Inläääämnad

Wey idag lämnade jag och Amanda finally in uppsatsen. Superskönt! Nu är det bara att hoppas på att den är tillräckligt bra för att få gå upp på slutseminarium (men det ska nog inte vara nåt problem). Känner en väldig lättnadskänsla just nu och "firandet" av att den är inlämnad blir i form av att slappa, i alla fall ikväll. Energin är som bortblåst just nu.
Nu ska jag typ lägga mig på sängen och ta igen mig i en kvart eller två.
Ciao

Tja

Fick en läppenna i senaste glossyboxen. Brukar aldrig använda läppenna så var ju tvungen och testa den tillsammans med lite läppstift. Det gick sisådär att applicera..

Bra dag

Himla bra magkänsla idag! Uppsatsen är så gott som klar och den är väldigt bra, har fått ett bra samtal idag och dessutom när jag kom hem så låg ett paket i brevlådan från syrran nere i Göteborg. Fick ett nytt linne från weekday av henne och i utbyte fick hon en kjol av mig som jag inte använder, himla bra deal. Imorgon ska jag och Amanda äntligen lämna in vå uppsats som vi slitit med så mycket. Kan inte vara annat än nöjd just nu känner jag.

Långdag

Blivit en långdag på skolan idag från 9 till 17.30, huvva! Men vi har jobbat på bra som fan och vi har även haft vårt sista handledarmöte innan deadline. En tröst efter den långa skoldagen var då jag kom hem och öppnade ett paket som innehöll finaste HPlinnet!

yran

Haft en toppenhelg, verkligen! Soligt och varmt har det varit också, förutom en sväng på fredagen.
Summerarar
FREDAG: Jag och Amanda började dagen hemma hos henne med buppsatsplugg och sedan klädde vi om och chillade på hennes balkong innan det var dags att bege sig mot mariehemsängarna där brännbollsyran var. Där mötte vi upp resten av tjejerna och käkade hamburgare sedan slog vi oss ner på en filt och började tagga inför vår första match som skulle vara vid ca 17 (vi komd dit vid 13). Det regnade ganska rejält ett tag och man blev alldeles genomblöt, men vi höll humöret på topp ändå! Väl dags för match så kikade solen fram igen och vi torkade. Vi spelade 3 matcher varav vi vann 2, det var riktigt rolig, men jöbbigt! Det laget vi förlorade mot var väldans hyggliga och bjöd på godis, grillad korv, champange osv osv efter matchen. Vi blev kvar på mariehemsängarna och partajde fram till ca kl halv 9 eller nåt sånt. Sedan drog vi vidare till Johanna där vi åt lite käk och sedan runt 23 så drog vi tillslut till corona där Familjen skulle spela. Var dock lite halv segt på corona så det blev en relativt tidig hemgång vid ca 01.00.
LÖRDAG: Spenderade dagen med att titta på finalmatcher på brännsbollsyran med Amanda, Rebecka och Veronika. Det var soligt och skönt, riktigt härligt. Senare mot eftermiddagen blev det snabbt hem och fixa sig sedan möttes vi alla upp igen vid 19 på Ica Berghem där Johanna bor för att inhandla lite tacostuff. Det blec tacomiddag, förfest och eurovision tittade på samma gång. Så jäkla skönt att Loreen vann! När Eurovision var slut vid ca 00.30 så drog vi till Ålidhem där det var ett väldans drag. Strosade runt där, drack lite vin, var allmänt glada osv. Mötte även Emil o co där. Men vid ca 2 så började vi alla dra oss hemåt. Jag däremot tog cykeln och cyklade i den härliga sommarnatten bort till Camilla där hon och Emelie och co höll till. Var lite dött där, alla var trötta osv så jag kom och styrde upp lite haha! Senare kom även Emil och Mathias dit. Vid ca 03.30 drog jag, Emil och Mathias tillslut hem.
Blev inte så kort summerat nu men.. ajja. Haft en riktigt bra helg i alla fall!
Imorgon blir det back to uppsatsen, deadline på fredag...
Slänger upp lite bilder från helgen.

Nu är utan igång

Klockan är 12 och jag och Amanda sitter på hennes balkong cv dricker varsin grogg samt är iklädda våra yran outfits! Klockan 16.30 är det game on.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_204002780.jpg" class="image">

Härligt

Väldigt härlig dag idag, det är varmt och soligt. Första riktiga sommardagen måste jag nog säga. Jag och Amanda käkade lunchen ute på gräset vid skolan idag, så himla skönt. Fick lite färg på armarna! För övrigt har det även hunnits med en sväng på bolaget och inhandlat för helgen samt att jag fixat klart min outfit för imorgon. Morgondagen ser ut som så att det först blir lite plugg på uppsatsen med Amanda sedan drar vi vidare till Mariehems ängarna och kollar på brännboll med resten av teamet innan det är dags för oss att spela vid 16.30 blir nog sköj!

ops

Har inte blivit mycket till uppdatering dom senaste dagarna här. Men det beror på att det är näst sista veckan med B-uppsatsen och jag och Amanda ligger i som tusan nu för att bli klar med all text nu den här veckan för att sedan kunna ägna nästa vecka åt att korrekturläsa och finslipa. Bortsett från B-uppsatsen händer det väl inte sä värst mycket.. så det finns helt enkelt inte något värt att dela med sig av. JO kan ju tala om att jag igår äntligen var till läkaren och kollade upp magen! Bra där Lina. En annan sak jag kan berätta (som jag nog tidigare nämnt) är att i helgen är det Brännbollsyran! Kommer bli en massa brännbollsspelande, festande, utklädning osv osv osv. Lite ångest då jag fortfarande inte har fått tag på kläder till min utklädnad, meen det löser sig nog.
Nääääeee
nu ska jag spela lite the sims.
Tack o hej

Gosvovve

Grattis till min älskade vovvis som fyller 11 år idag!
<3
image description
image description

Cykel

Mamma och pappa hade med sig Emils cykel när dom kom upp. Så jag och Emil tog en cykelsväng här på Carlshem, området är sjukt mycket större än vad jag trodde. Illa att man inte kollat runt just här tidigare haha. I skogen fanns en stor kulle också, Emil kallade den däremot för berg. Vi tog oss upp dit iaf och det var en vändans bra utsikt därifrån! Haha snacka om upptäcktsfärd x)

Hem

Nu har mamma och pappa åkt hem. Det har varit roligt att ha dom här men inte långt kvar till jag åker hem nu så träffar dom ju snart igen! Igår grillade vi oså, det var riktigt gott! Sedan på kvällen så drog jag iväg med Camilla och Simon och filade på Göteborgs cafeet (Umeås bästa) sedan mötte jag och Camilla upp Simon osså kikade vi på Deportees och Two white horses som hade gratiskonsert i stadskyrkan. Det var sjukt bra och stämningsfullt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_203313076.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172913/images/2012/pic_203313078.jpg" class="image">

Igårkväll...

...spelade vi lite Texas holdem. Det gick bra för mamma så hon blev glaaad

Tackar och bockar

Nu är mamma och pappa här. Vi har ätit sushi och varit och handlat lite. Mamma och pappa hade med sig en ny vardagsrumsmatta till oss samt att vi fick nya blommor till köket och en skohylla. Himla gött! Imorgon ska vi åka och köpa utemöbler att ha på balkongen . Just nu sitter vi och kikar lite på tv och mår gött.

Fredag

idag kommer mamma, pappa och Rapp the dog!
Wiie
En bild från sist dom var upp

Woop

Spenderat dagen åt att städa läggan då päronen kommer på besök imorgon och stannar över helgen. Måste ju vara städat och fint då hehe. Ska bli skoj att ha dom här över helgen!
För en stund sedan drog Amanda hem, vi har spenderat kvällen åt att gå igenom B-uppsatsen samt läst igenom några andra i klassens uppsatser inför mittseminariumet vi har på måndag. Börjar bli less på att skriva uppsats nu, ska bli så jäkla skönt när den är klar och inlämnad.
Men tills dess får man kämpa på och stå ut.
Neee
nu blire chill i soffan.

Grill på berghem

Igår blev det grillning hos Johanna på berghem, gött! Efter många om och men så ville engångsgrillarna ge med sig. Blev även lite TP spelade efter grillandet. Mitt lag förlorade dock hehe

grill

Nästa helg är det dags för brännbollsyran, en väldigt stor årlig händelse här i Umeå av vad jag hört. Är en väldans massa festande och brännbollspelade. Jag och några ur klassen ska vara med i brännbollscupen... haha, jag kommer ju vara sämst, meeeen det ska bli jäkligt roligt! Ikväll blir det lite grillning med brännbollslaget som någon slags uppvärmning inför nästa helgs bravader.
Medan solen har skinit hela dagen och det har varit supervarmt ute så har jag suttit inne och skrivit på B-uppsatsen. Känner mig därför värd en kväll med lite grillning och slappande.
ciaaao

Tlött

Blev plugg hos Amanda idag från 9-17. Sluuuut i skallen nu ja

Jobb

Hade tänkt plugga på Buppsatsen idag men så blev det inte. Fick rycka in och jobba lite på campus istället. TV4 var där och spelade in ett nytt program som heter uppfinnarna som kommer i höst. Dom behövde folk från mkv som kunde vara castingassistenter under inspelningarna. Så har varit där mellan ca 12-19 idag. Väldigt kalt och geggigt osv men ändå skoj!

aniiimal

Längtar till sommaren och lyssnar på mina absoluta pepplåtar
bl.a. denna gamla goding:

Yeeeey

Blev godkänd på hemtenta 1 och 2!! Jag som var helt inställd på att jag skulle få U på någon av dom. Nu blev jag glad

Äntligen helg

Finally är det helg vilket innebär lite lugn och ro och inte behöva jobba på B-uppsatsen.
Igårkväll blev det chillkväll hos Amanda med henne och Heidi, vi såg 3 stycken disneyfilmer haha!
Höll dock på däcka i slutet av den sista, var sjukt trött då.
Idag vettetusan vad som händer, slappa mestadels iaf!
Nu ska jag äta frukost (hehe.. tog sovmorgon idag) sen blire nog till att röjja lite i läggan.
Ciao

Denim

Vann en jeansjacka på tradera för ett tag sen, fick den för 100kr inklusive frakten, fick hem den igår.

nästa helg

5 veckor sedan jag var hem.
Men nästa helg kommer mamma, pappa och min finaste vovvis upp hit och hälsar på!
Det ska bli himla roligt
<3

day

Idag tänkte jag äntligen ta tag i magproblemet och boka en läkartid, men såklart så var telefontiden slut när jag ringde så det blir till att ringa imorgon istället.
Tack för tips och råd ni gav mig!
Dagen började bra idag med solsken, vilket gjorde promenaden till skolan riktigt härlig, kunde ha på mig solbrillorna. Arbetet med B-uppsatsen har gått bra idag, förutom det att vi har stora problem med att få tag i böcker vi behöver, men det löser sig förhoppningsvis. De mindre bra sakerna idag var strul med min dator, magont (ovanligt..), regn och rusk.
Har ett diskberg framför mig som jag ska hugga in i strax..
Vardagen i ett nötskal.

Magproblem

Det här inlägget kan jag väl inte påstå vara någon rolig läsning för någon. Men väljer att ta upp det ändå ifall någon kan tänkas ha samma besvär eller kanske har något tips på vad det kan bero på.
Det är ju nämligen som så att jag har haft besvär med magen sedan väldigt länge och då menar jag kanske 1-2 år förmodligen mer. Men det är väl nu på senare tiden som jag börjat tänka på det mer och mer.
Det är bara så att jag oftast får ont i magen så fort jag har ätit, krämpor och att jag ibland får jag det även om jag inte ätit precis. Ibland känns det som att det brinner inuti magen på mig och att jag ska gå av. Och "besväret" som jag får minst en gång om dagen är uppsvälld mage, och då menar jag verkligen uppsvälld! Har en gång fått för mig att jag är laktosintolerant, men jag har aldrig gått till doktorn och fått det bekräftat. Däremot tycker jag att magen blir så här även när jag undviker mjölkprodukter.
Kanske är dessa besvär vanliga, vilket jag kan tänka mig.
Men även om det är så så är det ändå inte roligt att behöva dras med det.
Och det känns inte normalt att alltid ha ont i magen eller vara orolig i magen.
Så jag funderar på att gå till en läkare.. för att få någonting bekräftat.
Men är det någon som känner igen sig i det här, vore ju skitbra isåfall om man kunde få höra lite om det!
Har en känsla av att om man går till läkaren så kommer man bara få ett svar på att undvik det här och här så ska du se att det blir bra, typ som att man inte blir tagen på allvar.
Men som sagt, vad vet jag, det kanske är normalt?
Dock började jag fundera idag när jag skulle kliva in i duschen och jag tittade på min mage i spegeln, jag tror aldrig jag har sett min mage så uppsvälld, det var helt stört.
Nu har jag delat med mig av alldeles för mycket information kring det här och det blev ett alldeles för långt ointressant inlägg.
...

Dagen D

Idag inleddes då b-uppsatsen. Känns roligt och tungt på samma gång, men det blir nog bra. Tidiga morgnar och tidiga kvällar framöver. Blev iaf skola idag mellan halv nio till 14. Sen passade jag på att lapa lite sol på balkongen hemma och lagade gomiddag i form av lax. Har blivit mycket standardrätter senaste veckorna. Såhär på kvällskvisten blev det en promenad med Camilla som kom tillbaka till Umeå idag. Just nu sitter jag och dricker te, äter vattenmelon och inväntar Big brother.

sunrise confessions

HP geek

Som den Harry Potter nörden jag är tog jag och ett beställde ett fiiiiint linne från en amerikansk sida med ett välkänt HP teckten på.
Sjukt nöjd!
Dock kommer jag nog inte få linnet förrän i slutet av Maj då det är lång frakttid

B-uppsats

Nästa vecka kör b-uppsatsen igång. Det ska bli lite roligt ändå! Dock kommer det bli mycket tid spenderad i skolan framöver. Idag har jag och Amanda lånat lite böcker och rent allmänt börjat titta på material. Jag har dessutom börjat läsa "den motvillige monarken", tidningen där kungens hemliga liv avslöjades. Vi ska skriva om hur kungen framställdes i medierna under perioden då boken kom ut. Intressant ämne!

Bakisnöjet

Blev lite minigolf lir idag såhär den första maj.

Valborg

Hade riktigt skoj på Valborg igår. Eftersom Amanda fyllde år i fredags firade vi henne hemma hos henne. Hon fick en mina vänner bok i present av mig och ett spel av Johanna, Rebecka och Veronika. Väldigt rolig förfest. Vi blev alla väldigt kalasiga haha! Runt 11 (tror jag) tog vi en promenad ner på stan för att gå på scharinska. Caotico (ett umeband) spelade, riktigt bra spelning. Amanda lyckades fånga en ros som gitarristen kastade, så hon blev lite kär. Och jag lyckades fånga ett gossedjur i form av en katt haha. ja herregud, tokkväll.