Nyklippt

Blivit med kort hår.... Eller så inte.
Haha jag har hästsvans som jag lagt fram på huvudet. Undra om jag skulle passa i kort hår? Ja det kan man ju fundera på. Men det är ju jäkligt snyggt i alla fall. 



Haha tröttansiktet

Tankar

Hmm, jag har kommit på en sak som jag kan sakna ibland. Förr, eller ja, snarare för cirka 5-6 år sedan så skrev jag så mycket vettiga saker här i bloggen (mycket strunt också). Men alltså, jag använde bloggen till att skriva krönikaliknande inlägg som hade någon slags tanke bakom. Vad gör jag idag? Lägger upp ointressanta bilder från min vardag och skriver vad jag gjort i helgen - sjukt ovärt egentligen. Samtidigt som jag inte vill vara så personlig här i bloggen så kan jag verkligen sakna tiderna då jag skrev djupa inlägg. Jag saknar det dels för att jag älskar att skriva men också för att jag får ge utlopp för mina känslor i skrivandet. För om det är någonting jag är dålig på och som jag blivit så mycket sämre på den senaste tiden så är det uttrycka vad jag känner. Jag stänger verkligen ALLT inom mig då jag tror att det är bäst i längden eller för att jag är rädd att om jag delar med mig för mycket av mina tankar att det ska vändas emot mig på något sätt? Ja jag vet inte riktigt. Kanske gör något försök till att hitta tillbaka till min gamla kärlek för grubblande texter om livet. Ja ni hör ju... redan här börjar jag tveka om det faktiskt skulle vara bra att skriva om sådant. Visst, det kanske inte är intressant för er som läser, men det skulle vara oerhört nyttigt för mig att få skriva av mig då jag som person "i verkligheten" är extremt dålig på att faktiskt prata om mig själv med andra. När man känner sig vilsen eller bara vill få lufta någonting som legat och grott ett tag så kan det ändå vara en bra början att skriva om det.

Så, vi får se helt enkelt vad jag delar med mig av här framöver. Tills dess att jag hittar något att skriva om så lär det bli en hel del meningslösa vardagsinlägg så länge.

I'm a ruin

Senaste från Marina and the diamonds.
Ruskigt bra, likaså låten Immortal som ni också bör lyssna på.

the theory of everything

Underbar film.

Love them

Älskar mina fina vans




Ojoj, vilket intressant blogginlägg. Jag har uppenbarligen tagit för många bilder på mina skor.

oh no

Nej... Emil har åkt på magsjuka igen den stackarn.
Nu blir det till att hälla i sig vitpepparkorn igen och hålla tummar och tår att jag slipper skiten

13, 14, 15

Så fin dag jag hade igår ändå. Alla hjärtans fjantdag. Började dagen med att sova ut (så sköönt), sen mötte jag upp min moster Yvonne och min kusin Björn och fikade med dom på ett fik vid Mariatorget. Roligt att få hänga med släktingar! Sen kikade jag och Emil runt i lite butiker. Hitta såklart massa fint men köpte som sagt bara bombarjackan som jag visa igår. Eftermiddagen spenderade jag med att peppa Dante genom att göra mig iordning och fuldansa samtidigt, haha, tur jag var ensam hemma.

Jag och Rebecka råkade komma in gratis på Dantespelningen, så värt. Spelningen var helt okej men inte det bästa man sett liksom, därav skönt att man slapp betala för den.

Söndagen då, hmm.. Jag har inte varit utanför dörren på hela dagen trots att solen skiner (ops) men min dag har varit bra ändå. Just nu sitter jag i sängen och sitter och letar ny musik på spotify. Det är seriöst det bästa jag vet.


Fika med dom hära braiga personerna.
tröttsam egobild - utan filter?? Stort.

Dante!

Just nu: häng i säng

Backa tiden

Om tiden går att backa på något sätt, skulle vi väl aldrig gå ner från det där taket.

Nytt

Köpte en ny bomberjacka på weekday idag. Den får åka på ikväll då jag ska på Debaser med Rebecka och kolla på Dante!!

Tycker mina metallicvans gjorde sig väldigt bra till jackan.


Fredag

Fredagspepp.
En egobild på det, för det är jag värd eller nåt.
Ikväll blir det vin, tacos och bena uppslängda på soffan - sounds good to me.

Utväxten blev förövrigt bättre med en toning över. Det gula syns inte lika väl. 

Att jag aldrig lär mig

Jag är fan otålig när det kommer till mitt hår. Efter att min utväxt nu hade brett ut sig cirka 2,5cm stod jag inte ut längre! Som vanligt blev det kycklinggult, vilket jag hade kunnat räkna ut i förväg... Jaja, har gjort misstaget alldeles för många gånger tidigare så jag får skylla mig själv.

En grå toning på det här imorgon så kanske det blidde lite bättre. Annars funtar jag på att bli typ mörkhårig igen så man slipper underhålla blondhåret hela tiden.

Bra reflektioner idag....
Nä nu ska jag ta ett minimalt glas rödvin och se någon slapp serie.

Hade sällis av en fralla i hissen upp till kontoret idag, fin!

.



Premiär

Alltså vädret senaste dagarna? Vååår! Plusgrader och sol var tillräckligt för att jag idag skulle preimära mina nya skor som jag visade för ett tag sedan. Hade korta strumpor som inte syns och tänkte lite att nu kommer jag frysa anklarna av mig, men det gick bra!

Lättar upp tillvaron lite.

Haha svart från topp till tå. Men jag gillart. 




Min helg

Igår kväll var jag och Emil ut med Tobias och Lena. Vi käkade och kollade stand up på Underbara bar på Söder. Det var trevligt, god mat och roliga komiker. Peter Wahlbeck var bland annat en av dom! Så det blir nog repris på det där någon gång framöver.

Idag har jag haft en så bra dag ändå trots att den inte innehållit så mycket. Sovit ut, promenerat i solen, fikat på rtt café med Emil och legat i soffan och läst en bra bok. Små sakerna som gör det ibland.

Nu ska jag ta tillvara på de få timmar som är kvar av den här helgen. 

I fredags var jag ensam hemma så jag hade en myskväll med vin och massa bra musik.


Peter Wahlbeck drar några skämt på Underbara bar.

Solen sken över Liljeholmen idag.

Solen sken in genom mitt fönster och jag fick vårkänslor.

Boken jag läser just nu

Feb. 07, 2015

Ojsan, inte skrivit en rad här sedan i onsdag, meeen vad gör det. Inte ett skit.

Jag har haft en bra men intensiv vecka kort och gott. Känts som att veckan bestått av typ 3 dagar för den har så jädrans fort? Jaja, klagar inte. NU äre helg och jag ska passa på och njuta av det för nästa vecka blir rätt intensiv den med nämligen.

Ikväll ska jag och Emil ut och käka med Lena och Tobias, ska väl bli trevligt det. Vill inte kalla det för parmiddag för jag spyr seriöst på det ordet.

Men ja, det var väl det. Ska ta itu med städa lägenheten nu.
Hörs då!

Dienstag

Tisdag då - idag hade vi roliga workshops på jobbet som var en liten försmak på vårt varumärkesmöte vi ska ha imorgon (internt kallar vi det vinmöte då vi ska dricka vin och spåna kring föreningens varumärke). Tror det kommer bli topp! 

Efter joppet var jag iväg en sväng på ett annat möte så har väl landat i soffan för en stund sedan. Känner att jag inte riktigt vill va hemma för Emil har åkt på magsjuka och jag är LIVRÄDD att bli smittad. Tips för att inte bli smittad (förutom att käka vitpepparkorn) mottages tacksamt va! 

Vilket spretigt inlägg detta blev men jag måste slå ett slag för Asos också. Beställde lite kläder förra veckan som kom idag. Alltså.. Ett par jeans, tre tishor, en skjorta, en kjol och ett par skor för endast 1400kr, hur värt?

Fått en förkärlek för att dokumentera vardagen i svartvitt. Lite så som livet känns ibland.


Spegelslfie i nya brallor.

Nya skor, inbillar mig att jag kommer trivas i dessa till våren. We'll see.

Måndagsjävel


Fick ingen bra start på veckan. Att lite jävla snö betyder kaos i Stockholm fick jag erfara idag. Tog bussen som gick tjugo i nio som vanligtvis tar typ 14 min till jobbet. Idag var jag framme halv tio... Bussen körde fast eller snarare tog sig inte upp för en backe som var hal. Alla fick kliva av och gå. Väl på en annan buss fastnar den i trafikstockning i typ 20 minuter. Kuuel!

Jaja, kom ju fram tillslut men lite ironiskt ändå. Var än värre när jag skulle hem - först fast på pendeln i flera herrans minuter, sen var min bussinställd också. 
Snöhelvetet

Less tjej

Sjöviksvägen, häär bo jag nu.

Ops

Tenderar att glömma bort bloggen ibland. Är väl iofs ett sunt tecken.

Men ja, helgen som var var braig. Sushi och slappkväll på fredagen. Lördagen gick jag och Emil på dagsbio (sjukt underskattat) och såg filmen Wild som jag älskade men Emil var inte lika förtjust den tråkisen. Efter bio blev vi bjuden på middag hos Emils bror. Blev en hel del lek med barna också, himla kul ändå. Emils tågbanaskills blev mycket uppskattade. Söndagen då, hmm chill deluxe skulle jag säga kollade film o tv-serier hela dagen typ, älskar sådana dagar!

Nu är det måndag och den här veckan har jag fullt upp, både på jobbet och efter jobbet. Så nog lär denna vecka gå fort.

Emil och Ted leker med tågbanan haha gulli.

Jag tog en selfie med Lo, sötjäntan.

Här försökte jag o Emil ta en bild med Charlie (hund) men hon ville inte va med på bild.