förkyld

Men så roligt att man går och blir förkyld precis innan påsk.
Jag har verkligen inte tid med att vara sjuk heller. Mycket att göra på jobbet och mycket att stå i på hemmaplan. Att vi dessutom åker till Timrå på torsdag gör inte saken bättre. Vill verkligen inte vara sjuk till helgen. Men men, jag fortsätter knaprar ingefära och alvedon och hoppas det ger med sig.

Nya sneaks

Ops, råkade visst beställa dessa gobitar precis.
Var in på en butik här i Stockholm och provade dom, fanns såklart inte i min storlek så det blev raka spåret hem och beställa istället.
 
Nu fattas det bara ett par nya jeans, en jacka och ett par solglasögon innan vårgarderoben känns okej.
 
 

ett utsnitt

Tänkte att jag skulle skriva lite mer än två meningar i dag. Men så tänkte jag att jag har egentligen ingenting vettigt att skriva. Min dag har bestått av jobb och cellprovstagning, roligt.. nja, men det är bra att göra. Så nu var det gjort, förhoppningsvis får man ett bra provresultat.

Ringde och snackade med mamma på telefon i en halvtimme, vilket jag gör jag allt för sällan. Tänk vad bra det är för humöret ändå! Något annat som gjort mig på bra humör idag är pepp och positiva kommentarer på jobbet, sånt får en att bli extra peppad i allt man gör liksom.

Vilket sjukt hoppigt inlägg det här blev då, ops.
Avrundar väl med ännu en låt av Kat Dahlia då, mycket bra låt som jag gillar att lyssna på när jag sitter på tvärbanan till och från jobbet.

Trying to figure out what I want

Måndagspeppat med denna låt idag.

Vårens största nackdel

Tror jag börjar vittra pollen i luften, and I don't like it.
Täppt näsa och så in iii bombens kliande ögon. Apoteket nästa får det bli. 

På tal om något helt annat, är det någon där ute som har tips på en jävligt bra bok? Läste ut egemäktigt förfarande precis så behöver någe nytt att sluka. Tack på förhand eller vad man säger.


Fotbollshuvudet.

I'm indian

En gammal goding av en av mina favvisar.

Color

Har lila o turkost hår jag. I love it.


Belive




Bok

Fyndade lite på bokrean förra helgen. Köpte bland annat den nedanför här som jag läser just nu. Gillar den.



På repeat

Vååår



15 grader, sol och varma vindar. Idag njuter jag. Tog mig en promenad runt en sjö, så skönt. Folk överallt, men vad gör det när man kan lyssna på musik och stänga ut allt runt omkring. Just nu sitter jag på kajen nedanför där jag och Emil bor. Passar på att fånga lite mer D-vitamin sådär. 




Kort

jamen just ja, man kanske ska slänga in en rad här också... eller så inte. Händer inget spännande i livet atm, har börjat nytt jobb men annars är allt annat ganska vanligt. Livet. Alltid så händelserikt och roligt.

Love is the loneliest place

Har den senaste veckan lyssnat ganska mycket på Say Lou Lou's senaste album. Jag bjuder på några goa låtar. 
 

Linas matkasse

Förra veckan testade jag och Emil något nytt - nämligen Linas matkasse. Vi blev väldigt nöjda så häfsnefter kommer vi fortsätta med det. Sjukt smidigt att slippa fundera på vad man ska laga hela tiden. Dessutom kul att få massa ny matinspiration.

Veckan bjöd på:

Pizza med kronärtskockskräm, chevré och blandade grönsaker. Snabbt och gott. Betyg: 3,5 av 5 


Marrocansk lammfärsgryta med couscous. Även denna rätt var enkel och god. Lite annorlunda smaker! Betyg: 4 av 5 

Viatnamesiska nudlar med kyckling, citrongräsbuljong och pak soi. Såå sjukt goda och fräscha smaker. Betyg: 5 av 5

Panerad rödspätta, potatisskivor, tomatsallad och vitlöksyoghurt. Den här rätten kommer på andra plats. Lättsam fiskrätt med det lilla extra. Jag älskade verkligen tomatvinaigretten. Betyg 4,5 av 5.

Braig helg

Jag har haft en sjukt bra helg den här helgen. Det har varit full lägenhet då både jag och Emil haft peeps på besök. Camilla kom till Stockholm i fredags och det har varit så skoj att få festa och surra av sig lite! 

I fredags gjorde jag min sista dag på SK men börjar nytt jobb redan imorgon. Det kändes lite vemodigt att säga hej då till mina fina kollegor. Dom hade köpt blommor till mig och gav mig massa fina komplimanger som jag (som alltid) hade svårt att ta åt mig av. Så tacksam lver att ha fått jobba där!

På fredagen i alla fall så blev det AW på Berns med Camilla och Rebecka. Sjukt drag där som vanligt! Efter det drog vi hem till lägenheten för att förfesta med killarna. Senare gjorde vi pubrunda och dansade tills jag blev alldeles svettig.

Lördagen gick lite i samma spår, blev utgång på lite olika ställen, bland annat en karaokebar där jag måste ha skriksjungit nå jävulskt för min hals mår inte bra idag. Grym utekväll som slutade med att vi trillade hem klockan 05 (stört). 

Innan Camilla skulle catcha flyget tillbaka till Umeå så passade vi på att bruncha och snacka av oss lite. Riktigt maffig brunch som slutade med sprängfylld mage. 

Nu är det bara jag och Emil kvar i läggan. Lite halvtomt men så äre. Om två veckor bär det av till Timrå en sväng över helgen, vilket jag ser framemot!

Nu har jag skrivit alldeles för mycket. Dags att avrunda helgen, det blir film och soffläge.

Vi kollade skidorna på storbild på jobbet i fredags. Sjukt spännande.

Drag på Berns

Toaselfies, standard

Karaokedags

Sjukt lite bilder har jag tagit i helgen.