Chill med dill

Mamma: " gud vad kallt det är här, jag fryser"
Pappa: "Vill du ha något varmt i dig?"
Jag: "Men miffon sluta prata snusk hela tiden!!!"
Pappa: "Lina du har så perversa tankar. Jag kanske menade t.ex. en kopp kaffe?"
Mamma: "Hon tänker bara på sånt, var ju längesedan hon fick nått"

HAHA dom är helt virrivirrvarv.. men roliga också, skrattar som bara den. T.ex. vid middagen då Elin börjar prata om träning och stretching och pappa ba:" Jag och mamma brukar stretcha på kvällarna ibland, eller hur då?" Jag:" men ååh, jag vill inte veta" Pappa:"Det är väll inge fel med att stretcha?höhö" Jag:" Men ni är miffoo!!..... Det var längesedan jag stretchade" HAHAHA asflabbet där då. MIN FAMILJ ÄR BÄST

dagen i övrigt har varit helt kanon... so far.
Moppegänget - jag, Camilla, Linnea och Emelie drog till birsta efter skolan.. trevligttrevligt. Emelies ceasar sallad såg grymt god ut, så den måste jag testa någon gång. Man lär nog ska dra dit till veckan igen så. Jag och Camilla fixade en present till Ewe iaf, jag hoppas hon kommer gilla den. Återståår att se imorgon, vad sker då månntro.

Min syster har nästan världens bästa musik måste jag tillägga, lyssnar som en tok helaa tiden. Känner mig som en riktig indie phlikka haha.

Sedan kan jag inte sluta förvånas över hur omständiga vissa människor är
Hur mycket man än försöker så förstår man sig inte på dom.
Men ingen hängläpp för det! Jag är alltid glad.
I don't need a man to make it happen -
min replik det där, enligt Camilla.

INDEPENDENTWOMEN

Ne nu blir det till att höra sig för om vad som står på tapeten för ikväll!
Om det nu står något där
annars ska jag nog till och färga mitt hår..

Skit

Sämst lördag. Alla dissar och alla kan dra någonstans där solen inte skiner!

klockan är 22.18, jag väntar på att ipoden ska laddas klart så jag kan sticka ut, bara gå någonstans, slippa tänka på hur idiotiskt allt är.

HEJDÅ

Fullt hus

Mindre rolig dag idag tror jag, eller vem vet, någon person kanske vill rädda min dag?

Mamma och pappa ska en s.k "jägarmiddag" d.v.s. att pappas jaktlag ska komma på middag, alla karlarna med respektive fru. Gubbarna är redan här, dom kom hit vid 12 och kommer vara här resten av kvällen. Dom ska ordna maten och allt sådant tills senare då deras fruar kommer, alltså helt seriöst. Vill man vara hemma en sådann kväll så kan det inte stå rätt till. Jag måste bort härifrån, känner mig instängd i mitt eget hus. Vill inte gå ut och låtsas vara happyface, så jag stannar nog kvar på mitt rum tills vidare..

Mamma tyckte vi kunde åka iväg ett tag så vi slipper vara upp i gubbarna, men dessvärre är jag alldeles för slut för att åka iväg någonstans. Om vi nu inte åker till birsta då, det har jag ingenting emot.

Och jag längtar till sommaren som en idiot, hur kan man inte göra det? Tänk brunbrända ben, lätta kläder, bada, sola, jordgubbar, grillat och allmänt roliga kvällar. Sen att lyssna på Rise up med Yves La rock gör en bara ännu mer sugen på sommaren. Jag tog min första tur för iår med moppen igår också HAHA. Känns lite B att köra den nu faktiskt, men skit samma! Jag undvek i alla fall att köra genom Timrå, liksom orka sitta och köra 30 igenom tattarcity.. nej precis. Sen så förundras jag över hur vissa människor beter sig ute i trafiken. En pojke som antagligen nyss kommit in i moppeåldern höll på att köra in i mig, om jag inte hade tvärbromsat så vet man inte vad som hade kunnat skett, idiot säger jag bara. Blev ingen långtur i alla fall, blev så förbannat kallt och det var inge vidare kul att bara köra omkring, kändes lite som när man var 14 och körde runt och hoppades att inte polisen skulle stoppa än. Men än så länge har jag klarat mig ifrån dom, som tur är.

Förresten, det som kallas förväntningar, det är strunt. Man ska inte gå runt och hoppas massa och förvänta sig saker. Det blir ändå inte som man tänkt sig.. har varit med om det alldeles för många gånger nu. Så jag ska fan sluta att vara så glad för saker som jag tror att det kommer bli något bra av. LESS

Nu ska jag söka reda på mamma och höra om vi ska bege oss någonstans.
Ha en kul lördag
jag vill också ha det..
om det finns någon där som vill rädda mig härifrån huset
men jag tvivlar

Leker inte livet så säg

En helt otrolig bra dag idag, kan inte påstå annat. Det är varmt, solen skiner och jag är glad. Behövde heller inte vara så länge i skolan idag, började 8.30 - 10 med nationella i engelska, writing. Man skulle antingen skriva om något minne från en viss årstid som man har eller skriva vad man tycker om de olika årstiderna. Jag valde att skriva ett minne från vintern. Satt först en stund och funderade på vad jag skulle skriva, sedan dök det kanske mest minnesvärda minnet upp. Egentligen var detta minne inge speciellt, men det var början på något helt fantastiskt. Efter nationella blev det att spela lite fia med knuff med Camilla och Sara, som vanligt förlorade jag. Allt kan ju inte gå som man vill! Vi hade hål ett ganska bra tag, våran engelska lektion skulle börja 12.40 men eftersom jag och min käft skulle till tandregleringen så avslutades min dag där, slapp både engelska och samhälle. Gud så skönt. Och av alla dagar så var det idag det passade bäst. Jag mår bra idag, utan en riktig anledning egentligen tror jag. Blir glad när solen skiner och någon människa ler mot mig. Glada människor gör mig glad. Påväg till bussen från skolan in till stan så stöter jag på en viss Hampus, som ser glad ut som vanligt, det där leendet gav det lilla extra för denna dag. Satt på bussen och kände hur solen stekte igenom min svarta skinnjacka, riktigt hett blev det, men man ska inte klaga. Våren är hur mysig som helst, och jag älskar att åka buss och lyssna på musik och titta på den blå himlen. Lite drygt kanske att behöva sitta på en buss i 35 minuter för att åka till tandregleringen när det man ska göra där går på 2 minuter.. Hmm men ingen skada skedd där inte, fick ju lite extra tid över då tills bussen hem skulle gå så då lunkade jag ner till stan och kikade lite. Sen gick det extra fort att komma hem till lilla Timrå också, åkte motorvägsbussen så att säga. Fick ju mig en liten promenad från timrå hem till edsgården också, blev att mumsa på en banan och glassa med solbrillorna på och självklart lyssna på Sambassadeurs glada låtar. Finemang säger jag bara! När jag kommer innanför dörrn ser jag mamma som ligger och steker i solstolen på altan och själv står man där som ett fån i skinnjacka och håller på dö av värmeslag. Senare idag blir det kanske att ta fram moppen och köra en sväng med Camilla, det skulle inte vara helt fel faktiskt, nu när det är så pass fint väder.

Det talas ju om att man får vårkänslor logiskt nog när det är vår, och ja, det stämmer nog ganska bra det! Inte behöver det vara "kärlek" man menar på. Jag blir glad av våren, lyckliiiig, och det är inte helt fel det heller.

Nej nu sjutton blir det att sätta sig ute i solen ett tag!

It's a beautiful, perfect day

allting står på repeat

Det är April, men snön ligger fortfarande kvar, det är snäppet lite varmare än i december, det luktar surt och det är sådär grått ute.. så som det bara kan lukta och se ut här i Timrå i våran förmultnande lilla...by?ort?stad? Förstår människor som längtar bort i från detta ställe, som vill se något mer utav livet än denna gråa dimma som ständigt ligger som ett täcke i luften. Men det tycks aldrig hända något, hur mycket man än vill förändra och göra saker och ting bättre så blir det aldrig så. Allting är som det alltid har varit, i alla fall för mig. Jag är fast i att hela tiden leva på drömmen att någon gång, någon gång ska jag verkligen göra något med alla dessa drömmar. Men det negativa väger oftast över dessa positiva tankar. Saker som kan sätta käppar i hjulen kommer oftast upp i tankarna, saker som får en att stanna upp och inse att man bara kommer misslyckas. Egentligen handlar allting om att våga tro på sig själv, att kunna se sig själv som en vinnare. Men jag har aldrig varit den personen, jag har alltid var den osjälvsäkra mesen som inte vågar säga för mycket. Jag är nog bara en såndär medelmåtta till person, den personen som drömmer om att göra stor karriär och få det perfekta livet men istället slutar upp här i fabrikshärjade Timrå med en fet karl och 3 ungar på radhusgatan i Sörberge.. okej där tog jag kanske i lite väl mycket. Jag vill inte ha det så. Ge mig något att bygga ett hopp på. Ge mig kärlek, med fjärilar i magen och sömnlösa nätter. Ge mig något som kan göra mig stark nog att aldrig bli den där tre barns mamman med 2 jobb för att kunna ha råd att betala brödfödan. Ge mig kärlek och vår, så att drömmarna hålls vid liv lika väl som fåglarnas kvittrade sånger hörs en solig söndag förmiddag. Allt jag begär är att få leva livet innan det är försent. Lika lite som jag kan få det att bli vår nu på momangen lika lite kan jag få kärleken att komma till mig. Det är ingenting jag kan bestämma över eller kontrollera, det är bara sådant man får låta komma, när det väl kommer..
Jag ser upp till dom människor som har kontroll över allt och som framförallt inte är rädda för göra sina val, rädda för att misslyckas eller lyckas. Jag avundas det som kallas självkänsla.

Hjälp?

Sitter och kliar mig i hårbotten och ser allmänt dum ut. Vill verkligen ha en egen design på min blogg, så att den blir lite speciell. Men jag förstår mig inte på något av det där. Kanske kommer inriktningsvalet - media, att vara till nytta senare. Kanske lär jag mig tillslut det där, så att jag också kan få en snygg blogg. Spelar ingen roll vad det gäller, det är ju alltid utseendet som är viktigast, eller? Det är sjukt. Men gällande bloggar så tycker inte jag att det ska vara så, jag skiter fullständigt i hur någons blogg ser ut som jag läser. Läser bara deras bloggar för att dom skriver om något som är värt att läsa.. Hittade faktiskt en intressant blogg förut, en tjej var det faktiskt. För en gångs skull så var det inte en sådann där vanlig, uttjatad modeblogg utan hon hade faktiskt skrivit något så mycket bättre. Något som jag verkligen kände igen mig i. Henne ska jag hålla koll på, för hennes blogg kan det verkligen vara värt att fortsätta läsa!

Historia lektion

Sitter på historia lektion just nu, ska väll antagligen börja jobba snart. För tillfället sitter jag och letar någon rolig ny blogg som man kan börja läsa. Någon person som kanske skriver något vettigt för en gångs skull. Är så less på att ständigt läsa modebloggar av tjejer som ser ut som modeller. Kan inte någon bara skriva om något intressant 


Tipsa mig på en sådann blogg tack!

Segsöndag

Jag hade en riktigt rolig kväll igår, fast att jag kanske fick i mig liiite för mycket och att jag som vanligt skämmer ut mig. Men bortsett från det så var det väldigt roligt. Blev sleepover hos Ewe med dans, flumm och flumm. Fick roliga sms osådant som uppskattas. Nästan gång blir det nog dock inte lika mycket alkohol, mådde inte allt så prima imorse när jag vaknade och inte igårkväll heller för den delen.. Men som sagt det var väll äntligen min tur att få släppa loss lite och glömma den där "mammarollen" . Jag, Camilla och Ewe klev i alla fall upp halv 10 imorse för att vi hade planer på att ta tio över tio bussen till birsta, men såklart missade vi den. Så det slutade med att vi inte kom in förns halv 1 ungefär. Gjorde några snabba ärenden sen blev det back till Timrå och med turen på min sida kom mamma och pappa och körde förbi precis när man klivit av bussen så då fick man ju skjuts hem också.

Ska nog vara hemma från skolan imorgon, får unna mig själv det för en gångs skull. Jag är ju aldrig hemma från skolan så. Plus att det känns lite ovärt att dra dit när man har dubbeltimme i tyska sedan 3 timmars hål sedan dubbeltimme i historia. Kommer inte hinna gå på historian i vilket fall för jag måste dra till banken. Eftersom jag var så klantig igår och tröck fel kod 3 gånger när jag skulle ta ut pengar så banken snodde mitt kort :( Blev väldigt pissed off då.. Så ja, det känns lite meningslöst att gå till skolan då om man bara ska ha tyska. Då kan jag istället sova ut imorgon och piggna på mig lite efter helgens bravader sedan om det är bra väder ta en promenad ner till vivsta och fixa det där med bankomatkortet. Men får väll se hur det blir med det imorgon!

Men nu ska jag nog ta en dusch och borsta tänderna igen tror jag. Känner mig unfresh ehe.. Nej nästa gång det blir party så ska jag ta det lite lugnare och inte dricka allt på en gång. Plus att jag ska nog bara köra på cider isåfall, grogga är nog inte min grejj. Liksom, först var jag hur sprallig som helst och lite snurrisnurr. Sen blev det typ höll på somna i soffan, sen illamåendet.. hua. Inte var det roligt, men så fort man spytt så känns det bra igen. Men det är ändå inte värt att spoila en hel kväll för sprit. Nej bring me 2.25 cider så blir jag glad! HAHA

Nu orkar jag inte skriva mer.
hare bra alla pigga och glada!

Mr saturday

Ja solen skiner nu äntligen trots allt. "Imorse" när jag vaknade var det grått och trist, tror t.o.m att det regnade lite. Sådant väder tycker vi inte om. Solen däremot gör mig glad. Men dagen började med att jag vaknade lite då och då tidigt på morgonen men tvingade mig själv att somna om, vid 11 så kände jag hur magen kurrade och var helt pigg men jag ville ändå sova mer. Så det slutade med att jag klev upp halv 1 ungefär. Jag tycker om att sova ja. Kvällen igår var så bedrövligt tråkig så jag bara ville slippa den så fort som möjligt. Gick därför och la mig vid 11. Har sovit ganska många timmar d.v.s.

Har inte gjort allt för mycket hittills idag, mest bara suttit här vid datorn, tittat på tv och ja inte mer än så. Hoppas på en roligare kväll idag än igår i alla fall. Blev ändrade planer för Camilla, hon kom tydligen hem idag istället för imorgon. Men det gör inte mig något, förhoppningsvis kan vi då hitta på något.

Just nu sitter jag och väntar på att syster kan ta och pallra sig hem från gymmet så vi kan köpa pizza någon gång. Haha fetalina och gymsyster, bra kombination, men jag är hungrig som en varg. Har inte ätit någon frukost så det kurrar ganska rejält.

Pappa tyckte jag skulle ta ut moppen och ta en sväng. Han typ :"Lina ta en sväng till sörberge så kanske du ser ********" Kul kille! han mobbar mig jämt, haha. Jag känner verkligen inte för att köra moppe just nu, det får nog ta o bli lite mer vår innan jag brummar iväg på den. Plus att det känns lite B att köra moppe nu trots att man bara kört kanske ett år, men man ska ju faktiskt fylla 17. Plus att man går på gymnasiet där alla kör bil typ. På tal om bil, förhoppningsvis blir det att övningsköra lite imorgon, har hittills kört 3 gånger. Det går faktiskt väldigt bra. Sist jag körde så körde jag på vägarna i industriområdet. Roligtroligt! Hade inte varit fel att vara ett år äldre så man hade kunnat tagit körkortet nu snart ..men ja, man är ju liten. Som jag sagt tidigare och som jag aldrig kommer sluta påpeka - Jag hatar att vara 91:a

Men vad kan man göra åt saken?
Nej just det.. ingenting.

Come sunshine

YES! jag är glad nu, vi fick nytt schema för period 4, behöver inte sluta 4 på fredagar, skönt. Vem orkar egentligen sitta på skolan till 4 på en fredag? Blev lite paff när hela klassen stod och skrek i korridoren, men då visade det ju sig att vi fått schemat och att alla blev überhappy. Skolan var väll mest som vanligt idag, hade ointressanta lektioner som svenska(som brukar vara roligt, men vår nya lärare är seeeg, Sten kom tillbaka!) engelska, idrott.. okej idrotten var faktiskt rolig och svettig haha. Ovanligt att Mattias Andersson som vanligt ska råka gå in i vårt omklädningsrum? fast den här gången var det inte jag som blev utsatt haha. På matten var man mest död, satt och ritade i matteboken, bralinabra! Fick tillbaka matteprovet, gick helt okej bra på det. Eller snarare så gick det bra för att ha suttit för mig själv och tänkt istället för att disskutera provet med någon annan som typ hela klassen gjorde.. Men ja, Olle är ju en sån bra lärare som bryr sig om det...

Jag vet fortfarande inte vad som sker i helgen, hmmm. Vill inte sitta hemma, sådanna helger är ovärda.
Syrran ska ut ikväll och fira att hon fått jobb, sopa! Hon går ju ut jämt, så om hon då ska fira så borde hon ju göra något annorlunda som typ sitta hemma? HAHA

Idag är det en Timo dag , att lyssna på den karl är underbart. Satt och tänkte tillbaka till 13 Oktober förut på bussen när jag lyssnade på Don't let the devil ruin it all. Hade så himla roligt den kvällen, skulle defenitivt vara värt att göra om! Undebar kväll fast som ändå inte slutade så roligt..

Ja men nu har nog det här inlägget nått sitt slut skulle jag tro.
Langar "Don't let the devil ruin it all" texten, bara för att den låten är sjukt bra.

-

Can you honestly say we're no good for one another? I know I can't so why bother.
And did you really mean every word that slipped through your sweet mouth? I sure as hell didn't.
Last night might well have been pure hell. But we both know it's not like that.

So come on! Let's not let just one night fuck it all up. Don't let the devil ruin it all.

Can't you honestly see that it's not the words, only the memory that's putting us down?
And can't you truly see that I want you and you want me so what the hell are we so scared of?
Last night might well have been pure hell. But as we're both half crazy we'll treat it with laughs.

So come on! Let's not let just one night fuck it all up. Don't let the devil ruin it all.

du är bara ett ansikte i mängden

Jag: "Ibland känns det som om jag skulle vilja vara en kille"
Camilla: "Lina, om du var en kille skulle du vara bög då?"
Jag: "öh nej?"
Camilla : "OMG, stay away from me!"

Inte nådigt.

Jag är tröttöga, sitter och halvsover i soffan, är helt slut i huvudet. Skoldagen har varit seg som satan, Hade först historia som var lika ointressant som vanligt, haffade åt mig en dator knappade lite på den i alla fall. Hade sedan engelska också, var typ hundra år sedan sist p.g.a. tema veckorna och loven oså. Sen så från 2-4 vare dubbeltimme i samhälle! kill me. Blev hetsen, fick vg på inlämningen, och som jag slitet med den dom senaste dagarna.. disappointed girl. Men som man måste prestera nu förtiden, det är sjukt.

Spelar håkan för fulla muggar och ska nog ta och ringa Camilla vilken minut som helst. Måste höra om vi ska dra till Simon eller inte. Grabben fyller 17 idag, grattis till honom!
Fast Camilla har nog fullt upp med "all packning" hon ska ju till sollefteå över helgen till Jeppson, mys. Blir nästan lite avundsjuk. Skulle inte vara helt fel att ha någon att tycka om sådär extra mycket, men det kanske jag gör ändå..

Min helg är oklar, någon som vill hitta på något?
Just call my name and I'll be there

Du säger att kärleken aldrig varit till för dig


"Du kanske tycker att jag verkar borta i tankar
och det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssnar längre
och det gör jag inte heller
nej, jag tänker på en ängel
Mjukare än snöflingor i april.."

Jag älskar hans låtar, texterna går rakt igenom, tillägnar detta blogg inlägg till mannen.
Håkan Hellström 34 år idag, congrats!

image10