Med en sten i mitt hjärta


Känner tyngden i hjärtat när jag tänker på framtiden. Lite förvirrad blir man alltid, men svar på frågorna får man aldrig. Vad kommer hända med mig? Vad kommer jag göra? Vilka människor kommer vara en del av mitt liv? Allt känns bara .. bedrövligt att behöva tänka på. Även fast att jag vet vilka mål jag har med livet så kan man aldrig vara säker på vad som kommer ske. Nej inte för en sekund kan jag vara lugn när jag tänker på det. Allt som man kämpar och sliter för kan vara förgäves. Men man ska aldrig ge upp sina innersta mål, aldrigaldrigaldrig.

Att ge upp en dröm är värre än att misslyckas med den. För om man ger upp så har man inte försökt. Och ju mer man försöker så tillslut så kanske man klarar det. Det jag vet säkert, är att vad som än sker i mitt liv så ska jag alltid fortsätta kämpa för det jag vill.

Just nu är det mycket jag vill, men allt känns för dumt att skriva här, mina innersta drömmar som ibland känns helt döda, utom räckhåll. Men det krävs sååå lite för att tända den där gnistan igen som får än att fortsätta tänka i dom strategiska banorna.

Om bara någon kunde förstå mig, om bara någon verkligen kunde förstå varför jag verkligen vill detta. Alla skämtar bort det och ser inte det jag ser. Dom ser inte det jag ser i dig...

Slow down, this can go too far.


Sodastream är kärlek det. Sitter just nu och smuttar på sodastream trocadero, det är så himla gott. Har känt suget hela dagen efter kolsyra. Är lite smått beroende, men det är lugnt. Är ju inte värre än en tjej som mamma känner som var cocaholic, hon drack 2 liter cola om dagen förut. Dåligt pissnödig man skulle bli...

Men idag är det en såndär bra dag igen, sånna dagar som jag gillar. Vet nog inte riktigt varför heller, eller egentligen så vet jag, men vet inte om jag vill att det ska kännas bra.. så därför skiter jag i att skriva vad det är här. Gick väll hyffsat bra på skolan också, jobbade på ganska bra på historian och på engelskan hade vi nationella igen, muntligt. Gick ju bra det också. Skulle disskutera med Camilla och Sara om vilka personer vi skulle bjuda på middag. Det stod en lista på massa och man skulle välja gemensamt 6 personer. Vi valde Jesus (självfallet), Madonna (hon ville inte jag ha med men whatever), Min mormor (hon är bäst!), Elvis, Jonas Gardell (Bara för att bögar är hur bra som helst!!) och sen så valde vi Britney Spears också haha. Mja ganska rolig kombination.
Dubbeltimme i samhälle var dock inte lika roligt, eller så vare det. För Camilla och Sara var allmänt trötta så dom satt och skratta och flummade jätte mycket och tillslut rycktes man med lite.

Iaf, sedan när jag slutade så kom mamma och Elin och hämtade mig på skolan sen for vi till farmor och farfar och käkade. Pappa det lilla hälsofreaket (som han blivit förtillfället) gick bort till dom. Rotmos och fläsk, hur gott som helst är det! Jag älskar gammaldags husmanskost haha. Bara för att det ser äckligt ut så behöver det inte vara äckligt är mitt resonemang!

Sedan det att jag kom hem har jag bara suttit här, var ju inte så längesen jag kom hem så. Ska iväg och träna snart också. När jag kommer hem ska jag titta på film. Eight below eller vad den hette, mamma sa att den var bra och att hon även hade börjat gråta till den, aww haha.

Men hörs då!

The first time I saw you, you turned away. I said hello but you kept on walking

Come back and haunt me

Mina överskrifter är ju alltid så bra....
Kikade på film för ett tag sen, Cloverfield. Ja den var väll helt okej. Lite konstig kanske..  Kollar på mycket film nu förtiden, filmnörden Lina. Nämen.. jag har nog bara inte upptäckt det roliga med film förrän nu. Men det är bra att se film, man lär sig mycket, precis som av böcker. Men jaja, nu ska jag inte börja skriva massa strunt som ingen orkar läsa ändå.

I övrigt har väll dagen varit helt okej. Började med att jag klev upp 8, åt gröt till frukost. Man kan ju inte säga emot om pappa stått och kokat och frågat om man vill ha. Han skulle säkert få nå utbrott om jag inte åt något. Det är det som är bra när man är ensam uppe på morgonen, då behöver man inte äta någon frukost. Menmen, åkte till skolan vid 10, hade sedan svenska halv 11. Fortsatte skriva på min novell som jag för övrigt inte har en aning om vad den ska heta. Måste komma på något... smart och lite djupt. Läste också tjejernas noveller och deras är så mycket bättre i jämförelse med min! .. men jag tror det är lugnt, även om novellen blir dålig. För Sten har ju redan sagt att jag ligger på MVG. Om nu inte vikarien som ska ta över när Sten lämnar oss får för sig att sänka mig. Då blir jag inte glad haha. Men ja, sen vare väll lunch, havrefras är hur gott som helst. Satt sedan i uppehållsrummet och lyssnade på musik. Det var Paramore vs. Sahara hotnights på MTV, värsta bra kombinationen. Och så skulle jag höja volymen, men det gick inte så bra. Lyckades skämma ut mig som vanligt...
Menmen, sedan sista lektionen var det matte, gjorde kanske 2 tal.. gick verkligen framåt alltså. Men var inte så lätt att koncentrera sig när Sara, Camilla och Ewe sitter och tittar på massa bilder på Ewes dator. Massa fina minnen man fick i huvudet när man såg vissa av dom där bilderna då!

Eftersom Agneta var borta idag så slapp man tyskan, wie, kunde då åka hem 2 timmar tidagare än vanligt. Lite skönt det, eftersom man aldrig slutar tidigt nu förtiden. Trodde även att jag skulle få gå hem från OK när jag kom med bussen i Timrå. Såg faktiskt fram emot det, att få gå och lyssna på musik i det fina vädret. Jag gillar det hur mycket som helst. Men ja, då kom mamma med bilen redan vid Lidl så det blev ju ingen promenad precis.  Får se till att ta en promenad någon dag. Destination unknown..

Sen dess att jag kom hem så har jag bara kikat på film och suttit vid datorn, som vanligt. Frågade mamma om vi kunde åka till birsta, hon ba "Ja, Lina ska vi göra det, bara du och jag?" haha. Men då kom hon på att hon inte hade tid och sa att vi kunde ta det imorgon istället, men då kom hon också på att vi ska på middag hos farmor och farfar. Så det sket sig.

Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och ska kika efter någon film som kan vara värd att ladda ner. Jag vill se P.S I love you. Har hört att den ska vara bra! Och bara namnet låter ju faktiskt bra. Liksom lite kliché, kärleksaktigt haha. Ska på träning om ett tag också, svettas lite... blir bra det.

Slut skrivet för idag.
Tipsa mig på filmer va!


I have a love for this world, that kind of love that will brake my heart

Jag står utanför din dörr bara för att säga, att jag aldrig känt mig så ensam

Håkan Hellström mani. Jag verkligen älskar honom just nu. Texterna! dom är så... speciella på något sätt, skär i hjärtat att höra dom. Man känner igen sig i hans texter helt enkelt.

Det kommer alltid finnas en hand för dig någonstans, du kan sluta dina ögon och aldrig behöva känna dig ensam...  Lalalaa.

Igår var jag allmänt lycklig över ingenting i princip och idag, ja idag är det väll annorlunda. Konstigt hur humöret kan svaja så mycket, upp och ner hela tiden. Dagen började med att jag klev upp 8.00 frågade pappa snällt om han hade lust att skjutsa mig till skolan så jag kunde sova en timme till. Annars skulle jag behöva gå ner till timrå för att ta bussen därifrån vid halv tio.. Och det ända han svara va "Nej" kort och konsivt. Blev lite små irriterad, var så himla trött och jag orkade verkligen inte gå till skolan. Men vad gör man, satte mig i köket, smutta på ett glas juice som vanligt samtidigt som jag läser någon dålig hälsotidning. Som påminner mig om hur dåligt det är att dricka juice för att det innehåller så mycket fruktsocker.. blablabla. Camilla ringde i alla fall när jag satt där och var trött och less. Fick åka med henne till skolan, slapp man gå då! brabra. men dock hade klockan redan gått så det var ingen mening att lägga sig igen. Skoldagen var väll som vanligt, dubbeltimme i bild först. Gick dåligt som vanligt...
sedan matte, åt apelsin,  lyssnade på Håkan och stirrade ut genom fönstret... sen slapp vi ju svenska då eftersom Sten inte var där.

Kom även att tänka på en sak idag. Delvis var det för att Camilla satt och sms:ade med Jesper som vanligt. Hon lurade honom att hon skulle flytta. Och han gick på det också.. Less blev han
Klart man blir less, kanske för att man blir lurad men också så är det ju klart att man blir less om man hör att någon ska flytta, snarare så blir man nog ledsen. Som Simon t.ex. som kanske ska flytta nästa år, till Jönköping och gå skola där. Liksom, vänner som man håller så kära ska helt plötsligt flytta iväg.. det kan inte bli annat än ledsamt. Vänner som alltid är runt omkring en, som man alltid tar för givet. Flyttar dom så är det risk att man tappar kontakten med dom, och vem vill förlora en vän? Inte jag iaf, jag har inte råd att göra det. Dom få bra vänner jag har vill jag ha kvar. Jag vill inte förlora er.


Lyckas alltid skriva massa strunt i bloggen..

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på Håkan och fundera över lite ditt och datt!

Allt det bästa till er mina vänner.


Jag vill ha dig

Gud va längesen jag skrev.

Känner att skrivar glöden har kommit till mig idag, den bara slog till. Så vacker dag, solen skiner och vintern värkar borta nu, bara det inte kommer någon oväntad snöstorm. Vet inte vad det är, känner en liten känsla av lycka idag vet inte riktigt vad det beror på, som sagt kanske är det vackra vädret som gör en uppåt.

Chase the sun . Hua vilken bra låt, bara den gör ju så att man inte kan annat än att le!
lyckalyckalycka! såhär bra vill jag må varje dag! 

Alla ovissheter glöms nästan bort tack vare denna lilla oövervinnerliga känsla! Om ändå livet kunde få vara såhär lätt som allt känns idag.

Ingenting känns bedrövligt! fast att det kanske är det, känns som om jag skulle kunna kämpa till in i det sista vad det än var jag kämpade för. Jag säger bara att om man inte har något att kämpa för så har man inte heller något att leva för!

Att om och om igen titta på Björn Gustafsson dansa till "What is love?" på youtube gör knappast dagen sämre
däremot det lilla extra pluset i kanten! Han är skön och hela svenska folket måste ju älska honom

mitt hjärta är ditt att förstöra