vandraren

alltså.. mitt lokalsinne är fan bäst?
Blir förvånad över mig själv hur lätt jag har för att hitta överallt. Har inte gått vilse här i Stockholm en endaste gång.
Igår, lördag, tog jag tuben ut till kungsträgården för att njuta lite av solen och titta på folk (tanten Lina)... tyvärr var det rätt blåsigt och kallt så jag vandrade bort mot sergels torg istället för att kika i lite butiker. Helt naturligt gick jag åt rätt håll utan att ens tänka på det. Jaja.. kanske inte direkt supersvårt att hitta till sergels torg från kungsträdgården, men ändå!

Och idag då, gick ut på en powerwalk, helt på måfå gick jag bara någon väg. Slutade upp längst ett jättemysigt promenadstråk längs med vattnet och fin utsikt.

Stockholm är rätt nice ändå. Måste ut och upptäcka mer ställen, men det får bli nästa vecka. Snart är det påsk och då åker jag hem till Timrå, woho!

för längesedan

Sömnlös och i brist på annat lyssnar jag på musik och kollar gamla bilder. Något som jag alltid gör när jag inte har bättre saker för mig.
 
Kom fram till att jag ska färga håret mörkt och klippa sidecut igen!
....eller så inte
Men nog trivdes jag bra i den frisyren, vet inte hur många år jag körde på den, 3?
Jaja.. synd att man inte är lika djärv längre när det kommer till utseende
 

Anropar världen

Min blogg ser ut att fungera igen, helt otroligt ju?!
Ska jag kanske ta tag i bloggandet igen då, hmm vi får se.
Har tröttnat på att skriva meningslösa inlägg om betydelselösa saker, vill ägna min tid åt något vettigt. Har bara inte kommit på vad än.

Så tillsvidare får väl denna ej så inspirerande och ej så unika blogg leva kvar.