Snaps från veckan

Det har varit en rätt händeserik vecka för en gångs skull. Middag i tisdags, häng på Trädgårn i torsdags och idag... Varit ut i regnet och shoppat lite smått.


Kolla på lite band på P3älskar

Drack nån cider
discokulan

Fredagsmyset

Ny klänning från Rodebjer inhandlad, I love it

Middag på Yuc

Tisdagar kan också vara bra dagar. Idag blev det middag på Yuc Mexican med Rebecka, Johanna och Amanda. Massa göttig mat var det. 
Min favorit var en taco med någon slags koreansk råbiff i, mumma.


Food

Mer mat

Här har vi den koreanska råbiffstacon, dog så god den var.

En bättre tisdag helt klart.

Sometimes life isn't easy



Tröttnar aldrig på det här jävla bästa bandet.
<3

Where are you now that I need ya




sick

Men asså. Nu har jag dragit på mig en jävla skitförkylning igen. Detta har resulterat i en relativt händeslös helg måste jag säga. I fredags efter jobbet däckade jag i sängen hela kvällen. På lördagen var det så fint väder så jag kände att jag tvungen att dra ut fast att jag inte mådde så bra. Jag och Amanda promenerade runt hela Stockholm kändes det som. Jag gillar verkligen att promenera runt i den här staden har jag kommit fram till. Så fint överallt!
Meeen, idag söndag har jag mått sämre än vad jag gjorde igår så idag har jag legat inne hela dagen... Kändes lite surt med tanke på att det varit soligt och varmt hela dagen.

Livet, ni vet. Nämen ny vecka imorgon bara att hoppas på att man är något kryare imorgon så man pallar gå till jöbbet.

Slut på veckan

Det har varit så härligt med långhelg! Jag och Emil bestämde oss relativt sent att hoppa att åka till Timrå och istället stanna kvar i Stockholm, ett bra val ändå. Det har varit relativt lugna dagar. Promenerat runt i stan med Emil, haft Emils bror med familj över på fika, hängt i parker etc. Igår (lördag) flyttade Amanda ner hit (finally!) och vi har därför strosat runt en del för att hon ska lära sig området bättre. Sjukt att hon bor i princip granne med mig, eller ja ca 8 minuters promenad bort vilket är sjukt nära. 

Igår på kvällen lagade vi mat plus att Rebecka kom också. Blev en del surr. Vid 22 drog vi vidare till Berns men både jag och Amanda var rätt opepp och trött så vi drog hem igen vid 23.30 typ. 

Idag började dagen på bästa sätt. Sovmorgon och dödsgod "frukost" i form av amerikanska pannkakor. Sen ut i regnrusket för att spana in Amandas lägga och för att guida nykomlingen runt i kollektivtrafiken.

Mycket rännande har det blivit!

Nu blir det chill resten av kvällen va.
Låter som en plan. Hörs hej.

Här var vi långhelspeppiga


Fina Charlie på besök hos oss
Min gamla keps fick åka fram.

Fredagsmys

Middagen med Rebecka och Amanda

Bernshäng

En bättre tisdag

Torskrygg och rödvin på en helt vanlig tisdag.
Det lilla extra gör verkligen vissa dagar lite mer fina.
Imorgon är det sista dagen på den här arbetsveckan. Så skönt med kortvecka. Har inga planer what so ever. Hade tänkt åka hem till Timrå men är man ute för sent för att köpa biljetter kostar det skjortan. Så, en annan gång ses vi. Blir till att spendera långhelgen i Stockholm istället - det ska bli kul.
 
Middag, citronbakad torskrygg med pepparrotskräm, potatis och röbetsrösti. Gott!
 
 

detalj

jag vet att jag bara plockar bilder som jag har på Instagram. Det är tråkigt för er som följer mig där och på bloggen, men ja, jag kan bli bättre på att posta andra bilder här om det skulle vara i någons intresse.
 
Ny detaljbild från läggan: Min flasksamling fick utökning med en ölflaska med en fralla på, så fin!
 
 

En bättre söndag

Haft en jäkligt bra söndag idag, egentligen har den inte varit speciell på något sett, bara chill liksom.
Efter att ha vaknat klockan 8.00 igår lördag kände jag att jag kunde få sova lite längre idag - så det blev sovmorgon till 11. Senare vid 13-tiden drog jag och Emil ut till IKEA vid Kungens kurva. Så jädrans mycket folk där, men vad gör det när man vet vad man ska ha, då går det rätt snabbt ändå. Vi for dit för att köpa en mörkläggningsgardin till sovrummet, vi passade även på att käka där. Resten av dagen har jag spenderat med lite småpill i lägenheten och att slösurfa i soffan, gotta love sundays.

Nu ska jag och Emil kika på Livet deluxe, hade!

Fixa och dona

Det är helt sjukt vilket fixa och dona-humör jag är i just nu. Vill bara gå loss och köpa/fixa grejer i lägenhete, skapa en inredningsblogg och gå all in. Men ja, det känns ju lite överdrivet kanske. Men visst är det kul i alla fall.
Igår köpte jag en vas, snittblommor och en kaktus.
 
Himla fina detaljer tycker jag ändå.

The chase

Dagens låttips från mig till er.
Ingen kan väl ha missat förra året när Future islands gjorde tv-debut på David Lettermans show och blev vida omtalade på grund av sångarens smått galna inlevelse. Men alltså de gör sjukt braiga låtar, här är deras senaste.

feels like summer

Jäkla varmt och soligt i Stockholm idag, känns som sommar.
Jag och Emil käkade middag på uteservering, det om något är sommar!
 
På den här gatan bor vi!
 
 

Just nu

Kan inte få nog av denna låt just nu. Så grymma snubbarna i Urban Cone.

Hade ju visst en blogg

Oj, glömt att uppdatera här på ett tag. Så kan det gå.
Men to be honest så har jag helt tappat suget att blogga.
Men kanske kommer det tillbaka nu när mitt mående börjat bli bättre... låter ju lite illa det där. Har inte så mycket toppar och dalar just nu, ligger väl snarare på någon mellan nivå nu när jag känner att jag mår bra mest hela tiden. Sjukt skön känsla.
 
Jag och Emil har ju flyttat in i en ny lägenhet nu. Helt otroligt men vi har lyckats hitta ett sjukt guldkorn här i andrahandsdjungeln. En tvåa, 86 kvm, sekelskiftes, i innerstan. Kan inte bli så mycket bättre. Jo, självklart om det hade varit vår egen lägenhet hade ju såklart varit det bästa. Men nu får vi bo här ett tag framöver och jag tror vi kommer trivas super. Vi hyr den omöblerad vilket innebär att vi tagit ner våra egna möbler. Äntligen får jag pyssla på och dekorera igen, fan vad det gör mycket för humöret. Inredning är ändå ett stort intresse för mig, så det är kul att äntligen få hålla på med det igen - och det blir så himla fint också! Tror det är lägenheten som gör det, oavsett vad man stoppar för grejer i den så blir det liksom fint.
 
Bjuder på några bilder som jag hunnit knäppa av på den.
en del av vardagsrummet, gillar de gröna tonerna som jag helt omedvetet lyckats matcha. 
serveringsbänk i köket - gotta love those old details. 
vardagsrummet i sin helhet. Nu har vi dock satt upp taklampan också. Ska upp lite mer på väggarna också.
Närbild på byr¨ån i vardagsrummet.
 
Kommer väl mer lägenhetsbilder här framöver så håll utkik om ni är intresserade.
 
Ciao!