förut och oj så stor och skön den är. Kommer definitivt sova som en gud inatt. Och jag ska banne mig gå och lägga mig tidigt så att jag kan ta igen den förlorade sömnen från veckan som gått. Imorgon börjar veckan om igen, och det är inte något jag ser fram emot.

problemo

Sen jag började jobba har jag haft väldigt fullspäckade dagar som har lett till att träningen fått lida. Det har inte blivit någon träning alls i princip, vilket jag har väldig ångest över då jag tycker det är skönt att träna och att jag mår bra av träna några pass i veckan.
Men det är så svårt att få det att gå ihop också, jag antar att OM jag verkligen vill så går. Som idag, då har jag varit i skolan från 9-15 och därefter på jobbet från 16-20. Visst finns det några enstaka timmar kvar på dygnet som jag skulle kunna ägna åt träning, men, det finns liksom ingen energi till det. Hur ska jag orka kliva upp och träna kl 6 på morgonen, sedan vara i skolan i ca 6 timmar och därefter jobba i 4 timmar, jag får det inte riktigt att gå ihop. Men jag vill ändå få det att gå ihop.
SÅ inför nästa vecka ska jag försöka lägga upp ett litet träningsschema där jag planerar in tider och dagar som jag SKA ägna åt träning trots jobb och skola.


Phoenix

I brist på något roligt, intressant eller värdefullt att skriva bjuder jag istället på en låt.
En låt som i alla fall får mig att peppa till lite, vilket behövs nu, sanna mina ord.
Men just i detta nu kan nog ingen låt få mig peppad för jag är så otroligt trött. Ögonen far ihop på mig, så jag tänkte kasta in handduken för idag.
Godnatt peeps
 

Måndag

Snart är måndagen över, thank god. Hatar måndagar. Man hinner ju liksom knappt känna av att det är helg förrän måndagen är där igen och förstör allting. Och den här veckan kommer ju knappast bestå av lugn och ro då det blir 20 timmars jobb, plugg upp över öronen, samt jobb i Luleå på lördag. Kommer vara död på söndag, helt klart. Men det är bara att bita ihop.

Nöjd

Det här med att köpa jeans har aldrig varit någon höjdare i min mening. Det är någonting jag ofast gruvar mig för att göra då det är såååå svårt att hitta ett par som sitter perfekt. Mitt problem är oftast att antingen sitter dom bra i midjan och blir då för stora i benen eller så sitter dom som en smäck på benen och är för små i midjan.
Idag hade jag gett mig fan på att jag skulle köpa ett par riktiga, bra jeans. Då det var 100 år sen sist i princip. Har kört med mycket stretchiga jeans, typ dr.denim som det är sämst kvalite på. 
Började i alla fall med att testa tre par jeans som alla satt förjävligt, så var nära på att ge upp där. MEN istället för att ge upp så frågade jag om hjälp. Och hjälp fick jag. Så tillsist provade jag ett par som satt som en smäck och kunde då självklart inte låta bli att köpa dom.
Här är dom: ett par från Levis curve kollektion, dom heter Highed rise skinny.
Kommer definitivt köpa denna modell något framöver fast i en annan tvätt, supersnygga!
 

True story

GLAD

Åh vilken bra fredag, kommer hem från jobbet och ska med mycket ångest öppna tentaresultatet från Marknadsföringstentan, en tenta som jag haft sådan ångest över då jag känt att jag inte presterade något bra på den. Gränsen för godkänt låg på 30 poäng och jag fick 37! JAA så jädrans skönt att jag blev godkänd.
Nu jäklar kan helgen ta mig med storm.

Just nu..

.. önskar jag att det kunde vara vår. Vill så gärna hänga undan vinterjackor och kängor och strutta omkring i sneakers och jeansjacka istället.
Högst upp på min shoppa-inför-våren-lista står ett par vanliga men ack så snygga svarta vans. Har haft några vanspar i mina dagar, men nu var det längesedan jag bar ett par på mina fötter så jag tycker det är dags. Så nästa gång jag får lön/lån så kommer dessa införskaffas, garanterat

shout out louds

Bra låt från shout out louds nya album
Lyssna!

Bokat

Hör och häpna, jag har bokat en tågbiljett till.......*trumvirvel*
Luleå!
Jag hittade en billig tågbiljett för 95 kronor som kändes som ett bra drag. Jag ska nämligen upp till Luleå nästa helg och volontärjobba på endagsfestivalen minus 30 grader. Kommer att jobba i mediagruppen, vet inte än riktigt vad det innebär mer än att vi kommer uppdatera nyhetsflöden och annat. Känns ändå som en relevant erfarenhet att ha med tanke på min utbildning.
På festivalen kommer bland annat Moneybrother, slagsmålsklubben, Familjen, Loreen med mera spela. Kommer nog bli skoj, I hope.

Utkast: Mar. 05, 2013

Dåligt liv på bloggen at the moment, och när jag väl uppdaterar är det skitinlägg. Meeen men så går det när man varken har orken eller tid åt att skriva något med mening här. Imorgon vankas ännu en dag med jobb, grupparbete, eget plugg och andra vardagsbestyr, lovely...
Tog i alla fall ett varmt och skönt bad nu ikväll. Det var otroligt skönt att få slappna av i badkaret en stund!
Nu hade jag tänkt "vila" vidare, fast i sängen då.
God natt

p.a.p

Det är ju som dags att köpa ett fodral till min ipad. Och jag har ju länge velat ha ett case från P.A.P, redan innan jag fick ipaden var jag intresserad av det märket. Såå det lutar väl mot ett sånt.
Dock är dom lite dyra, ligger på runt 1000:-
Men här är i alla fall tre stycken jag gillar skarp.
En i svart mocka, en i beige/vit mocka och en i svart läder
Vilken är snyggast?

 

photos

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från utgången i lördags. Var som sagt på Scharinska och det var den bästa utgången på länge.
 
 
 
 

Telefonen

Min telefon och blogg.se appen vill inte samarbeta med mig.
Jag försökte lägga upp ett inlägg med massa bilder från i lördags igår, men det gick sisådär. Eller ja, det gick inte alls rättare sagt.
Men jag ska ge det ett försök till senare ikväll när jag är hemma.
Blev i alla fall en riktigt lyckad utekväll i lördags och rena rama motsatsen igår då det blev pensionärskväll med Emil och Camilla. Vi åt gomat och spelade bingo lotto, haha!

IDAG är det ju då måndag igen och vardagen snurrar på som vanligt. Har jobbat 4 timmar nu på morgonen och just nu sitter jag på skolan och hade väl tänkt göra lite nytta.

Lampa

Köpt en gul liten fin lampa som får agera sänglampa.
Frång lagerhaus kommer den och går av på 199 kronor.

Äntligen fredag

Ja som rubriken lyder är jag så glad över att det äntligen är helg. Veckan har bestått av plugg och jobb så huvudet är bra slut nu. Ikväll ska jag slappa djävulen!
Trevlig helg då