Snart

Uppe med tuppen

Klev upp 06.45 idag jag, på en lördag?? Men har man bokat tvättid så har man. Trots att det är sjukt jobbigt att behöva kliva upp tidigt när man vet att man egentligen inte måste så är det ändå ganska skönt senare. Klockan är nu ca 10 och jag har hunnit med att 3 tvättar med respektive torkning, tagit en lång dusch och ätit frukost. Flickorna ligger fortfarande och sover inne i "gästrummet". Funderar starkt på att väcka dom så att man hinner med sig idag. Måste handla lite på affären, köpa strumpbyxor, eventuellt köpa något att ha på mig om jag hittar något (inte så troligt) och en sväng på systemet för att köpa en till chamapange måste också hinnas med.
Ne måste väcka liv i folket
ciao

Hej Umeå

Back in Umeyo igen då.
Imorgon är det nyårsafton och jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig.
Det löser sig, eller?

Hejdå

Lämnar snart lilla "flickrummet" här i Timrå igen.
Hoppar på bussen till Umeå om ca 1 timme.
Tack för den här gången!

Leaving

Nu bussbiljett bokad, imorgon drar man upp till Umeå igen!
Blir till att fira in det nya året och förhoppningsvis få lite mer plugg gjort innan det bär av till stockholm den 4e.
Är lite kluven över att åka tillbaka, hade velat stanna hemma ett litet tag till. Men men, det ska bli skönt att komma upp igen också, återgå till det "normala".

Bokat

Har ägnat större delen av dagen åt htmlkodning, är nu klar med del 1 och 2 på uppgift 2. Del 3, en rapport och laboration 3 kvar, sen så. Haha, förvirrande det där lät. Sjukt jobbiga uppgifter måste jag säga. Men ska försöka hinna göra så mycket som möjligt vill känna mig förtjänt av den lilla mini-semester jag och Emil bokat in.
Vi flyger ner till stockholm den 4 Januari och upp till Umeå igen den 8e! Hälsa på Emils family oså, blir fint.

Unsocial

Ska ägna dagen (försöka i all fall) åt HTML-kodning och annat svinjobbigt strunt.
Har en helvetes uppgift nu i skolan som har deadline den 16 januari.. Skitkul, not.
Hej då

soon

Hetsrea

Idag var jag in till birsta city en sväng med syster min. Kikade runt på rean. Men fyfan för hur mycket folk det var där, nästan så att vi blev tvungen att åka hem för att vi inte fick tag på en parkering, men det löste sig. Jag köpte inte ett ända plagg inne på birsta. Ganska sjukt egentligen, men det är ju sprängfyllt med människor som drar och sliter i nå gamla kläder som hängt inne på galgen sen i sommras. Om man väl hittade något fint så var det ju såklart inte på rea. Ne, fyfan, bara jobbigt att vistas där. Spar mina pengar till senare då dom får in nya fräscha vårkläder istället.
Nu blire strax käk som syrran lagat, sen resten av kvällen blir det chill.

<3

Urbanears

Köpte ett par flashiga mintgröna urbanears lurar igår, snygga!

Finast

Finaste halsbandet!

instagram christmas

bilder som jag tog i all hast igår på julafton
image description
egopic
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Morgonjulklapp

Juletid

Juletid

friend

Vännerna mina var hit en kort sväng förut också efter att släkten dragit sig hemöver. Fick presentkort av simon på birsta city. Och Camilla den raringen hade köpt ett jätte fint halsband som jag velat ha jättelänge, MEN mamma hade köpt en likadant till mig i julklapp i höstas så hon kan inte lämna tillbaka sin. Så himla fint tänkt i alla fall! Hade inte mamma redan köpt halsbandet hade jag varit toknöjd nu. Nu ska jag nog hoppa i säng snart. God natt!

Sandqvist

Haft en del av släkten här ikväll, har firat min födelsedag lite såhär i efterskott. Fick en läderpung/läder halsband, vet inte vad man kallar dom haha. Velat ha en sån jättelänge. Fick en svart fin från Sandqvist. Fick lite pengar oså också!

Vit jul

Sen kväll

Nu har syrran anlänt till fågelboet också, så nu är vi hela familjen samlad! Blev lite filmtittande såhär på onsdagskvällen. Fick även en liten försenad födelsedagspresent av syster min, ett presentkort på Systembolaget! Perfekt, dit ska jag imorgon.

Fika

Sitter på wayne's coffee i birsta med Camilla

Goskissen!

Hemma!

Klivit innanför dörren hemma i Timrå nu. Finaste 20årspresenten jag fick! En fjällräven jacka, precis den jag ville ha

Klapparna

Fick två bra saker av Emil, en oral-B eltandborste och en portmonnä som jag verkligen var i behov av! Han fick en jean Paul gaultier drog av mig och en jeans skjorta från levis.

Julklappar

Snart ska jag och Emil ha julklappsöppning! Jag är som ett litet barn haha

Converse

Har på mig ett par gamla godingar idag, röda läder converse som jag köpte första året på gymnasiet. Varma och sköna!

I'm coming home

Imorgon sätter jag mig på bussen hemöver! Åh som jag längtat, det ska bli så skönt att komma hem och få fira jul. Eftersom Emil firar jul i Västerås iår så ska vi ha lite julklappsbytning och mys ikväll. Dock kommer han ju till Sundsvall på juldagen, men ändå. Just nu sitter jag och käkar lite frulle, ska iväg till skolan vid 13tiden.

Mariokart

Jag Nördar mariokart rejält ikväll!

Presenter

Tjejorna kom med små roliga presenter igår!
haha kanske bästa någonsin

Om födelsedagen

Jag hade en riktigt bra födelsedag igår ändå trots att den inte var som den har varit dom senaste 19åren, typ. Dagen började ju med att Emil sjöng för mig på morgonen och att jag fick hans superbraiga present, sedan somnade jag om en stund. När jag vaknade klädde jag på mig lite snabbt och drog på systemet. Sedan blev det storstädning av lägenheten. För runt 7 tiden kom girlsen hit som jag bjöd på lite gofika. Hade bakat en cheesecake sen fick dom bedöma mina extremt stora lussebullar. Efter vi fikat blev det lite förferre av det hela, Amanda tog fram Emils gitarr och det blev lite allsång (falsksång...) sjukt kul. Och eftersom Veronika är 92a och skulle ha en chans att komma in på Scharinska dit vi skulle så åkte hon, Rebecka och Johanna in lite tidigare medan jag, Sofia och Amanda blev kvar ett tag till. Haha vi dansade och skreksjöng som nå idioter till the killers, timo räisänen och håkan hellström.. så fint haha.
Väl inne på krogen vare dubstep kväll, jävligt nice faktiskt!
Rundade av kvällen med ett sedvanligt besök på Max. Sen hoppade man på 02.20 bussen hem. Finfin kväll!
Nu ska jag slå på mitt nya Wii som jag fick av Emil, måste ju testa mariokart!!!
Bilder från igår;
fikatime
fikat fick tummen upp? eller??
likadana stor... såklart
snöööade lite när vi drog mot Max

Mys

20 år = systemet

Nu har jag gjort mitt första besök på systemet då jag kunnat handla själv! Vilken frihet haha. Fick ett grattis av snubben i kassan också haha. Jo förresten, kommentarsfunktion är lite buggad på bloggen min så måste fixa det! Dock inte nu, nu blire städning

Tidig födelsedagsmorgon!

Idag fyller jag då alltså 20år! Känns lovely, och för en stund sedan kom Emil in och sjung för mig och gav mig fika på sängen. Fick även världens bästa present! Ett Wii med tillhörande grejjer och super Mario kart spelet! Så bra!!

tvsoffan

Tror det är första fredagen på väldigt länge som jag spenderar kvällen i tv-soffan. Är väl inte helt fel ibland. Var iväg till stadskyrkan förut och kollade på Amandas kör som hade ett framträdande, det var bra :) fick lite mer julkänsla. Förövrigt är ju akustiken i kyrkor så himla mäktigt! När jag kom hem drog jag ner och handlade lite ingredienser för mer bak. Imorgon är ju äntligen 20-årsdagen kommen och på kvällen kommer lite flickor hit för fika och partej. Det blir nog skoj! Längtar dock till veckan då jag kommer hem och får firas på riktigt! Kommer kännas som att man fyller år då tror jag. Nu ska jag fortsätta kika tv. ciao

Resultat

Klar med lussebullsbaket! För att vara första gången jag bakar Lussebullar så blev jag nöjd :) nu ska jag iväg till ett ställe som det var väldigt länge sedan jag va på: kyrkan, julkonsert väntar. Trevlig kväll!

Lussebullar

Bakar Lussebullar för första gången i mitt snart 20åriga liv! Hoppas att dom blir bra

pepparkakor

Blev inte super många pepparkakor då vi bara köpt ett paket plus att vi gjorde dom kanske aningen för tjocka, hade kunnat räckt till fler. Imorgon blir det med all säkerhet lite bakning av lussebullar! Vi får se hur det går alltså.. Imorgondagen i övrigt ser ut som så att det blir ca 2 timmar i skolan för en föreläsning, sen på kvällen blir det att dra till kyrkan och kolla på Amanda som ska ha julkonsert där.

Klaaar

Efter lite grin och slit så var man äntligen klar med indesign uppgifterna och kan lägga det åt sidan. Nu har man jullov i pincip. Har väl en uppgift som jag bör börja med lite smått under jullovet men det får vänta liiite. Nu längtar jag efter att få åka hem till min kära familj och vänner och få fira jul! Ikväll blir det bak, pepparkakor hade jag tänkt försöka klara av. Någon julstämning måste man ju ha...

Julklappar?

Drog alltså på stan efter skolan idag för att köpa 3 julklappar. Hittade inget som dög eller passade så istället kom jag återigen hem med något åt mig själv. Men inget speciellt, köpte två små yankee candles med doft av clean cotton. Doftar underbart gott!

dagarna på dagarna

Tröttsam dag idag med. Trodde fel då jag trodde att nya kursen skulle bli hyfsat slapp. Icke icke... är man PRO på Indesign så lär det ju va bra slappt, men det är ju självklart inte jag vilket innebär att man får spendera många timmar i datorlabben på skolan. Så idag blev det samma veva som igår, från 10 - till ca 17. Bra drygt! Men nu är jag i alla fall klar med halva första uppgiften, yey.... Imorgon blir det en sväng till skolan mellan 8-12 sen blir det nog en kort sväng ner till stan för och kika på nå julklappar. Har ca 3 stycken kvar att köpa. Måste även hinna med att baka (vuxet att baka till sin egen födelsedag...) och eventuellt lite plugg imorgon. Så jag har en del grejjer att göra ändå! Nu blir det ett glas mjölk sedan bums ner i sängen. God natt!

Dagens budskap al à tepåsen

Sitter med dryga indesign och dricker te. Dagens budskap:

Lucia

Intensivt indesign plugg på skolan idag, dock tog vi en liten paus för att kolla på luciatåg i teknikhuset!

klocka

Denna skulle mer än gärna kunna få pryda min arm!

wish to have

Funderar på att inhandla en sån här finis i mellandagarna! Den står förvisso på önskelistan, men inget jag tror att jag kommer få.
så varför inte köpa den själv?

Segt

Seg dag idag.. varit i skolan från 10 till 16.30.. inte alls länge egentligen. Men det var bara såå tröttsamt. Speciellt att sitta och lyssna på en föreläsning om indesign i 2 timmar, då höll man på somna i alla fall! Förutom skolan har jag varit och hämtat ut kläderna där som jag beställde, dom satt finfint. Superb, så drygt när man bliv tvungen att skicka tillbaka, men det slapp man den här gången. Nej nu ska jag försöka göra något vettigt utav den här kvällen. Hade velat baka något, men vi har ju ingenting hemma....

Café Lindell

Café Lindell brings the best laxmacka

whoooaao

skön låt
bra band

Tredje advent

Redan tredje advent.. tiden går sjukt fort!
Idag har jag och Emil ägnat förmiddagen åt storstädning av lägenheten.
Jag blir så glad när det är städat haha, måste börja städa liiite oftare tror jag nog, det är så värt det!
Nu ska vi väl fixa något käk sedan blir det nog en sväng till lena och tobias för att kika på hockeyn.
Ciao

Grattisgrattis

Idag fyller ingen mindre än min egen syster år, så grattis till Elin på 23-årsdagen!
Hoppas du får en fin dag och snart ses vi när vi båda åker hem för och fira jul!

I feel wrong

Bästa glasvegas
Måste ses live någon gång

One week

Idag är det endast en vecka kvar till min 20-årsdag, det känns ju helt wonderful!
Och trots att jag var på stan idag för att kika på julklappar så kunde jag inte hålla mig från att köpa en tidig födelsedagspresent åt mig själv. Det fick bli ett jättefint armband från Kii (bild nedan) som gick loss på 150:- så det var inte alls farligt.
Köpte även en julklapp.
Huvva, tröttsamt det är med julhandeln, trängsel och jävulskap.

Kvalitétsbilder

Bjuder på lite kassa mobilbilder från tentafesten igår.
Dom gillar Ben&Jerry på Rullstensgatan i alla fall!

Last night

Blev en rätt crazy night igår igen, lyckas alltid bli det när det är party med mkvarna haha. Vi körde t.ex. drinkspel (vet inte vad det heter...) då jag blev något slags offer och fick ta 90% av de klunkar som delades ut. Tur man hade begränsat med alkohol säger jag bara haha.
Men vi hade roligt, lite halvcrazy sådär, så som det borde vara.
Just nu sitter jag i gårdagens smink och i nattlinne.. inte så fräscht. Tänkte fixa till mig lite sen åka ner på stan och kika lite julklappar hade jag tänkt! Kommer bilder senare idag från igår.

Party

Mobilblogg är sämst... Men nu drar jag iväg på tentafest så hinner inte blogga på annat sätt! Ciao

Beställt

Jag är verkligen en periodare när det kommer till photoshop och sånt. Ibland tycker jag att det är skit roligt att klistra ihop kollage och testa lite, även om jag inte är nå speciellt bra på det. Och ibland tycker jag att det är skit tråkigt. Nu är jag väl i den där perioden igen då jag vill förändra design och allt som har med det att göra. Och det är väl till bloggens fördel antar jag..
Igår efter tentan tröstshoppade jag lite på nelly.se. Slängde ihop ett litet kollage på det jag beställde!

Ombyggnation...

Ja.. Som ni ser så har det hänt lite på designfronten av bloggen. Leker mest runt lite då jag inte är någon expert av varken photoshop eller kodningar! Men på måndag ska man börja lära sig då vi börjar med nya kursen.

true

Känns som att denna text sammanfattar ganska bra hur jag kanske borde tänka just nu..

färdig

Är helt nollställd och slut i huvudet nu efter tentan, det känns som att det kan ha gått hur som helst, ingen aning om jag kommer få g eller u. Ena stunden känner jag mig rätt säker och andra stunden sjukt osäker. Får helt enkelt se hur det gick om ca 3 veckor. Tills dess tänker jag inte spekulera någonting om hur det kan ha gått.

ångest...

... i form av tentaångest. Ja idag är det alltså dags för helvetestentan som vi alla har gruvat oss inför. Jag känner bara att det får bära eller brista, magkänslan är inte den bästa idag.. Håll tummarna för mig

Snöigt

Skulle behöva åka på affären men blev väldigt opepp när jag såg hur översnöad både bil och cykel var..fortsätter min isolering inomhus med plugg istället

.

Finaste överraskade med lussebullar, glass och halstabletter till mig som är sjuk idag
Verkligen uppskattat!
Puss

Bada

Ska försöka bota förkylningen med ett varmt skummad.. Tror det blev lite för mycket skum bara haha

Sjuk...

Mår åt helvete dåligt... det bara slog till, igår på eftermiddagen började det klia nå fruktansvärt i halsen på mig och senare kom även rinnsnuvan. Vid läggdags var det omöjligt att somna, varmt och jävligt och en hals som brände sönder. Somnade nog runt 3.. var upp två gånger på toa och snöt mig och hämtade vatten. Idag när jag vaknade trodde jag att jag skulle må lite bättre men icke sa nicke, mår än sämre idag. Kunde detta komma lägligare eller? Har inte tid att må piss, måste kunna koncentrera mig på mitt tentaplug... fan

Dagens budskap al à tepåsen

Älskar mitt te med små gulliga budskapen som står på tepåsarna! Dagens passar väldigt bra in just nu under tentaplugget haha

countdown

på torsdag är det så dags igen för salstenta. Denna gång i strategisk kommunikation och en betydligt tyngre tenta än den vi hade i början av oktober. Hoppas med alla fingrar och tår att det går vägen. Känns som att det är ett lotteri det där... spelar ingen roll hur mycket man än pluggar till tentan för man vet aldrig riktigt vad man ska fokusera mest på och vad som kommer att komma på den.. Men har i alla fall suttit på skolan mellan 9 till 16 idag och pluggat, bortsett från mellan ca 13-15 då vi hade karriärsplanering.
Nu behöver min hjärna vila lite i form av en powernap sen kör pluggracet igång igen.

Snö

Vaknade upp till snö utanför fönstret idag.. Bra eller dåligt ??

Mums

Karln kan han också bara han vill

Mustasch

Överskriften sammanfattar gårkvällen ganska bra!
Men kan ju dra den lite snabbt.
Jag, Sofia och Amandas kompis Alexandra blev bjuden på gomat hos Amanda, älgstek med en fab kladdkaka till efterrätt. Mätta och belåtna drog vi vidare till Johanna som är nyinflyttad i en fin etta på berghem. Riktigt mysig lägenhet. Väl där spårade festen ur i en enda stor mustaschfest, haha sjukt ful. Min musche stannade på resten av kvällen..
Efter muscheförferre hos Johanna hoppa vi på bussen för att ta oss ner till designhögskolan och deras julfest. Men, det var inte den lättaste färden, stormvindar + hällregn slutade i att vi alla såg ut som disktrasor. Regnskydd i form av systempåsar och hundpajspåsar var till hjälp i alla fall för håret. Men lite (mycket) regn har man väl inte dött. Vi anlände ju tillslut till designhögskolan (sjukt grymma lokaler!) och väldär dansade vi oss varma och torra?.. Blev en rätt crazy kväll kort och gott. Varför exempelvis jag och Amanda fick för oss att vi skulle lägga oss på dansgolvet är ju en bra fråga. Här får ni lite bilder iaf!
mumsigt
Amanda och Alexandra
Veronika och Rebecka
Nils och Veronika
Kalle och hans friend som jag ej minns namnet på
regnigt
ehem..
snygg granen
dansa

Crazy

Hade sjukt roligt igår, kvällen var rätt crazy haha... Men mer om den senare, just nu ligger jag som en död mask i sängen.

Fokus på annat

Nu ska jag iväg på middag hos Amanda sen vidare på förfest hos Johanna sen blir det utgång ikväll. Kan vara bra att lägga bort tentaplugget en sväng så att man kanske tar in något av det man läst. Trevlig kväll!

friday night

Äntligen lite lugn och ro! har precis sjunkit ner en middag i form av tacos i magen, är proppmätt och trött som jag vet inte vad.. Nästan så jag funderar på en powernap.. men det känns ju lite dumt på en fredagkväll liksom. Dock känns det inte som fredag, kanske är det för all stress kring tentan. Vilket fall... Emil drog precis iväg på fest med hans nya arbetskamrater så jag blir ensam ikväll, rätt skönt ändå. Efter plugget idag så känns det skönt att inte göra något, tror det får bli lite sims och kanske någon film.
Trevlig kväll alla!
pluggis

Avbrott

Vi tar avbrott i tentaplugget nu för att gå på en allmän föreläsning som vår lärare tipsat om, den handlar om extremism på nätet. Låter intressant!

Plögga

Klev upp 07 idag och började skriva klart mina tenta anteckningar.. Satt till ca 12 igårkväll också sjukt jobbigt. Nu är jag på g till skolan för tentaplugg med Sofia och Amanda. Kommer vara död när den här dagen är slut...

feet

Drog på stan en kort sväng efter skolan, nu har mina fötter fått sin räddning: hålfotsinlägg. Får se om det blir någon skillnad, dom såg ju inte allt för avancerade ut om man säger så. Inväntar mat, gubben står i köket och kokar pärer med fiskbullar, fint ska det va...