You dismantle me down

Jag är seg på att skriva i bloggen bara att erkänna det nu. Snart är det lov, och det känns ju helt fantastiskt. Ska sova hela dagarna hela veckan lång. Inte göra ett skit.. okej någonting lär jag väll ska göra. Jag vet att jag ska färga håret med Carro i alla fall! hejdåblondie lina!!

Idag är det torsdag.. ehm. Helt vanlig dag. Började klockan 9.20. fick skjuts av mamma till skolan, tur det annars hade jag varit tvungen att kliva upp tidigare för hinna med bussen. Första lektionen hade vi historia, drygt, Anna hade genom gång på Karl den store.. blaa blaa bla.. orkade inte lyssna så mycket. Sen hade vi svenska med kära Sten, vi fick läsa olika texter från 8 olika böcker, sen så skulle vi välja nån av dom böckerna som vi ska läsa. Jag valde en som hette "låt den rätte komma in".. såklart så var det den tjockaste boken också ;S haha. typiskt. Men den verkar bra! Efter svenskan var det lunch.. käkade lite sen så satt man vid NV som vanligt på lunchrasten. Carro fick klåttra lite på mig som vanligt hahah men bara i nacken. Hade även mentorssamling.. men Olle är så snäll så vår mentorssamling är typ bara 5 minuter haha. Efter lunchrasten var det samhälle. hmm då hade vi genomgång på Sveriges grundlagar.. tråkigt.  Och sen när vi fick jobba själva så gick man till biblioteket som vanligt och satt där. Väldigt seeeg dag på skolan idag... efter samhälle hade vi matte. Och jag gjorde några tal sen så läste jag lite ur boken som vi låna på svenska också.. Sen så fick vi även reda på resultatet av Naturkunskapsprovet, jag fick VG och det dög, hade inte förväntat mig mer än så, så ja.  Efter drygmatte hade vi bara en lektion kvar, dryg engelska med drygGyler.. skulle ha ett prov idag, men kan man kalla det prov det vi fick ;S mer som ett glosförhör haha sämst. Men ja efter det slutade vi.. fick man ta motorvägsbussen hem som vanligt. Gick från timrå och hem med Camilla och Åhlund haha. Ingen hockey blev det idag heller.. orkade inte bara.

Fick ju även nya schemat som kommer börja gälla efter lovet. Trodde det skulle bli skitjobbigt schema men inte då.. Haha blev ÄNNU BÄTTRE! enligt det nya schemat kommer jag inte sluta fyra nån dag alls! såå skönt. Schemat man har nu så slutar jag fyra på torsdagar. Glad blev jag.

Imorgon har vi temadag på skolan, vad nu det innebär.. Vet typ bara att alla sp ettor ska se film i skrivsalen.. orka och att Sten sa att vi skulle få fika haha. Slår han om vi inte får det ;O;O;O..

Nej nu orkar jag inte skriva nå mer tror jag, ska typ göra nånting kul.. vad nu det kan vara. Spela lite gh kanske.. god dammit.. måste klara av expert nån gång i livet hahah. ( that's never gonna happen) haha

Chaao / Linaaa

My heart is blue for you

Fredag 12 Oktober... DEN 13:de IMORGON ! LYCKA. TIMO IMORGON DÅ.. längtar... fast det ända som är mindre bra är att syrran och dom ska kanske förfesta lite innan och då måste jag sitta och se dum ut x) haha. Pinsamt att man måste gå med hennes kompisar också. Fast iofs så lär jag ju träffa lite folk som jag känner där! Som sagt ser fram emot det.. synd bara att en viss person inte ska dit ;S

Menmen.. Idag började jag 8.10. Idag var jag så modig att jag vågade åka buss till skolan, första gången den här terminen! haha, stort framsteg. Jag som trodde jag skulle hamna på fel buss och shit, men det gick bra. Första två lektionerna var det ARL. Tog en dator och gjorde det vanliga.. älskar dom bärbara datorerna, okej dom är inte så värst snabb men.. hellre en bärbar än en stationär? Iaf jag skrev klart nån artikel och så till tidningen bara.. Sen så sprang jag omkring och letade Ewe på rasten, utan framsteg dock. Ewe var tvungen att skriva ut Camillas rapport till historian som skulle lämnas in idag, så vi dampade omkring och gjorde klart det sista på den. Sen så lunka jag och Sara till svenska. På svenska skulle vi komma på massa slangord... jag och Sara jobbade med Emelie och Linnéa, haha vi var urusla ! Men det var lite småkul.. Även att mongo Sten gav oss ny uppgift som ska lämnas in, skriva en insändare :S tråkigt.. STEN<3, bästa läraren helt klart. haha Menmen, Efter svenska så sprang jag och Sara omkring och letade efter Anna, historia lärarn. Vi skulle lämna in Camillas rapport, eftersom den lilla skitungen är ledig och inte kunde göra det själv.. men ja vi hittade ju Anna tillslut.. så då gick vi och käkade efter det.. HAHA SARA på väg till lunchen "- Han var ju söt" jag "-JAAG VET,JAAAG VET JU DET, *snyft*"
haha såkul.. Jag och Sara hade väldigt roliga och bra samtal idag :D haha sen så ska jag inte gå in på vad vi pratade om, it's a secret! På lunchen satt jag och Sara med Emelie och Linnéa, vi snacka om hur BRA STEN ÄR ;O haha.. Sen efter lunchen så gick vi även med dom till idrotten. Vi skulle skriva in oss på olika aktiviteter till friluftsdagen även, det blev bowling! :) skojigt.. Vi fick typ även göra vad vi ville på idrotten idag så jag, Sara, Emelie och Linnéa gick och pumpade i gymet, haha.

Efter idrotten så gick me and Sara till busshållplatsen i Tallnäs och väntade på 609.. tjattrade lite och så. inget speciellt.. sen så fick man en liten promenad också från OK och hem! Väl hemma så snackade jag med Camilla i telefonen och hörde vad hon hade för sig och så. Sen så satte jag mig här som vanligt :| Och just nu vet jag inte riktigt vad som sker resten av den här dagen, om jag skulle vara med Ewe lr inte.. får se :D hon kan ju vara lite jobbig ibland ;)

Nu orks det inte skrivs nå mer !

Hare bra! / Lina

can't resist you oh no

I finally had enough

SÖÖNDAG.

Kan ju berätta lite om helgen först och främst. I fredags efter skolan så gjorde jag inget speciellt, på kvällen körde jag och Camilla lite moppe, det var inte så värst kul... Sen igår, lördag. Så vaknade jag typ halv 11 skulle jag tro, satt vid datorn fram till 1 lr något i den stilen. Camilla och jag skulle på hockeyn och vid 2 började jag ringa henne men ingen som svara så jag fick lite hets. Vid halv 3 ungefär så ringer hon och säger att hon nyss kommit från ikea så, det blev stress stress.. Hon kommer och plockar upp mig på moppen sen drar vi iväg till E.on arena ;) haha. Camilla tog en liten genväg så hon skulle slippa hamna i bilkö så hon körde igenom tallnäs och sen på nån gångväg där det var fullt med folk så hon fick vejja och massa, pinsamt. Men vi kom ju in tillslut, någon hyffsad plats fick vi inte i början.. Men efter ett tag såg vi en liten lucka där vi fick plats, bredvid Sara, trevlans. I period pausen köpte vi chokladbollar, gott! Timrå vann iaf med 3-2 tjugo sekunder in i förlägningen, så det var snabba ryck. Camilla som har sämst lokalsinne tog det hundra år för innan hon hitta vägen hem, haha. Väl hemma så käkade man lite hemmagjord pizza gott och tittade lite på bolibompa hahaha. Sen så satte jag mig vid datorn igen, sen senare kom Camilla och då tvingade hon mig att ladda ner fucking åmål (sämst film) den har ju typ alla sett? men inte camilla ^o) haha så då såg vi den sen så hade vi skit tråkigt ett tag och visste inte vad vi skulle göra så då stod vi bara på mitt rum och sminkade oss för ingenting. Sen kom Camilla på den "bra" idén att vi kunde snacka med André och fråga om vi fick åka lite bil med han, eftersom han nyss klarat körkortet. ehum... så ja då gjorde vi det... tyvärr x) haha.. Men vi började gå ner till Timrå så han kunde hämta oss där, så vid statoil ungerfär plockade han upp oss.. very funny..... ornot.. åkte omkring lite överallt.. mobboandré, han kan ta sig nånstans! Sen vid halv 12 typ släppte han av oss vid ewe så gick jag och Camilla in till henne och snackade lite ;) huhu. Ewe got som fun i helgen. haha. sen så kollade vi även på disturbia, den är så bra. Sen var klockan 1 och jag och Camilla skulle gå hem , kallt och jobbigt. Men Camilla ringde André så han skjutsade hem oss haha. Men det var ju snällt iaf^^ Gick och la mig så fort jag kom hem, lyssnade på ipoden lite först bara. Sen idag vaknade jag halv 12 ungefär, lite tidigare kanske. Skulle äta pizza från igår men då hade Elin tagit det sista goda delen, så då fick jag damp och gick och la mig i sängen igen haha. Sen kom mamma in och frågade om jag inte skulle äta nån frukost.. Men icke, fanns ju inget gott... Sen så gjorde hon nån soppa och frågade om jag skulle ha men jag sa typ att jag hade ätit en macka... ehum.

Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, Camilla kanske kommer snart. Hennes dator kollapsade igår så då måste ju hon såklart använda min :O Jag har även beställt linser idag, så fiiina :) klarblåa, har alltid velat ha blåa ögon!

Men nu tänker jag inte skriva mer. så
Hare bra ! / Lina

I can't escape myself

Jag älskar hösten har jag kommit fram till, iaf dagarna då solen skiner! Alltså alla färger, det är så vackert!! Haha
jaja

Idag började jag 8.10.. jobbigt, klev upp 6.20 ännu jobbigare! Som vanligt på morgon, läste st och dagbladet skippade frukosten även idag, fanns inget lockande att äta.. säger vi^^ Sen så fixade man väll sig och sånt då. Sen så fick jag skjuts av camilla till skolan idag ;) haha. Jag skulle på stan efter skolan med Sara så då kan man ju inte åka moppe precis.. eller kan kan man väll.. men ajja
Första lektionen hade vi dubbeltimme i naturvetenskap, men vi fick gå kanske 40 minuter tidigare för att vi skulle på föreläsning i skrivsalen. Det var en kille som hade varit nazist som stod och babblade massa om det, väldigt intressant faktiskt! Menmen efter det var man döhungring eftersom man inte ätit någon frukost, på rasten satt vi bara borta med NV nördarna ;) haha. Carro totally want me to be emo with her, I gotta think about that haha. Sen så efter rasten hade vi samhälle, satt i biblioteket och skrev på den s.k. fördjupningsuppgiften.. väldigt tråkigt. Haha camilla lånade en dator som vanligt, och satt inne på lunar SOM VANLIGT! :D she's a nerd, yes.

Efter det så slutade vii. jag och Sara trodde det va lugnt tills bussen skulle komma så vi brådskade inte till busshållplatsen, sen så såg vi bussen typ hundra meter bort och då vare bara att kubba! JOBBIGT, jag är inte gjord för att träna x) Även att vi inte åkte motorvägsbussen så det tog typ hundra år innan man var framme i stan, och dåligt ont i huvudet man fick då... Väl inne i stan så gick vi runt på varenda butik ungefär, haha. Jag skulle köpa en RÖD<333 mössa.. men inte f*n hittade man någon, typiskt! I'm in love with the color red<33 såg en så fin kofta på carlings, den var också RÖÖÖD, awww^^ Menmen, man får väll åka och kolla nå mer så kanske dom fått in nån mössa som passar. Sara köpte iaf en t-shirt typ :) ajja.. vi var inte där så jätte länge så jag käkade hemma och så.. och sen dess attt jag kom hem så har jag suttit här. Har även haft en dålig hårdag idag, så jag lånade Elins mössa imorse^^ haha. är så less på mitt hår, vill verkligen färga det!!!!!! kanske ska göra det på lovet tror jag, eller tidigare får se.

Men nu tänker jag inte skriva mer
Ikväll är det heroes! :)

Hare bra!! / Lina

Here's a toast for loneliness !

you learn at the and that it's best to pretend

HALLÅ!!!
Idag är ingen vanlig dag för idag är det Lottas födelsedag... okej skojja. Men idag mår jag bra, belive it or not.
Om man bortser från den förbannade förkylningen som man dragit på sig, nyser stup i kvarten! Ingen hosta än iaf!
Idag började man klockan halv 12, skönt det. Så jag sov till tio. Klev upp, läste sundsvallan och dagbladet, borstade tänderna, plattade håret, sminkade mig O.S.V. Sen hade man ju tid över så då gick jag och satte mig vid datorn, den älskade apparaten! Har skaffat bilddagboken nu jag med, precis som alla andra ;) haha. Ja som sagt började halv 12 idag dårå, hade två lektioner, först engelska - vi kollade bara på film (the island) väldigt slappt. SEn hade vi naturvetenskap, den lektionen var också slapp, satt bara och snackade med sara och camilla typ. Och så satt det några nv 3:or bredvid oss. Två av dom tävlade om vem som kunde dricka upp enliters pucko snabbast! OMG, det är gott det, men hallå en liter? iaf, han som vann var jävligt snabb, den andra killen hade inte äns fått i sig halva när han som vann var klar x) lite småkul.. Camilla satt även och läste mina sms den jäveln! Imorgon ska jag på stan efter skolan med Sara! får se om man köper något. Skulle vilja köpa hårfärg men om jag ska färga håret så tror jag nog att jag ska göra det hos frissan istället. Menmen efter skolan så drog jag hem, vad annars? Haha jaja när jag kom hem så nördade jag GH på en gång !haha nörd jag har blivit. Spelar bara på hard nu, försöker så gott det går iaf. Man måste ju ta ett steg högre ibland.. Ajja, ska väll snart äta, sen ska jag väll göra nått med Camilla.. Fast måste skriva ut mitt referat skit först.. satans skola, tar kål på än! ajja

Hare bra!!! / Lina

stand with me tonight .

I hate to live my life

Jag har börjat blivit aktiv på bloggen igen, en klapp för det!! Idag har jag väll mått lite bättre, dagen har varit helt okej förutom morgonen då... men det ska vi inte prata om.
Klev upp halv sju, satte mig i köket och läste dagblade och sundsvallan, orkade inte äta frukost, så sket i det. Sen så borsta man tänderna också, sen så fick jag ett bakslag och hamna på sängen som än liten barnunge. Men man var ju tvungen att göra sig klar för skolan så det vara bara att dra på seriösa minen. sen så platta jag och håret och sånt då.. sen så drog man iväg till der/das/die(?) schule.... tråkigt. Hade dubbeltimme i tyska först av allt, det var drgygt.. hade förhör som gick åt skogen. Och mitt i allt så började brandalarmet tjuta så då vare bara att gå ut och ställa sig och frysa. Menmen, efter tyskan så var det luunch, åt nån enstaka köttbulle, fick inte i mig mer än så.. På lunchrasten skulle sara och camilla spela biljard, camilla var förövrigt sämst så då fick jag ta över och vann hela skiten :) haha. Sen efter rasten var det tråkiga historia, hade ingen lärare så då var det bara att göra vad man ville typ :D satt på lunar och snokade runt^^ väldigt intressant må jag säga. Menmen efter historian var det matteee, gjorde kanske 10 tal eller nått sen blev jag less och satt bara och lallade på med camilla mp3, men det var inge roligt att lyssna på den för hon hade bara sega, deprimerande ballader....  Har matte prov nästa vecka även, gosh! och naturprov :| orkar inte. Menmen efter mattten slänge man sig upp på moppen och körde hem i snigelfart d.v.s. 50 km/h haha :p  Väl hemma så skrev jag klart mitt svenska referat och lyssnade på Winnerbäck skivan på högvolym, love that. Sen så började jag även skriva lite på tyska inlämnings grejjen också.. Sen så orkade jag inte plugga mer så då började jag nörda GUITARHERO istället, förjävla roligt spel. Men det är roligare att spela det om man är fler än att sitta själv... menmen Sen så vare middag, åt litegranna var inte på mathumör direkt, hehe. Sen nörda jag lite till på gh :D wiiie.. sen så skulle mamma till elgiganten och köpa bläckpatron till datorn så då följde jag med i brist på annat.. Haha slutade med att jag stod och spelade GH där med x) fast det var xbox gh, lite annorlunda gittarr må jag säga. Sen så åkte vi hem igen. och sen dess har jag suttit här kan man ju säga..

Jag har även kommit fram till att jag ska färga håret! Mörkbrunt/rött, favorit i repris ! :D men den hårfärgen är saknad, jag tycker också att jag passade ganska bra i den^^ haha egon.

Jag lääängtar även som ett as till 13 Oktober. Timo, the one! ska spela då juuu, helsikke vad kul det ska bli
Nu förtiden har man ju inte mkt annat att se fram emot såå....

Nä nu kommer jag inte på något mer att skriva.
Ha det bra! / Lina

I'll be missing you, I hope you know that.