Positive vibrations

Hallå där ja, Camilla gick nyss hem. Så nu sitter jag här själv denna snöiga eftermiddag, okej i och för sig så sitter jag inte ute. Ville bara få det att låta lite... roligt?

Klev upp klockan 10 imorse, kändes väldigt drygt att behöva kliva upp och åka till skolan när man bara hade en lektion. Började halv 12 och hade engelska. Hade lika bra kunnat varit hemma för jag jobbade inte så mycket på den lektionen. Jag och Camilla satt och ritade och den ända våran lärare sa när hon såg det var:" Are you and Camilla having a competition about who is drawing the best pictures?" ... nått sånt sa hon haha. Psyklärare.
Menmen.. Jag Camilla och sara satt och gjorde lite matte medans vi väntade på att klockan skulle gå så man kunde kila till bussen. Fast Camilla fortsatte med sitt ritande haha. Och jag hjälpte med Sara med tal som 40/4 . 8+6 med mera haha. Ibland orkar man inte tänka. Sedan gick vi ut i snöstormen och väntade på bussen, kalltkalltkallt. Jag hatar vintern! Det enda som är bra är julafton och att jag fyller år och möjligtvis nyårsafton. Väl hemma så blev det ingen större ro eftersom en viss person skulle stalka mig hem! D.v.s Camilla. Vi fika lite sockerkaka och så la jag in lite "nya" låtar på hennes mp3. Vi ritade även en väldigt fin teckning i paint, eller rättare sagt jag ritade den. Den blev väldigt fin x) Jag och Camilla vill spela i ett band, camilla vill sjunga och jag vill spela gitarr. Fattar inte att jag slutade spela gitarr i sexan, jag hade kunnat vare värsta pro nu ju haha. Jag vill iaf börja spela igen! Några skills måste ju finnas kvar haha. 

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tänker på allt och ingenting. Borde kanske ta och göra någon nytta, plugga? Näääeee.. det orkar jag inte. Kanske läsa lite, det kan ju vara roligt ibland, fast det beror på VAD man läser.  Men nu ska jag inte skriva nå mer drabbel.

Hare finfinfint! / Lina

you look sooo damn good. ohohoh

Sprechen sie Deutsch?

Jag har just nu tyskalektion. Vi ska göra som ett muntligt föredrag om en stad. Sara sitter och letar massa bilder och håller på och jag sitter och roar mig. Haha Sara fick typ damp för jag skrev ut en a4 bild på henne hahhaha. men den rev hon sönder. Har också skrivit ut lite andra bilder x) Nyss sa hon att hon ska döda mig också! När nu det sker... Hoppas inte idag. Bäst man börjar jobba så inte hela livet går förlorat, sara kan vara lite läskig ibland. Hahah

Gotta go!

;)

You kiss every man while you still can, like a lady

Lördag, eller ska jag säga söndag. Klockan är ju över midnatt så. Jag är trött som en gris och vill sova men ändå så sitter jag här, patetiskt! Idag vaknade jag 11 ungefär, klev upp satte mig här, duschade och fixade lite sen drog jag till birsta ´med mamma och syster. Köpte farsdagspresent till pappsi och vita benvärmare haha,  hatar egentligen såna men vafan. Kom sedan hem, käkade och lite sånt. sen drog jag till camilla, trevligttrevligt. Vi slogs inne på Camillas rum det var roligt. Sen så lyssnade vi på A-teens hahahaha. Sen så fick vi skjuts av Martina till ica, så feta som vi är så gick vi in och köpte lite gotta. Sen började vi vandra mot Ewes place. Väl där så satt vi och dryga på lite sen fick vi dampa bort till shell så ewe skulle hinna köpa godis haha. Hon är också fet! haha. Sen så gick vi runt och kikade på alla "fina" hus i sörberge trakterna hahaha. Sen gick vi in till ewe igen.Satt där och dryga på lite till, sen kom André och skjutsade hem mig och Camilla. Och sen dess har jag suttit här. Det där var alltså min dag väldigt väldigt förkortad. Eftersom jag är så pass trött så orkar jag inte skriva nå detaljer!

GODNATTTT!

I wanna be your giiirlfriend!

Fredag

Har ARL just nu, väldigt roligt. Eller så inte! Fattar knappt vad man ska göra. Något klimat tjoffs iaf. "Hur vi kan förbättra och påverka klimatet" Typ... Jaja, dubbeltimme i ARL är ju ingen höjdare, så två timmar får väll gå åt då utan att man jobbat något. Har svenska sedan efter ARL, får väll hoppas på att Sten kommer i tid den här gången, haha. Igår fick vi ju sitta och vänta mer än halva lektionen på han bara för att han typ glömt att vi hade lektion. Sen efter svenskan är det lunch, sen idrott. Sen är det helg! sköönt. Tur att veckan har gått så pass fort. Ska kanske dra in till stan efter skolan, fast är inte så pigg på det eftersom det regnar och skit. Hade inge litet paraply hemma heller så man får väll bli dyngsur haha. Så länge jag inte bli blöt om håret så är det nog lugnt, haha. Menmen nu tjatar Sara om att vi ska ta rast  i 10 minuter så ja

CYA! / Lina