.

Blev ingen träning idag då humöret på både det fysiska och fysiska planet varit bra lågt.
Men tar nya tag imorgon!

Måndag

Går halv segt med bloggandet just nu alltså!
Måndag idag och en ny vecka, huvva. Måndagarna är nog värsta dagen på hela veckan!
Hade i alla fall föreläsning 2 timmar idag sen pluggade jag och Amanda lite och sen blev det ett pass på iksu med Anna. Jobbigaste passet på länge alltså, men det var riktigt bra.
Imorgon kör grupparbetet igång och kan tänka mig att det blir en hel del plugg i och med det, så får väl se hur mycket jag uppdaterar här under veckan!
Nu blir det kvällsfika sedan sängen.
ciao

lägenhets inspo

förr i tiden..

Fick lust att kolla igenom min gamla bilddagbok.. hehe.. mycket bilder där! Tog en bild på mig från Januari 2008 och en från Januari 2010 bara för att se skillnaden:
2008.. röd lugg... ja vad säger man
2010, löshår, wiie...

Miss

Saknar min underbara hund!!
Och mamma och pappa också, tror det får bli en resa hem snarast

Markus Krunegård

Markus Krunegård senaste sådär enkelt popig och mysig som de flesta låtar han gjort I like it

Lunch

Har tränat fem dagar i sträck nu och det känns kan jag lova, tog verkligen emot på body pump passet idag. Just nu sitter jag och Amanda och käkar lunch och pluggar, vid 15.30 blir det Epp! Fan va skönt med fredag

Landat i soffan

Efter fläng dag har jag slutligen landat i soffan! Morgonen började med att jag drog ner till strömpilen och hämtade ut ett paket och så köpte jag en ansiktskräm på Apoteket. Efter det blev det bussen till stan där jag skulle möta upp Amanda för att köa Open biljett, men det kunde man tydligen inte göra än. Efter en stund på stan drog vi till skolan för lite plugg och sedan föreläsning sen blev det ett spinningpass. Blev bortskämd med sushi till middag när jag kom hem! Nu blir det stofflige resten av kvällen. Imorgon är det fredag igen, veckorna går fort!

love

Jag älskar svart och vitt och jag älskar även coola grafiska mönster i dessa färger så inte konstigt att jag föll för dessa snygga tights från asos.com

Great

Bra låt som jag brukar lyssna på till och från skolan

Iksu

Just nu sitter jag på iksu och har precis tryckt i mig en macka, var sjukt hungrig. Om ca en halvtimme blir det ett bodypump pass. Frågan är ju hur jag ska klara av det då jag har en träningsvärk utan dess like. Men men överlever nog I hope. Sen blir det väl hem och äta middag och plugga lite kanske. Cirkeln är sluten. Imorgon blir det köp av Umeå open biljett!! Ser verkligen fram emot det. Vi har ju även sittning snart som jag måste köpa biljett till, det tar dock emot lite då biljetten kostar 460:-
Men what to do..
Nä nu ska jag dra mig mot omklädningsrummet.
Ciao

Gofrukost

Börjar lite senare idag så jag passade på att ta lite sovmorgon och göra en riktig frukost, två äggmackor och en smoothie, lyx frukost.

Ny kurs

Idag hade vi upprop och introduktion till nya delkursen vi ska läsa nu, kultur, medier och samhälle tror jag den hette. Flitiga Amanda och jag satte oss direkt efter introduktionen och pluggade lite. Lika bra det, tenta om 4 veckor, hetsss. Har dessutom pluggat på bra när jag kom hem från skolan. Har även hunnit med tvättstuga idag och snart väntar även träning, det blir ett body pump pass.

Återigen söndag

Då var det söndag igen och som i vanlig ordning har jag inte åstadkommit många knop idag. Simon drog runt 3tiden och Camilla är just nu på pre-nollningsgrejjs.. Jag sitter och kollar på inredningshemsidor och drömmer mig bort. Förut var vi och kollade på Camillas lägenhet, den var verkligen mysig! Perfekt till storleken och allt sånt också. Igår blev det lite krök, men inte allt för mycket, men seg det är man ju såklart ändå. Nu hade jag tänkt se lite serier sen blir det diskning och eventuellt lite plugg om jag orkar det. Ciao

Soffa

Idag har vi varit på diverse möbelbutiker och annat. Kollade på soffor! Men antingen var dom för dyr eller så var som billiga för ful/B. Fan att dom ska vara så dyr då! Jag är på ett otroligt inredningshumör, less på hur hela lägenheten ser ut och vill in med en massa nya lampor, möbler, gardiner osv.. Kolla denna finna soffa som vi hitta på Mio, lite dyr.... 17000:-

Bowling

Drog till ersboda och bowlade igårkväll, jag vann en serie! Helt otroligt

EPP

Sitter på NH ( pub på universitetet) med en massa klassisar och är lite halvdragen. Blev övertalad att köpa öl... Dags att lära sig !

Tidigt

Idag blev det en tidig morgon för att ta sig till skolan där jag just nu sitter.
Är klar med min "hemsida" som ni kan kolla på här om ni känner för det: http://cs5site1.tfe.umu.se/default.aspx?id=3977 sjukt ful. Men man är ju inte direkt expert på området!
Väntar just nu på att få vissa upp så att jag sedan kan skicka in protokollet på det jag gjort.
Senare i eftermiddag är det kursavslutning och sedan blir det eventuellt lite EPP.
Senare idag kommer även Camilla och Simon hit, Simon stannar över helgen medans Camilla kommer bo hos mig och Emil lite längre än två veckor då hon också ska börja plugga i Umeå nu, så jädrans gött!
Gotta go

true

Mat

Hade en massa räkor kvar i frysen ifrån nyår så jag letade upp något recept med räkor. Unnade mig pasta idag och lagade pasta med räkor och rostad vitlökssås. Väldigt smarrigt blev det, lätt att göra också

Lessss

1400 spänn på detta....

Mys

Vägen mellan iksu och lägenheten är rätt mysig ändå. Passade på att knäppa bilder på vägen hem med telefonen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_185096594.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_185096594.jpg" class="image">

Skola

Känner mig sjukt tråkig då det ända jag skriver om nu är typ vardagsgrejjer som skolan och träning. Men men... Idag har jag suttit och kämpat på i datorlabb med min hemsida som jag hade tänkt göra klart ikväll! Ska strax hem och käka mat sen blir det även ett spinningpass klockan 20.00 Är även ledig imorgon så därför vill jag blir klar idag så man kan göra annat imorgon!

Pump

Har inget värt att blogga om ... Just nu går jag promenad hem från gymmet. Är helt slut , körde body pump pass... Mina ben viker sig när jag går haha . Nu blire hem och få i sig lite mat sedan plugg resten av kvällen.

Godmorgon

Morrn! Strax ska jag klä på mig och bege mig mot iksu för ett spinning pass, därefter blir det skola till 16.30. Sjukt segt att kliva upp idag, var uppe ganska länge igår. Skrev rapport till ca 22.30 och därefter såg jag två avsnitt av en ny serie som heter revenge, den verkar bra! Ikväll blir det nog några avsnitt till skulle jag tro. Men nu måste jag kila. Ciao

Scharinska

Igår blev det utgång på scharinska med Umeåbrudsen. Kvällen började med att Amanda kom till mig innan vi skulle dra vidare till Johanna. Jag och Amanda skulle ju testa min mangosorbet som smakade bra men var mer som puré i konsistensen. Den hade helt enkelt stått för kort tid i frysen. Dock blev det ju lite över som jag tänkte smaska på senare.
Väl hos Johanna blev det en hel del flumm, vi spelade "med andra ord" och alla hjärnceller var inte på plats kan jag lova. En rolig kväll i Umeå i vanlig ordning!
Tog inte supermycket bilder igår, men kan ju bjuda på några.

Mangosorbet

Håller på att göra en mangosorbet! Åt ju en himmelskt god sådan förra veckan i Stockholm så ville prova göra egen. Senare ska jag och Amanda avgöra om den är ätbar eller ej!

Slapp dag

Så skönt med fredag, en ledig fredag dessutom. Sov ut till 10.30 sen blev det inte många knop gjorda förrän jag drog mig bort till IKSU vid 13 och gick på ett body pump + spinning pass, riktigt slut i kroppen nu.
Blev storhandling på ica maxi sedan med Emil sedan hem och snodde ihop lite taco.
Nu blir det soffläge resten av kvällen.

Mando

Surrade lite mando diao igår med Amanda, och då fick jag ett väldigt sug att lyssna lite på dom. Var alltför länge sen sist. Bjuder på en av mina favoriter

Kvällsfika

Kollar på biggest loser och dricker smoothie gjord på hallon, blåbär, banan, turkisk yoghurt och lite soyamjölk

Förr i tiden

Sitter och kollar på gamla bilder som ligger på min externa hårddisk, den har typ dammat igen, så det var dags att ta fram den! Många gamla roliga bilder. Blir sugen på att bli brunett igen.. eller att bara göra något överhuvudtaget med håret.

Torr no more

Så sjukt less på att va torr och ha eksem. Så köpte riktiga krämer på apoteket idag istället för nå lukta gott body butter som är sämst mot huden

Effektiva dagen?

Idag har jag hunnit med en sväng till skolan för föreläsning i Contentstudio, åkte därifrån vid 12. Väl hemma så städade jag och Emil lägenheten tillsammans, blev en storstädning: bort med alla julgrejjer, dammsugning, dammning, torka golven skura toa osv. Nu är vi precis klar med det. Om cirka 20 min ska jag bege mig till tvättstugan för å tvätta undan en massa tvätt, sen blir det middag och sedan skriva rapport. Effektiv eller vad? Inte likt mig.

"kakfat"

Kakfatet jag fick i julklapp kommer till bra användning ändå ;)

poor

Döda mig, beställde precis kurslitteratur inför nästa moment för 1400:- Tänk så mycket roligt man skulle kunna lägga dom pengarna på... God natt

Back ro school

Idag blir det tillbaka till skolan efter lite juluppehåll. Känns sådär alltså.. Speciellt då vi har deadline på hetsuppgifter nästa vecka. Kommer bli intensivt framöver... Men men! Det är jättemycket snö här uppe kan jag tillägga också. Från Stockholm där marken är bar till Umeå där det ser ut såhär genom köksfönstret:

Ring

Köpte en konstig men cool ring på weekday

Plånka

Nu har jag och Emil shoppat klart! Blev inte så många köp. En tröja från h&m och ett halsbandsur från t-shirt store plus det från acne och beyond retro. På acne köpte jag en läderplånbok som var på rea, fick ge 777:- för den. Dyrt men värt, har alltid velat ha något från acne och jag var ju i behov av en ny plånbok så det blev perfa.

Acne

På 1 och en halv timme kom jag nu tillbaka med en påse från acne och en från bästa beyond retro. Innehållet visar jag sen.

Shoppingdag

Idag ska jag och Emil ha en shoppingdag här nere i stockholm, det är en hel del affärer som jag vill hinna med, så det lär ta ett tag detta.
Just nu ligger Emil den jäveln och sover, men jag ska kila iväg en sväng själv strax. Tänkte gå på acne, tjallamalla och typ beyond retro, dom butikerna ligger bara "runt hörnet" i princip.
Sen ska jag nog få liv i Emil så vi kan dra oss mot götgatan för lite shopping där.
Gotta go

Lista 2011

Snodde Linneas lista, tänkte kan ju vara kul å se om man har nå roligt att skriva.
1. Gjorde du något du inte gjort förut? Flyttade hemifrån och flyttade ihop med Emil!
2. Höll du några av dina nyårs löften? Nej, det tror jag då inte.
3. Blev någon/några av dina vänner föreldrar i år? Nopp
4. Dog någon som stog dig nära? Nopp
5. Vilka länder besökte du? None
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha 2012? Hitta på mer saker, spontana grejjer, typ åka utomlands. 7. Vilket/vilka datum från iår kommer du alltid att minnas? 5 september, första dagen i skolan.
8. Vad var din störta framgång 2011? Att jag flyttade till Umeå måste jag nog säga.
9. Största misstaget? Det vettetusan
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, förkyld oså, inget allvarligt.
11. Bästa köpet? Min dator kanske. materialist...
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat typ... illa.
13. gjorde någonting dig riktigt glad? När Emil fick jobb i Umeå!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? If you wanna - The vaccines!! bästa jävla låten
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare måste jag nog säga.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit mer spontan.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? suttit vid datorn
18. Hur tillbringade du julen? Hemma med la family
19. Blev du kär i år? Nej
20. Favorit program på TV? Har inte blivit mycket tv-tittande men i våras var det väl BB som hägrade.
21. Bästa boken du läste i år? Har inte läst mycket annat än kurslitteratur och dom är inte bra..
22. Största musikaliska upptäckten? The vaccines, asbra live också!
23. Något du önskade dig fick när du fyllde år? Ja, en fin fjällräven jacka :)))
24. Något du önskade dig och inte fick? Ja.. typ en...ipad
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Var "hemma" i Umeå och firade med älsk och klassisar
26. Finns det något som skulle gjort ditt år lite bättre? Jadå, finns det nog
27. Hur skulle du beskriva din stil 2011? "normal"
28. Vad fick dig att må bra? mamma och pappa, rapp, Emil, vänner.
29. Vilken kändis var du mest sugen på? hmmm.. Ryan gosling kanske
30. Vem saknade du? Emil, när han inte bodde i Umeå med mig och Rapp min älskade vovvis. '
31. De bästa nya männsikorna du träffade? Amanda, Rebecka, Anna, Johanna, Veronika + andra från klassen. 32. Tillsist ditt nyårslöfte 2012? Bli mer hälsosam

Middag

Blev en sen middag idag! Jag och Emil käkade på en cool restaurang som heter grill. Fullbokat hela helgen därför blev det att vi bokade bord till 21.45 idag. Skit frän restaurang där olika delar av restaurangen hade olika teman på inredningen. Väldigt god mat också! Jag åt lamm med en massa goda tillbehör och Emil tog nån ryggbiff som också smakade sjukt bra. Mätt blev man, men vi delade på en dessert. En väldigt fräsh glass dessert med bl.a en sjukt god mango sorbet som jag måste testa göra själv! Väldigt trevlig kväll med hjärtat. Nu har vi bänkat oss i soffan/sängen och inväntar JVM finalen!

Torsdag

God morgon. Just nu är jag och Emil hundvakt en stund åt Emils brors hund Charlie, en liten busig parson russel. Väldigt fin hund. Igår när vi kom hit så blev vi välkomnade med blöta pussar av henne haha. Blev även väckt av några.. Igår var det ganska lugnt, jag och Emil åt sushi på något ställe i närheten av lägenheten och senare åt vi middag tillsammans med emils bror och hans tjej. Vid halv tio tiden drog jag och Emil på bio på filmstaden söder. Vi såg sherlock holmes 2, den var helt ok! Idag ska jag möta upp Rebecka och Johanna från min klass för en fika, sedan senare ikväll ska jag och Emil käka middag på en restaurang som vi fick presentkort på av Mathias och My.

Up in the air

Tog lite bilder när vi var ovan molnen

Seg dag

Har verkligen inte gjort något vettigt idag, trots att jag borde ha pluggat får jag inte tummen ur arslet till att göra det. Istället har jag bara slappat, kollat på tv och film. Nu har jag precis diskat undan lite disk och det är väl dags att packa också nu. Imorgon vid ca 10 drar jag och Emil ner till stockholm. Det blir roligt!

Bad

Precis gjort rent badkaret och fyllt upp med ett varmt och skönt skumbad. Ansiktsmasken är på och ett avsnitt Glee nerladdat. Nu blir det avslappning på hög nivå!

Instagram

Nyårsafton

Bjuder på bilder från nyår

God fortsättning