jahaaaaaa

Yes. Nu är jag sådär pissigt less och le på livet igen (emo) nämen. Riktigt less är jag i alla fall.

Trött på att planerna aldrig blir av
Trött på egoistiska vänner
Trött på att bara vara hemma
Trött på att bo HÄR
Trött på att jag känner för lite människor
BLÄ

Inge Östersund, inge Yran, inge semester med Camilla och Simon.
NEHE
Det ända jag visste av att jag skulle åka iväg på i sommar, men inte då. Ne hemma heeeeeeela sommaren.

Sen så fråga jag syrran om vi skulle dra till Stockholm.
"Nej jag ska nog åka med Elin, hon kommer in på krogen, det gör inte du"
Jahapp.
Ännu en orsak till att vara pissigt less.


HEJDÅ

Uppgradering av min canon

Är fortfarande sjuk! Det är helt otroligt, har haft feber i 11 dagar ungefär. Men idag var vi till doktor och han skrev ut penicillin åt mig. Så snart så är jag helt kry igen.

Ja vad har hänt dom senaste 4 dagarna då jag inte skrivit då.. ja i princip inte mycket alls eftersom jag legat i högfeber hela dagarna. Men någon snabb sväng till birsta oså har jag väll gjort i alla fall. I onsdags fyllde även pappa år så då kom farmor och farfar och mormor hit på middag, trevligttrevligt. Sen kom ju även moster hit en sväng och hon hade ju lilla Milia med sig, världens sötaste unge!

Hmm ja.. vad finns det mer att säga.
Jo jag har investerat lite nya grejjer till min kamera!
Ett sigma 55-200mm objektiv, 800:- + 131:- frakt Väldigt billigt när ett nytt kostar runt 1500!
Och idag köpte jag även en kamerväska för 319:- Dessvärre lär jag nog sälja den väskan snart, när den inte rymmer allt för mycket. Men den funkar ju nu i alla fall när jag bara har orginal objektivet och det nya som jag snart får. Tillbehör är ju så satans dyra till kamerorna även, förstår inte. Så ja, det lär nog dröja ett tag innan jag köper något till den igen.

Men nu ska jag väll ta lite penicillin och sedan kika på tv.
Imorgon blir det stranden, härligt!
HEJ

Mitt nya objektiv

Omtanke

Fortfarande sjuk. Var till doktorn idag också, mamma som tvinga dit mig. Han undersökte lite allt möjligt blodet,lungorna, halsen, öronen oså. Men han var 99% säker på att det bara var en vanlig förkylning. Men fick i alla fall en ny tid på onsdag. Och har jag inte blivit kryare då så blir det penicillin kur.

Kom och tänka på hur slappt man har det egentligen när man är sjuk. Alla gör saker åt en och är extra snäll med en. Mormor och mamma hade varit på birsta och mormor hade köpt armband åt mig, tyckte jag var lite gulligt. Sen så ringde farmor också och var väldigt orolig ( som om jag håller på dö) och hon frågade om det var något jag ville ha, eller längtade efter. Men jag är inte en sån som utnyttjar tillfällena. Och vad skulle jag sagt? "ja farmor jag vill ha det, det och det" nej så oförskämt!

Nu ska jag äta en sallad!
Auf wiedersehn!

Värdelös dag

Ja minst sagt.

Jag fick då sota för att jag drog ut med Camilla igår och fotade. Nu har febern stigit igen och har fått en hemsk hosta. Och som grädden på moset har jag också huvudvärk och nackspärr. En väldigt bra dag va.

Vaknade 12.30. Har suttit i vardagsrummet i princip hela dagen, sitter där fortfarande. Har kollat på ztv, diverse tv program och just nu en inte allt för bra film. Enda gångerna jag inte suttit här är när jag gått på toa eller gått till köket för att dricka vatten. Alltså helt seriöst, jävulsk tråkig och seg dag. Jag orkar verkligen inte vara sjuk mer.

Tvingade i alla fall iväg pappa att köpa massa gotta. Han kom hem med en påse godis, marabou chokladkaka, kladdkaka och grädde och apelsinjuice. Helt fantastiskt.

Ska äta tills jag spyr!
okej, kanske inte men ändå.

pop

Haft fotokväll med Camilla, riktigt bra bilder tycker jag!
Tror däremot att jag kommer vara sjukare igen imorgon, frös som en dåre förut ute i kylan (svensk sommar är tragisk)

Blir inge 50/20 års fest imorgon heller. Mamma har fått feber, pappa och Elin jobbar. Jag kan ju inte åka dit själv.
Ut till Tynderö, hur skulle det gå?



Har tagit mycket mer bilder än bara dessa två. Men orkar inte slänga upp alla här
Godnatt!

Jag är ipren den intelligenta värktabletten

Sitter och tuggar läkerol. Vad gör man inte när man har två kartonger full av dom? Jag börjar bli lite läkeroladdict. Men det är nog lugnt.

Fick i mig en ipren förut och febern sjönk. Väldigt bra. Känner mig mycket piggare nu.
Var iväg till birsta med schwester Elin. Hon är lika smart som alltid va. Var tänkt att hon skulle köpa en extern hårddisk, var det hon åkte dit för att köpa. Men när hon står vid kassan på media markt så räcker inte pengarna på kortet till. Haha, ja så kan det gå. Hon fick lite hets, men tro mig, jag är van. Jag var inte alls så pigg på att shoppa överhuvudtaget idag, fick med mig en ny schjal hem i alla fall.

Vill ha lönen nu tack. Vet lite grejjer jag ska köpa. En ny parfym, extern hårddisk, kamera väska och sen så ska jag väll spara eventuellt. Skulle ju inte vara fel att åka ner till Stockholm över en helg eller så, funderar på det faktiskt.

Förhoppningsvis är jag feberfri imorgon!
Ska nog ut och fota med Camilla om vädret är bra och om jag mår bra imorgon.
Jag hittade ett perfekt ställe att fota på där man kan ta mycket coola bilder.
Får se vad det blir av den saken då.

      
Inläggena blir lite halvtråkiga utan bilder. Slänger upp någon random bara för det. Blondskallen.. undra om det är värt att färga håret rött alltså. Tittade i alla fall på färger idag, måttligt sugen!!! Vet inte hur jag ska göra.

attans

Min syster har fått ordet "attans" på skallen, så nu börjar jag också få det. Attans passar nog bra på den här dagen.

Ingen bra dag alls, febern har stigit, är helt slut. Vaknade inatt av att jag svettades som en idiot och hyperventilerade. Det var ganska läskigt ja. Har varit alldeles seg idag och i princip inte gjort någonting. Jag och mamma satt och slöade i soffan och jag visade henne typ alla emos på bilddagboken, vilket hon tyckte var mycket intressant! Dagens ungdomar liksom..

Var även nyss ute med hunden. Och alltså.. gick jag där och lyssnade på ipoden och så går jag förbi ett hus där det bor massa ungar, dom har verkligen ingen koll på dom för dom är så många. När jag närmar mig så ser jag en unge som tar upp en vattenslang och börjar spruta mot mig. Fick typ släpa seg Rapp förbi, för han märkte ju ingenting. Jävla idiot unge... okej om han är liten, men något vett borde han väll ha och fatta att man inte sprutar vatten på vem som helst som går förbi?
Jävulskt arg jag blev, men jag sa inget till ungen, då kanske han skulle börja grina.... Ingen speciell värme ute osså får man kallvatten på sig. Väldigt mysigt och väldigt bra för febern...

Inte nog med det så blev jag sjukt irriterad när jag hämtade min beställning från nelly på posten idag. Jag hade fått två av varorna som jag skulle ha. Men istället för dom två par diesel trosorna så hade jag fått ett bar tights? Jävligt less. Har man betalat för en sak och så får man det inte.

Känns som om jag skulle kunna klaga på om allt möjligt, men det orkar jag inte.

BTW, jag tror jag ska färga håret rött till hösten! När skolan börjat någon gång
mmmm, sett så många med rött hår och det är så satans snyggt.
Jag kanske inte passar i det men man måste ju prova för att veta.

Får se hur det blir med det.

Ne kanske ska ta mig en till kopp te..
Peace

bra

Jag är sjuk! eller i alla fall nästan, snart så
Ont i halsen
Ont i öronen
Ont i huvudet
Ont i benen (träningsvärk)

god.
Kanske inte var så bra att jag även badade idag.. kallt vatten  + förkylning = sjuuuuk?
SmartLina.
Väldigt bra av dig

HELVETE, orkar inte vara sjuk på sommaren.
ingen nässpray heller...

Äsch, jag är ingen vekling.
det blir nog bra snart.

sommarplåga

Jag måste då erkänna att jag brukar faktiskt inte ligga efter i musikväg. Men nu är det så att jag helt missat sommarens plåga. Bag in the box. Jag har hört mycket gnabb om denna låt som tydligen ska vara en sommarplåga, men jag hade aldrig hört själva låten.. förns nu då. Jag tog mig tiden att söka upp den på youtube och höra vad denna sommarplåga hade att komma med. Och jag måste då säga, vilket jävla RÅDYNGA.

hur kan ens folk lyssna på sånt skit?
jag förstår inte.

lyckan

uppdate.. dididi

Jag beställde underkläder för 400kr förut. Man kan ju inte undgå Nellys stora sommarrea. Lönen kommer ju snart också, så grina behöver jag inte.

Jag har bytt ringsignal på mobilen. Jägermeister reklam låten, även fast jäger är hur äckligt som helst. Men det är coolt va.

Jag fick även en extra chokladkaka förut, nedsänd från ovan. Okej inte riktigt så. Men precis när pappa skulle slänga den stora Marabou 2000grams kartongen i källsorteringen så skakar han på den och säger "Det låter som om det är en kvar här i" Och jovisst var det de.

Är det då inte sant att det är dom små sakerna som gör en mest lycklig... i alla fall för stunden.

Nu blire film igen.
Med min korkade syster den här gången.

snusk jäger!

The zookeeper's boy

Ja, jag har då brist på att komma på bra överskrifter. Men The zookeeper's boy passar bra, för det är en sjukt bra låt med ett av dom bästa banden jag vet - Mew. Förövrigt så har den här dagen gått åt till viss del att lyssna på just Mew.

Någon fin väckning blev det ju inte kan jag ju säga. Grann ungen som är kanske 5 år, kom in rusandes vid halv 12 snåret. Okej det är ganska sent och man kanske borde vara vaken då... Men jag är tonåring så låt mig sova ifred och alla småbarn som vaknar klockan 7 på morgonen kan vara hemma och leka istället. Haha..

Åt sallad till frukost ;O och läste igenom fredagsbilagan klick. Var visst ett horoskop special med den här gången, jag älskar horoskopet, ganska sjukt men ja.. Får alltid en dum känsla av att det stämmer in så satans bra varje gång. Nu tänker jag skriva upp vad det stod i horoskopet bara för att.

"Högsommaren blir rent fantastisk, särskillt för dig som vill lyfta en relation till en ny nivå. Är du singel kan det också hända saker, och räkna med att det i så fall blir seriöst väldigt, väldigt fort. Några bromsar finns det inte och inget utrymme för eftertanke heller. Just därför kan Augusti bli en trasslig månad som mest handlar om konsekvenser."
Jaha där ser man på..

Måste ju även få påpeka hur korkad min syster kan vara ibland! Hon var ut på krogen igår med några kompisar och hon berättade för mig att hon hade druckit och druckit och druckit men aldrig blivit riktigt full. Hon hade gjort av med väääldigt mycket pengar. Inte så konstigt kanske när hon hade bjudit polarnar på cider, öl och diverse drinkar och inte nog med det så hade hon beställt in en champange flaska för 600kr. Haha alltså, jag säger då det ja. Hon måste trott att hon var någon stureplans fjolla eller nåt liknande. Men jag har ju i alla fall mina krogrundor med syster att se fram emot då. Kanske hon kan bju mig med ;)

Var även ute och sprang förut, och hua, vad varmt det var. Är det inte typiskt att solen ska komma fram och steka som bara den bara för att jag går ut.. Jo visst är det de. Skönt med en dusch efteråt iaf.

Hmm.
Men nu ska jag nog läsa lite.
Läser en bok som heter. "Jag saknar dig, jag saknar dig" skriven av Peter Pohl. Måste ge honom en andra chans. Efter att man i åttan blev tvungen att läsa "Janne min vän" skriven av honom så har jag inte vågat prova mig på någon av hans böcker igen. Men ja.. får väll se om denna är lika usel som Janne min vän.

"Man bör säga sanningen, men alla sanningar bör inte sägas."

Drottning Kristina

 

Bra citat. Hörs hej

tid att tänka

Efter en kväll med diverse filmer och ätbara tilltugg skulle jag gå hem från my dear friend Simon. Jag kände att magen höll på sprängas på mig, hade som vanligt ätit för mycket slisk och dessutom druckit cola, som inte är allt för bra för magen min.. spykänslan var inte långt borta. När jag stod där i hallen så pratade vi på som vanligt som vi alltid gör, blir antagligen en båttur imorgon med Simon. Bra kille det där, är glad att jag lärde känna honom. När jag ska gå ut genom dörren frågar Simon om han ska gå med mig en bit men jag säger bara "det är lugnt, jag ska lyssna på ipoden, me and my music you know?" och Simon svarar bara "jag vet". Och jag vet inte.. men just då kändes det som om han tänkte på samma sak som jag tänkte på då.. eller som om han verkligen förstod hur jag kände. Jätte konstig känsla verkligen.. kanske var det också då som jag verkligen kom på hur nära Simon står mig egentligen, hur mycket han vet om mig. Den gången då jag grät och han undrade varför jag var ledsen. Han är verkligen en av mina bästa vänner.

När jag väl kom ut på vägen så var det första jag såg en stor fet padda. Jag avskyr paddor, egentligen kan jag inte säga varför, dom ser bara så äckliga ut. Så länge jag slipper kliva på dom  så är jag nöjd. När jag går där längs vägen och lyssnar på diverse olika låtar som handlar om allt mellan himmel och jord. Så slås jag av tanken av hur lugnt det är ute. Det är bara jag, paddorna och några enstaka natt katter som är vakna. Inte en bil möter jag längs vägen. Men självklart, är det inte typiskt att just i denna fridfulla stund så ska hjärnan svämma över av tankar. Jag tycker om att tänka, även fast dom inte gör mig ett dugg klokare så kommer jag ändå alltid fram till något. Men ja.. ibland tänker jag för mycket och det kan då hända att jag blir nedstämd. Så var nog fallet just den här kvällen. Att man lyssnar på "When my tear hits the floor" med Timo Räisänen samtidigt, gjorde inte saken bättre. Men jag förmådde inte att tycka synd om mig själv, varför ska jag ens tycka synd om mig själv? Livet är livet och man får leva med det som det är. Man ska inte bry sig så mycket. Men ändå så.. är det alltid det jag lyckas göra, bry mig. Jag förstör bara för mig själv genom att tycka synd om mig själv. Jag slösar på tid på någonting som ändå inte kan ändras.

När jag kommer in genom dörren hemma så möts jag av en lika glad familj som vanligt, dom frågade mig om hur Simons rum blev efter att han gjort om det. Det blev fint, jätte fint. Och jag blev avundsjuk på honom, jag vill också förändra. Inte bara förändra mitt rum utan också kanske en del av mig själv. Jag vill vara lika stark som honom som övervägde att flytta härifrån, men ändå var stark nog att stanna hemma för att han visste att flytten inte skulle göra hans liv bättre. Han är modig, han insåg att han har det bra här, att allt är bra som det är. Han behöver inte ändra på någonting för att det ska bli bättre. Jag däremot, jag kan inte göra någonting åt situationen, den är som den är och jag kan inte ändra på den. Bara hitta andra lösningar, men vilka lösningar finns det?

Funderar även starkt på om jag ska sluta brista ur mig vad jag känner hela tiden. Att dela mina tankar med någon är kanske inte alltid det bästa. För det första så förvirrar jag alltid mig själv, för det andra så vet jag inte vem jag kan lita på utan att det sprids vidare. Inte så kul att komma hem en kväll som denna och se att folk har spammat sönder en på msn och hetsar om något som man sa för en lång tid sen.

Jag är slut. Trött. Har skavsår på fötterna efter 2 timmars promenaden på grusvägen med dogge.
Vans är nog trotsallt inte världens bästa skor.
men jag älskar dom ändå, för ingen är ju perfekt, eller hur?

vad kan man göra åt saken?

Gårdagskvällen började i alla fall bra men slutade inge vidare..
Som vanligt så drog vi till Danne i Sörberge och drack lite innan vi skulle iväg. Det blev en tidig buss igår eftersom Håkan skulle spela klockan 8.  Jag var jätte peppad och glad hela bussresan och när vi kom in. Väl framför Stora scen när jag stod där med Camilla, Jesper, Ewe och Emil så upptäckte jag att det inte riktigt var så här jag hade tänkt mig att det skulle vara. Ewe tiggde cigg av killar som stod bakom oss, Camilla höll på däcka och ramla ner bland folkmassan, Jeppe var nästan lika borta själv och stod och försökte hålla upp Camilla. Emil stod och var bara allmänt glad. Jag, jag var alldeles för nykter för att kunna se det roliga i det hela. MEN tillslut kom Håkan ut på scen och det blev hur bra som helst ändå.

Efter Håkan skulle Camilla och Jeppe käka langos så jag hängde på dom, senare var det bara jag och Camilla som gick omkring för Jeppe skulle fixa nåt. Träffade även Axel, så vi drog iväg mot stora scen med honom och Martin för att kika på The Hellacopters. Där borta någonstans försvann även Camilla. Slutade sedan med att även Martin försvann så jag och Axel gick själv. Och det gjorde vi ett ganska bra tag, tills han mötte sin tjej vid kebab city och jag stötte på Emil.

Drog då med mig Emil till hästpojken, eftersom jag bestämt skulle se honom, och någon måste ju följa med mig. Det är nog lite det där som suger med GF, man får så många förväntningar att allt kommer bli så perfekt, att man ska vara med dom och dom o.s.v. Men Ja, Hästpojken var bra han, stod med Emil, Fredrik och Mattias och någon snubbe till.

Efter Hästpojken stötte vi på Ewe och Camilla och vi alla drog oss neröver för att kika på Timo, jag var verkligen hur peppad som helst. När han väl började spela så blev jag så sjukt glad som alltid när jag hör honom. Men efter ett tag upptäckte jag att jag som sagt var alldeles för nykter för att klara av situationen. Det var trångt, gick knappt att andas. Dom jag stod med hade tryckts in långt framför mig, så jag stod ihopklämd med helt okända människor. Mina fötter blev mosade av diverse skor, jag såg knappt Timo, jag fick en armbåge över käften och ja, jag blev så satans ledsen då. Jag gick ur folkmassan och ställde mig där bak och såg hela showen därifrån. Fyfan säger jag bara, FYFAN! Det man sett fram emot mest av allt under hela GF blir sämst. Jag blev så jävla ledsen, fick hets efteråt... som vissa personer kanske märkte. Förlåt för det. Jag skämms över hur töntig jag var. Jag ville i alla fall bara åka hem efter det där. Så kvällen slutade i alla fall med att jag satt på kvart över 2 bussen hem med en däckad Emil i buss som tjöt som ett flygplan.

När jag sedan klev av bussen så skulle man ju också gå själv från OK och hem, inte roligt. Det var svinkallt och jag blev så nere av bara tanken av alltihop.. TöntigaLina menmen.. så kan det gå.

Nästa år ska jag inte ha så många förväntningar, ska bara ta dagarna som dom kommer!
BTW, min telefon verkar ha lagt av eller nåt, även fast det är batteri på den så stängs den av när jag slår på den!
HETS

Nu har jag skrivit tillräckligt
HÖRS HEJ
Den första gången jag såg Timo, var så mycket bättre!

Gatufesten

2 dagar har passerat, 1 kvar. Och ikväll är nog den bästa - Håkan Hellström och världens bästa - Timo Räisänen. Kommer bli sjukt roligt tror jag.

Torsdagen har nog ändå varit bäst hittills. När Uggla spelade "första gången". Den låten är fantastiskt bra. Sen var det också coolt igår när Håkan Hellström kom ut på scen när The Ark spelade, blev helt tokig då.

Har träffat massa roligt folk också under helgen, gått med lite alla möjliga faktiskt. Och snåla har jag gjort också, inte köpt någonting därinne! men kanske ska kosta på mig något fint idag haha, som en  dricka?

Kommer kännas tråkigt när GF är över, och idag är det sista kvällen, så den måste bli perfekt.

Nu måste jag slira in i duschen.
SES

shopping = lyckopiller

Ja, det är sant. Det kanske är sjukt, men jag blir jämt jätteglad av en lyckad shoppingrunda som idag. Åkte till birsta i mån om att köpa en adidas kofta, men istället hem med massa annat tjoffs. Men nöjd blev jag. Nu har jag nåt snyggt att ha till GF också. Ska försöka att inte tänka så mycket på vad det kostade bara...


det jag handlade.
Chinos från carlings
Halsband från glitter
volang linne från HM
flerfärgat randigt linne från Gina tricot
lila/vit randigt linne från carlings