helt okej måndag

Idag i skolan fick vi ny uppgifter, vi ska vara i grupper och skriva typ debattartiklar. Min grupp kommer skriva dom på onsdag och fredag, så det blir återigen en slapp vecka, riktigt skönt faktiskt. Dock är det lätt hänt att jag blir riktigt rastlös, så imorgon ska jag iväg på IKSU "Nordens största träningsanläggning" och kanske införskaffa gymkort, får se vad priserna säger och om plånboken är villig på att slå till haha.
Nu hade jag tänkt se en film, sen blir det sängen
ciao

Bästa Anna

Anna Ternheim, en av mina absoluta favorit artister har släppt nytt album. Har hunnit lyssna igenom det några gånger, och jag måste säga att det är väldigt bra! Sådär mysigt och fint som alla andra hennes album, sen att detta album som heter "The night visitor" har tagit en mer folkmusik ton tycker jag är fint!
I Mars har hon en spelning i Sundsvall, måste åka hem och se henne då!
Bjuder på en låt från senaste albumet, som hon framför i tv-programmet skavlan!

Alone again

Emil och Camilla hoppade in i bilen ner mot Timrå för en stund sedan, så nu är jag ensam igen, boring. Men det har vairt en rolig helg. Igår så blev det ju party, först lite häng hemma innan vi drog till förkrök på ålidhem, sen vidare till ålidhöjd och sen tillsist blev det en taxi ner till stan och efter krogen blev det en kort "efterfest" på ålidhöjd igen sen back to Carlshem för att däcka hårt i sängen. Vaknade upp med världens bakfylla idag och har mått skit hela dagen, har dock undsluppit att hänga runt toasisten, men det var inte långt ifrån...
Jag tog ju såklart typ inga bilder, men bjuder på de få jag tog haha
Emil kollade påp hockey.... bra att min överläpp ser obefintlig ut
Camilla på hennes sovplats, uppblåsbara madrassen..
Camilla var skelettig

Lördag

bloggandet har varit lite segt sedan emil och co kom hit. Men har försökt blogga med mobilen och blogg.se appen men den appen är ju verkligen sämst! Försökte lägga upp bilder från i torsdags när jag och emil var och käkade på all star med den, men det gick ju såklart inte..
Så lägger upp lite blandade bilder nu i samma inlägg istället.
I torsdags var vi då alltså och käkade, och såg hockey på all star, det var riktigt god mat och en dålig match av Timrå som vanligt...
Igår, fredag, var det ganska chill på dagen, städade lite och latades oss mestadels. På kvällen kom ju även Camilla hit! ruligt. Tog hit lite folk och drack lite och hade det trevligt. Vi körde även charader, haha nya partygrejen det!
Idag så skulle ju Camilla iväg och göra högskoleprovet vid 8, så man fick lov och pallra sig upp ur sängen vid 7 och skjutsa bort na till nå gymnasium där hon skulle göra det. Sen blev det bums ner i sängen igen, vaknade vid 12 igen, skön....t.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men förhoppningsvis blir det någonting roligt.
Emil drygface på allstar.
Min mat, svamp pasta med oxfilé! dögott
Emil skulle ju såklart ha efterrätt han haha
HAHAH, enda bilden jag tog igår, Emil iförd Camillas peru, jävulskt snyggt....

Puss

Beställt

Hämtade ut ett paket från eleven.se förut som innehöll värmeskydd från GHD och eftersom jag var i behov av nya ansiktsprodukter så beställde jag hem ett starter kit från Mario Badescu som ska vara väldigt bra enligt Emelie :)

JAAA

Måste få skryta lite nu men jag klarade min första salstenta!! Fick VG på den och 4 poäng ifrån fullpott! Det trodde jag faktiskt inte så det gjorde min dag verkligen. Ska ut och käka på all star ikväll med älsk för att fira att han ska snart flytta hit :) happy happy

Godermorgon

Kändes ju helt förträffligt att vakna upp bredvid Emil imorse, så det ska va helt enkelt.
Idag får vi se vad som händer, har inget speciellt inplanerat egentligen, men ska väl se till att hitta på något iaf!
Måste komma ihåg att hämta ut min tenta senare, sjukt spännande.
Menmen
Har inte så mycket att skriva
blir väl frukost nu
Vi fikade lite igårkväll när Emil kom hit,  gratisbullar från ica! haha

Promenix

Var varit väldigt rastlös idag, det enda jag har gjort är att ha sprungit fram och tillbaka mellan tvättstugan och lägenheten, kollat på gossip girl, gjort klart och skickat in en uppgift och typ städat undan lite...
Orkar inte vänta ut tiden tills Emil kommer hit, vilket är om cirka 2 timmar, så jag tog en promenad ner till ica maxi och handlade lite frukost tillbehör, kan ju vara bra att ha något i kylen. Men det blir nog storhandling imorgon, då äntligen slipper jag släpa med mig kassarna utan kan lasta in dom i Emil bil istället, skönt!
Nu ska jag hoppa in i duschen
På väg ner till ica
På väg hem från ica

Sovmorgon

Wie, är ledig idag, imorgon och fredag från skolan. Så jag tog en sovmorgon till klockan 11 idag, riktigt skönt. Gjorde klart personporträttet och skikckade in det. Så nu är man free från plugg tills på typ måndag? Ska även hämta ut min salstenta imorgon/fredag, späääännande!
Men helt slappt är det ju inte, har tvättstuga om en kvart, sen skulle jag behöva handla också.. orkar inteee.
Ikväll kommer min babe hit, längtar!

personporträtt

Det första vi fick göra på den här utbildningen när vi började i september det var att första dagen, dela in oss två och två för att intervjua varandra och skriva ett personporträtt om varandra. Lite nervöst att dela in sig 2 och 2 när man inte känner en pers! Men hur som haver så blev det Amanda jag intervjuade och hon intervjuade mig. Nu när vi har momentet text och form så ska vi bearbeta våra personporträtt texter som vi skrev då och dessutom göra en snygg design på dom i InDesign så att det ska se ut som ett riktigt tidningsrepotage.
Så idag tog jag och Amanda lite bilder på varandra som vi kan ha till.
Tog dom med min kamera så jag passade på att ändra lite kontrast och färger oså i PS.
Passade på att byta profilbild på fejjan också till denna. Trots att jag inte gillar hur ploffsig jag ser ut på den här bilden så var det dags att ha någon "seriös" bild.
Amanda!

morotskaka ska smaka morot

Tröttsam dag! Har varit så extremt seg idag... kanske beror på att man kommer i säng så sent om kvällarna och dessutom inte kan somna när man väl ligger i sängen.
Men men. Hade i alla fall en liten föreläsning mellan 10-12 idag, efter den blev det lunch och invänta indesign lektionen som började klockan 15 för min del, drygt... Men man måste ju fördriva tiden liten, så jag och Amanda tog en lite promenad på campus och sen gick vi för att upptäcka något nytt fik. Det fick bli fiket i universum, där köpte jag en morotskaka som inte smakade som en sådan.
Nu ska jag lägga in lite bilder som jag och Amanda knäppte idag som vi ska ha till våra personporträtt, leka lite PS med dom kanske? hehe, sen blir det sammanställa personporträttet i InDesign så man fårt det bort gjort.
den såg god ut, men smakade inte allt för gott..
Amanda var nog inte så nöjd med sin brownie heller haha

Lyx

Mamma ska skicka med Emil 5 kilo ÄLGFÄRS när han kommer hit på onsdag!
HÄRLIGT!
behöver man inte köpa köttfärs på ett bra tag då

pink

Fin utsikt här på flintvägen ikväll

fb<3

Jag och Amanda drog till skolan tidigare idag för att jobba lite med inDesign, men det blev inte så mycket gjort på den punkten... Blev väl mest flum istället.
Bl.a. så testade vi facebooks nya videosamtals funktion, yeey, den buggade lite men annars så.
Vem behöver msn eller skype när facebook innehåller ALLT man kan önska sig.
Skämt åsido..

Hej

Förändring tack

Jag vill göra något med mitt hår...
Har ju världens tråkigaste frisyr nowadays... sämst
Förr var det byta hårfärg så ofta som möjligt och att ha en vältrimmad sidecut som var det viktigaste.
Saknar det lite, riktigt snyggt med sidecut faktiskt. Men den tiden är nog förbi... har lyckats övertala mig själv att inte klippa det igen.
Men jag gillade det.
Vafan ska jag göra med håret dåå?
gamla bilder på sig själv är bra inspo, för då kan man se vad man passar i och inte passar i

hahahooohooo

Sitter och kollar igenom bildarkivet på min blogg.
Hittade denna bild
haahahhah, hur tänkte jag när jag såg ut sådär?
Inte fan var det snyggt i alla fall

.

Äntligen ska vi bli sambos på riktigt!
fintee
<3

Medicate it right

Kom inte på någon bra överskrift så tog en låttitel från deportees nya.
Slapp dag, tog en promenad bort till ica ålidhem och handlade lite onödvändigheter he he.
Det är inte för intet hösten är min favorit årstid, den är så vacker och mysig. Idag har det varit väldigt fin väder, så dagar som dessa klagar man inte över att behöva gå till affären och handla.. Dock lär ju snön och kylan komma snart och då blir det nog inte lika roligt, huvva.
Eftet jag varit och handlat tog jag tag i lite städning, skrubbade hela köket... Luckorna var ju full av massa äckliga fläckar. Så idag tog jag äntligen tag i det och nu ser köket mycket fräshare ut. Pratade lite med mami i telen också, hon gav luren mot min bäbis öra, så när jag sa hans namn med såndär tillgjord fjantröst som jag alltid gör när jag pratar med han så började han genast vifta på svansen och t.o.m gnälla lite, haha sötnosen! Mamma ska skicka med Emil lite älgkött när han kommer upp hit på onsdag, lyx att få älgkött! Men vad jag ska laga av det, det vettetusan alltså..
Ne jag ska nog hoppa in i duschen jag, är så sjukt sluskig så det finns inte
bild från min promenix till ica förut

mat

Fattig som jag är ska jag strax bege mig till affären och handla lite, ska använda mig av alla gåvocheckar jag fått (fick 4 till igår) Dessvärre är det typ bara glass, bullar och tårta som checkarna är på haha, så jag får överleve på slisksaker tills studiebidraget kommer på tisdag haha! Nej då, riktigt så illa är det väl inte, har faktiskt frysen full med matlådor, lax, kyckling, köttbullar, pyttipanna och frysta grönsaker.
Men dom där gåvocheckarna kan man ju använda endå.. hehe, det är ju helg!

Happy

Idag ringde Emil till mig med världen bästa besked! Han har fått jobb här i Umeå och börjar den 14 november, äntligen!!
Kunde inte vara gladare.
Sjukt slapp dag har det varit för övrigt, hade ju inget i skolan idag heller så jag tog en rejäl sovmorgon, klev upp typ 12 hehe. Sen runt 15 drog jag till universitetsområdet och corona där det blev lite EPP (efter plugget pub) med några klassisar, väldigt trevligt. Dom har ju music quiz på coronas EPP så vi var ju såklart tvungen att vara med. Karl, ifrån min klass vann och bjöd på öl (hans vinst). Öl är väl inte direkt någon höjdare men.. haha. Vi satt på coronoa ett bra tag, från typ 15 till strax efter 18. Var vrålhungrig efter corona så jag och Amanda drog hem till henne och lagade tacos och kollade på idol.
Nu ska jag nog dra ner någon film eller serieavsnitt eller något sen blire nog kudden.
cider, jag köpte 3 stycken och kände mig lite dragen på det... hur ILLA är inte det?
Fint torn
Karls vinst, öööl

Kanelbulle

Har varit så himla sugen på kanelbullar ett bra tag nu, men eftersom jag inte kan baka sånna smaskiga saker (kan säkert, orkar bara inte)
så passar ju denna gåvocheck som jag fick av ica bra

Pumped up kicks

Jag älskar den här låten, den är så härlig.
Sen att videon är grym och innehåller snygga boys är bara ++++

Deportees

Sitter just nu och lyssnar på Deportees nya album: Islands & Shores , låter riktigt bra än så länge!
Deportees är ju från Umeå för er som inte visste, och igår hade dem releasefest på en klubb i stan.
Jag ville så gärna gå, men har inte råd med så mycket just nu så fick skippa det helt enkelt, lite synd.

Tipstips!

Nu ska jag se film och som gotta till detta äter jag lite yoghurt.
Idag när jag var in på ica och handlade så såg jag en ny Ica lättyoghurt på hyllan.
Smak av äpple, kanel och vanilj, lät ju som en riktig höjdare och det var den också! SUPERGOD
kommer äta den som godis.. smakar lite som äppelpaj med vanlijsås.

Mätt i magen

Vi har det sjukt slappt i skolan just nu. Väldigt skönt!
Idag var vi ledig och på torsdag har vi textseminarium, sen ledig fredag igen, slappt.
Har dock inte fått mycket gjort när jag varit ledig idag, sov till typ 12.... hehe, skönt var det.
Sen har jag typ städat lite och gått en promenad till ålidhem och handlat lite mat.
Har ätit matlådor från frysen dom senaste dagarna så jag unnande mig lite gomat idag.
Gjorde lax i ugnen med pesto överdrag. Blandade peston med creme fraiche med smak av vitlök och la som ett lager uppe på laxfilén. Till det gjorde jag bulgur och sallad. Blev riktigt smarrigt!

Vill ha

Fyller ju år snart... ehe.. 2 månader. Men det är ju snart! Så har börjat tänkt ut lite saker jag vill ha och här är två ting jag så hemskt gärna vill ha
Fjällräven jacka
Fin halsbandet, har kollat på det så länge och nu finns det äntligen i lager... vill klicka hem det

.

Förmår inte skriva något här idag

saknar

Saknar att vakna upp med dig på mornarna!
1

2 månader

Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag fyller 20! NICE
Jag längtar så
bjuder på en gammal bild
Gammbild från 2009 I think, typ när jag fyllde 18

Helgen

Nu har Camilla åkt tillbaka till Timrå efter att ha varit här sedan i torsdags. Nu sitter jag här helt själv igen, dricker lite julmust och ska snart plugga lite innan det blir till att däcka i sängen. Är helt sinnesjukt trött. Kan ju summera helgen då. Torsdag: Camilla kom ju hit på kvällen så jag lagade middag åt oss, sen såg vi film och lite gossip girl och så tog vi oss en promenad. Fredag: Jag visade henne univeristet, sen drog vi ner på stan där vi shoppade liiite, åt sushi och sen på kvällen drog vi ner på stan. Tog oss nån cider på TC och dansade lite Lördag: Slappade mest hela dagen, tog en promenad sen lagade vi tacos och sen drog vi ut igen, blev corona... måttligt less på det stället alltså, menmen, gratis inträde uppskattas i dessa fattiga tider haha. Idag söndag så har vi varit lite seg (bakis)... vi drog i alla fall på bloppis nere på stan. Några Umeåbloggare som sålde kläder,skor, smycken m.m. vart inte så imponerad på det men. Ja sen drog vi tillbaka till lägenheten och sen drog Camilla. Triist. Men hon kommer ju snart upp hit igen, så det känns ju inte helt fel! Bjur på några ytterst få bilder. Har inte fota någonting typ
Camilla utanför nå bibliotek på ålidhem som vi gick förbi när vi var ute och gick
Cider på TC
Köpte lite julmust, gud så gott
Lite förande innan utgången igår
Camilla på corona
Bjuder på en bild pappa skickade idag, han hade tydligen skjutit en oxe! awesome
Bortskämd dom ska bli där hemma nu med en massa älgkött.. Fuskigt!

Lördag

Igår drog jag och Camilla ner på stan efter många om och men, haha. Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på. Så vi drog till TC där vi tog en cider och dansade lite till skön electro. Ikväll däremot tänkte vi väl dra en riktig utgång i alla fall. Ska tillägga att jag bloggar från mobilen nu, sämsta appen går ju aldrig att lägga upp bilder!

Dag på stan

Idag har jag och Camilla yrat runt lite. Först var vi bort till universitet, så visade runt henne lite där. Sen drog vi ner på stan, blev lite shopping (ajaj) och sushi! Gottans! Nu har vi precis varit in på Ica och väntar nu på bussen tillbaka till Carlshem. Ikväll blir det nog en sväng ner på stan för att ta någon drink eller så!

YEY

Min motivation till att plugga är lika med noll kan jag lova... Det går åååt helveeete.
Menmen, jag får hetsplugga på söndag helt enkelt!
Om lite mer än 2 timmar anländer fröken Forsell med bussen hit till Umeå. GÖTT! Hon kommer stanna tills på söndag, imorgon anländer även Simon my dear friend hit. Vilken fin helg jag kommer ha!
En litet roligt missöde var ju att Camilla ska skriva högskoleprovet här uppe så hon kan hälsa på mig samtidigt. Båda vi hade fått för oss att provet var den här helgen... vilket det såklart inte är och detta fick vi reda på då hon redan bokat bussbiljett och allt. Men vad gör det! Jag klagar inte att hon kommer komma hit om 2 veckor igen!
Bjuder på några bilder från fejjan
Från en fest i slutet av sommaren
Från storsjöyran 09, fulla och glada
Twins att Peace&Love 09
Camilla i rött och jag i blått, klassresan i sexan! hahah
Firade Camillas 19årsdag, november förra året
Studentfest våren 2010

Borde vara olagligt att kliva upp innan klockan 07.00

Just saying....
är sjukt TRÖTT

twitter

Som den lilla twitternörden jag börjar bli så har jag nu fixat en tweetbutton till min blogg!
så att om nån av er som läser twittrar och anser att något av mina inlägg kan vara värt att twittra om så trycker ni bara på twitter knappen.
Inte direkt troligt att någon skulle vilja twittra om mina inlägg men whatever...

Dagens låt:

Lyssnade på Serenades när jag gick ner till ica maxi förut.
Blev repeat på denna låten några gånger:
Känner mig pirrig och nykär när jag lyssnar på den haha

Huuuungrig

Skönt att inte ha något på skolan idag, typ första dagen sen vi börja typ?
Sov till halv 10, sen hade jag tvättid vid 10 och där spenderade jag några timmar, hade sjukt mycket tvätt. Men nu är det gjort, skönt. Har även städat lite och röjt undan. Efter städningen så drog jag ner på maxi och handlade lite också. Hatar när jag har storhandlat och sedan måste gå hem med kassarna... sjukt drygt, dom skär ju in i händerna på mig. Hade inte klagat över att ha en bil haha, men man måste ju röra på sig lite också! Nu är kylskåpet fyllt igen. Just nu har jag spagetti och skink/parmesan sås som puttrar på spisen, hoppas det blir gott!! Är sjunkt hungrig, mina händer skakar till och med haha.
Jaja efter middagen blir det lite plugg som vanligt...
har datorn i köket medans jag lagar mat så att jag kan lyssna på spotify
haha dålig cambild från köket

Midnight city

Medans jag skriver nyhetsartikel lyssnar jag på M83:s nya album, väldigt nice må jag säga!
Bjuder på singelspåret från albumet, riktigt bra!
Jag har ju dille på saxofoner ockå så kan ju vara en anledning till varför jag gillar denna låt så skarpt haha

Chill

Drog till skolan vid halv tio tiden idag, hade introduktion till det nya momentet, så vi hade en kort föreläsning om journalistik och fick en uppgift tills imorgon, som vi även ska ha ett litet seminarium på på torsdag, vi ska i alla fall skriva en nyhetsartikel! Ruuligt, äntligen börjar vi hålla på med roliga saker! Vi hade även en lektion i inDesign, har ju jobbat med det programmet förut och det vi gick igenom idag var väldigt standard så det var inte direkt svårt. Jag måste skaffa indesign och typ photoshop till min dator känner jag, vill ha något att pilla med!
Men men, väl hemma från skolan hade jag tänkt laga nå go mat för jag var extremt sugen på något gott för en gångs skull. Men, med ett nästintill tomt kylskåp kommer man inte långt, så det fick bli att värma på en matlåda från frysen. Imorgon har vi ingenting i skolan förutom plugg hemifrån då, så då hade jag tänkt städa, handla och tvätta, kan behövas.
Sen på torsdag/fredag kommer mina friendos hit, Camilla och Simon, kommer bli supernice
Nej nu ska jag väl ta tag i nyhetsartikeln.
Bjuder på en fin bild:
haha... snygging

Umeyoo

Är tillbaka i Umeå nu, fick en smärre chock när jag klev av bussen också, svinigt kallt vare!
Men värre blir det, gruvar mig mest för snön, huvva... jag hatar vintern och snön.
Imorgon börjar vi med ett nytt moment i kursen "Text och form" känns som att det kommer bli mycket roligare än momentet vi nyss hade. Blir nog rätt chill.
Dock måste jag plugga lite ändå den här veckan då vi har individuella redovisningar på måndag, shit, lite panikartat, men det ska nog gå bra!
Måste bara komma på vad jag ska prata om, tips på någon trend/händelse som dykt upp i medievärlden på senaste tiden??

back to Umeå tomorrow

Nu har jag bokat biljett tillbaka till Umeå, 14.20 imorgon hoppar jag på bussen.. Det känns trist, men men. Jag trivs ju i Umeå i alla fall, så det är ju inte precis en mardröm att behöa åka dit haha. Sista kvällen hemma idag och det blir bio med mamma,pappa och emil. Jag som tog med min systemkamera och allt för jag tänkte fota lite i helgen, men det har ju inte blivit av, knappt fotat något med mobilen... Men kan ju bju på några få enstaka bilder
image description
Patrik i fredags när jag, camilla, emil, danne och patrik drog ut
vi körde nå fult drinkspel då jag fick ha denna på mig
Gick en promenad med älsklings vovvis en solig fredagsförmiddag
Emil fyllde år så det blev tårta
nyvaken finis

sunday

Tjennna, söndag it is. Dom här dagarna hemma bara rusar förbi. Hade väl först tänkt åka tillbaka till Umeå idag egentligen men det känns ju sjukt ovärt. Så jag drar upp imorgon! Kommer kännas bra tungt... menmen Igår fyllde Emil år! Jävla blogg.se appen är ju sämst förövrigt, har försökt uppdatera med 2 inlägg här med den men den har fan inte fungerat. Irriterande! Iaf igår fyllde ju Emil år, han fick en skjorta, en läderplånbok och hockeybiljetter av mig i present. Så på kvällen gick vi på hockey, Timrå-Brynäs, sämst jävla match alltså. Men det var väl lite roligt ändå haha. Vill ta till vara på den här dagen, men vet inte vad jag ska göra. ajjaa

Lycka

Kändes fantastiskt bra att vakna upp på mitt rum imorse! Vilken känsla. Igår kväll/natt när jag kom hem så blev jag väl bemött av vovvis, såsom jag hade hoppats. Blev nästan lite sentimental. Han gnällde och gnodde sig mot mig och följde efter mig.. Vilket han gjort även idag! Jag klev upp runt 10 och åt frukost och tog sedan en promenad med vovvis. Det var avslappnande, haha, jag känner mig så tillfredsställd! Har precis kollat upp resultatet på hemtenta 2 som vi gjorde för någon vecka sen, blev Godkänd på även den, great! Nu ska jag strax iväg på birsta med systrarna Forsell, so I better go! Ciao

Tentan avklarad!!

Shit vilken lättnad att tentan är avklarad ! Den var lättare än jag hade trott och jag var klar efter cirka 50 minuter! Ett G borde inte vara några problem tycker jag :) just nu sitter jag hemma hos Lena och Piltan, min buss går inte förrän 20.15 från ålidhem centrum. Lena och Tobias bor ju ålidhem så det är nära och bra till busshållplatsen ifrån dom. Hinner se iaf en period av hockeyn också, spännande! Snart är jag hemmaaaa, det känns så bra :)

Kvällish

Det får bära eller brista imorgon på tenta, jag har pluggat som en dåre och gjort mitt bästa, vad mer kan man göra?
Sååå jag hoppas det kommer gå bra!
Men inte hela världen om man skulle bli underkänd heller, liksom det är ju ens första salstentamen någonsin.
Men självklart eftersträvar jag ju inte ett U
Efter tentan imorgon hoppar jag på bussen till Timrå!!
Wieee, ska bli så roligt att komma hem en sväng.
Ser verkligen fram emot det.
Nu blir det läsa igenom anteckningar en sista gång sedan sova
Imorgon ska jag packa, sista spurten inför tentan (den börjar kl 16), handla lite, förmodligen laga något slag mål mat också?? Så det lär nog bli rätt intensivt imorgon med.
Men jag uppar igen imorgon, förmodligen då pressen över tentan är över då jag sitter på bussen rullandes neröver!

Weitsuit

Har ett litet avbrott i tentaplugget just nu.
The Vaccines postade just denna videon på twitter:
SÅ jävla fiin! Bästa musik videon jag sett på länge
sen att the vaccines är ett av mina favoritband är ju ++++ i kanten

kill me now

Nackspärren from hell! Jippiiiie
Har pluggat konstant i princip sedan 12 idag...
Nu är i alla fall alla 6 kapitlena inför tentan sammanfattade och inskrivna i dokument.
Fattas bara att sammanfatta porr och våld texterna, men det orkar jag inte göra nu med tanke på att klockan strax slår 00.
Imorgon blir det i alla fall att sticka till skolan och skriva ut alla sammanfattade kapitel och sen leka runt med överstrykningspennor. Sen hade jag och Amanda tänkt gemensamt gå ingenom allt.
Blir nog en lång dag imorgon också...
Ska bli såååå skönt på torsdag då detta helvete är över
God Natt

Kanelbullens dag...

... Och inte har man nå bullar... trist. Kan ju vara gott emellanåt! haha
Idag ville jag verkligen sova ut så jag tvingade mig kvar i sängen till cirka halv 11 trots att ett viss Camilla Forsell ringde 3 gånger som jag ignorerade totalt.
Dock ringde jag upp henne när jag väl klivit upp och det visade sig att hon hade nyheter: Hon klara körkortete idag!! GrattiiiiisGrattis vännen min, så stolt! På torsdag kommer jag hem och då får vi se till att fira!
Men nu åter till något mindre roligt....tentaaaaaflsgld
Måste fortsätta plugga, såå
hej så länge

Pluggning till döds

Vilken dag, vilken dag! Drog till skolan vid 8 och förberedde för redovisning i omvärldsanalys som vanligt, sedan efter redovisningen gick jag upp till biblo och pluggade till tentan i 4 timmar, sen kände jag att min kropp inte orkade mer. Tror nämligen jag börjar bli sjuk... har ont i lederna och känner mig febrig, så jävla typiskt. Men i alla fall, väl hemma slog jag ihop en jävulskt tattig middag, pulvermos och färdiga köttbullar haha, sen blev det till att dyka ner i boken igen,vilket jag har gjort fram till ca halv 10. Unnande mig ett bad för att mjuka upp lederna lite! Nu hade jag tänkt plugga liiiite till, sen kastar jag inte handduken för idag

mer bilder från sittningen

Ganska trist att inte ha en digitalkamera som är lätt och smidig att ta med på fest och som det blir bra bilder med! Nackdelen det med systemkamera... stor och otymplig! Mina iphonebilder blir ju inte dem bästa heller..
Satt och kollade igenom finsittningsbilderna som vissa ur klassen lagt ut på facebook i vår MKVgrupp. Haha fick mig ett gott skratt när jag såg mig själv på vissa av bilderna.
Här är några bilder jag snuvade:
Bästa gruppen: grupp grön!!
skååål
haha taggad tjej...
gruppbild igen från förfesten
Sofia, Anna och Martina :)
Amanda goes queen
Lina goes mongoloid... HAHA, snyggaste bilden jag någonsin sätt på mig själv

tentaplugg

Trots att jag är väldigt risig och trött såhär dagen efter sittningen så måste man ju ta tag i tentaplugget. Vilket jag har gjort och bör fortsätta med istället för att skriva här... men det är så sjukt tråkigt att läsa kurslitteratur, vill spy på böckerna.... ehe.. ja.
Har inte duschat än heller.. sitter med gårdagenslockar.
Måste faktiskt säga att jag tycker lockarna är finare idag när dom gått ur sig lite och inte är lika stora..
Osminkad, ofräsch, opeppad:
skeptisk...

Sittningen

Gårdagen var riktigt rolig! Den började ju som sagt med lite förfest hos Amanda. Hade riktigt skoj där, vi tog gruppbilder och övade på spexet. Sittningen i sig var också bra! Helt okej mat, förrät var det någon bruschetta eller vad det heter, och till varmrätt var det kyckling med typ pärklyftor oså, sen efterrätt var det pannacotta I think. Gött. Kvällen förflöt så att medans vi åt så fick alla nollningsgrupperna gå upp på scen i tur och ordning och köra sitt spex. Såklart var gröna först ut och la ribban! Men dom andra gruppernas spex var också bra. Det ända som jag tycker var lite tråkigt var att dom hade gjort bordsplaceringar och placerat ut en vid randoms typ. Hade hellre suttit med hela gröna laget istället för att sitta mellan två tjejer som jag aldrig pratat med förut, men det gick ju bra ändå.
Sen så var det ju även dags att utse årets nolla och årets nollningsgrupp! Först tog dom upp en person ur varje grupp som var nominerad till årets nolla. Anna var den som var nominerad från vår grupp och hon vann!!! Så jävla bra.
Dock när hon hade blivit årets nolla så trodde jag inte att gröna skulle bli årets nollningsgrupp just för att det skulle kanske vara för mycket om gröna laget tog hem båda kategorierna. Men hey, jag hade fel. För vi var den grupp som samlat ihop mest poäng och därmed blev årets nollningsgrupp!!! Haha vilket ögonblick det var, alla skrek som nå galningar, osså fick vi gå upp på scenen och få medaljer och våra faddrar bugade så fint för oss! Sen när hela sittningen var slut så öppnade dom upp resten av corona och vi dansade loss. Vi firade vinsten med att alla köpte en grön shot (även faddrarna) och ställde oss i en ring och skålade tillsammans. Det var fint haha. Vilken kväll! Det känns skönt att äntligen vare en etta haha
Som vanligt fick jag dock väldigt ont i fötterna där i slutet av kvällen... och dessa "party feet" inläggen som jag köpte hjälpte ju inte alls. Men det vare värt! Fick väldigt många komplimanger av mina skor, det tackar jag för.
Tänkte bjuda på lite bilder:
Kvällens look...
förferre hos Amanda
Elin och Sofia
Rebecca och Frida
Sittningen
Veronika, Rebecka och Johanna
Sofia, Amanda, jag och Veronika
Nils och fadder Gia
Amanda och Nils
Det blåa lagets spex: Egenskriven sång
Svarta lagets spex: Auktion av deras faddrar, haha så fult
Röda lagets spex: En kille i deras grupp som fick typ strippa inför deras faddrar, mest pinsamt...
Årets nolla: Anna!!
Skåla för det gröna laget!
Glada grönisar
daaaansa

face

Håret fixat, smink på, kläder på, smycken på!
Allt klart för ikväll, ska bara på med skorna och handväska sen ready to go!
Riktigt glamouröst ska jag anlända med buss haha...
Bussen går i alla fall 15.55, vi ska träffas hos Amanda klockan 17 och förferra lite där!
Sen bär det av mot corona där vi kommer ha sittningen, tre rätters middag och grejjer.
Tonight gonna be a good night
såhär seee jae uut
pallar inte seriösa bilder....

I'm in loveee!

Ikväll är det sittning med bästa grönisar och faddrar + resten av klassen haha
Kommer bli ruuuligt. Vi kom på ett ganska internt men sjukt roligt spex igår!
Här är min nya kärlek som jag tänker bära ikväll:
Ett par glittriga Jeffrey Campbells