Taggar till..

Ska strax iväg och jobba några timmar, sedan blir det partyyy.
Taggar till med denna ubersköna låt.
Liiite seg i början, men efter andra versen då blir den så bra

Brännboll

Haft en riktigt bra vecka än så länge och bättre blir den!
Veckan har bestått av en massa sol och värme och lite skönt häng utomhus här och var (samt skola och jobb då...)
Var ju bland annat och käkade på båten med tjejerna i tisdags, kommer bli många timmar spenderade där i sommar känner jag. Riktigt soft ställe att bara ta en drink eller käka på. 
Imorgon sätter brännbollsyran igång vilket betyder att helgen kommer bestå av fest non stop, utomhushäng och liiite livemusik (Hoffmaestro!).
 
Till skillnad från förra årets brännbollsyra kommer jag inte vara med själv och spela iår. Vi fick inte ihop tillräckligt med folk till att skapa ett lag helt enkelt, så kan det gå. Men jag tror helgen blir minst lika rolig ändå!
Imorgon på dagen ska jag passa på att kika på en massa brännboll och bara ta det lugnt i solen. 
Är riktigt taggad för den här helgen, kommer bli riktigt skoj.
 
Veronika och Johanna från i tisdags då vi käkade på båten
 

njut

Umeå har helt klart visat sig från sin bästa sida de två senaste veckorna. Har haft ännu en skön och rolig helg. I fredags efter jobbet blev det återingen lite uteserveringshäng, denna gången på Båten som hade öppningshelg. Himla trevligt att bara sitta i kvällsolen och snacka med en god drink i handen. Lördagen fortsatte i lite utav samma spår. Låg och solade större delen av dagen och senare mot kvällen hade jag och Amanda lite picknick på Mariehemsängarna. Det var himla mysigt och gött, vi delade bland annat på en flaska prosecco tillsammans. Mmmm.. Livet på en pinne!
 
Ne nu ska jag hitta någon bra film man kan kika på för att avsluta ännu en vecka med.
 
 
 

Skönaste låten just nu

Från Daft Punk's senaste.
Grym låt, man vill ba dansaaaa

gör bra

men skjut me vilken bra remix!

underbart

I fredags åkte jag och min kollega Sofia ner på stan efter jobbet och satte oss på Invitos uteservering. Det blev några drinkar och lite snack, trevlans. Igår lördag blidde det handling, solning och städning innan kvällskvisten då Fredrik och Elin kom över på middag hos oss. Vi grillade och åt blåbärspaj till efterrätt, samt kikade på eurovision. Var ju ganska väntat att Danmark skulle vinna, tyvärr.

Idag, söndag, har solen återigen varit framme. Jag och Emil började dagen med att sola på gräsmattan, därefter åkte vi och köpte glass med Camilla och Pontus och solade lite vid nydala sjön. Därefter kom vi hem, åt lite mat oså sen solade vi lite i eftermiddagssolen också. Så nu jäklar har man fått lite färg i alla fall!

Åh sommar, du är för underbar.

 

eurovision

haha alltså.. jag har snöat in mig lite på eurovision song contest?! Kollat på båda semifinalerna den här veckan och ser fram emot finalen på lördag.
Ikväll var det som sagt semifinal 2.
Här är en av låtarna som gick vidare: Ungern, mysig låt tyck jag!

Ny parfym

Jag har aldrig riktigt varit ett fan av ungdomliga, söta och starka parfymdofter. Escada har aldrig varit ett alternativ för mig då jag tyckt alla Escadas dofter faller under den kategorin. MEN till min förvåning, i helgen när jag var hemma så hade mamma köpt en ny parfym - Escada cherry in the air.
Till min förvåning tyckte jag att den luktade otroligt gott, så jag kunde som inte låta bli att köpa den själv.
 
335:- från nordicfeel.se vääärt

just nu

ca 3 veckor kvar på den här terminen och sommaren tar vid, hur galet är inte det? Bara ett enstaka år kvar av studierna sedan. Smått panik när jag tänker på det. Men den paniken får vänta lite, än finns det tid kvar att njuta av.

Helgen var magnifik.
Befann mig som sagt hemma i Timrå och det blev en väldigt lugn och inte allt för händelserik helg. Heeelt i min smak, kände att jag behövde detta. Så nu är jag laddad med lite ny energi för att ta mig an vardagen igen. Ser dock fram emot nästa helg redan. Som kommer innehålla after work med jobbet på fredag och middag och eurovision på lördag. Sen att det ska bli sommarvärme hela helgen är bara +++, ska passa på att njuta till max!

åt lunch med mamma och pappa på en asiatiskt restaurang i fredags, gött vare.
I stort sett enda bilden jag tog under min lilla hemresa.
 
 

woho

Längtar till imorgon, då det blir hemresa. Träffa mammsen och pappsen lite.
Men först blir det 8 timmars jobb och 2 timmar skola på det, yeeey

förträffligt

Haft en otroligt bra hel såhär när jag tänker efter. Egentligen har det inte hänt mycket alls, kanske just därför som den varit så bra? Har bara haft en lugn och skön helg där jag gjort vad jag velat utan att varken vakna upp bakis eller med några måsten.
Fredagskvällen, efter jobbet, spenderades i sängen med film och serietittande. Emil hade lagat hemmagjord pizza till middag tills jag kom hem, himla gott! Helgen har fortsatt i samma tempo sådär.
Igår lördag, blev storhandling på ica maxi, därefter blev det till att göra långkok. Det blev en grymt god älggryta till middag. Kände mig så huslig så. Riktigt gott att få äta köttgryta, tror inte jag gjort det sedan jag bodde hemma?! Så sjukt sällan jag och Emil äter kött (bortsett från köttfärs..), mestdels för att det är dyrt. Men ibland kan man fynda! Som vi gjorde igår, då vi storhandlade, hittade fina karrébitar som vi grillade på idag, mumsigt. Den här helgen har det inte varit fattigt på matfronten iaf!
Veckan kunde inte avslutas så mycket bättre, blev en sväng ner till strömpilen för en fika och lite prat med Heidi, och senare blev det bio med Amanda.

Nu är det dock bara att ladda om, måndag imorgon, yeeess....
MEN det blir en relativt kort vecka, drar hem till Timrå onsdag eller torsdag, yiho!

Young and beautiful

Lana del reys nya, young and beautiful
Otroligt bra låt, lyssna för faaan

sax

Nu när det snart är dags för Eurovision song contest tänkte jag tipsa om en låt som Moldavien ställde upp med 2010.
Jag älskar den av någon anledning, eller egentligen inte låten i sin helhet. ÄLSKAR saxofon delen i låten, den ger mig euforiska känslor. Kan inte annat än att älsa saxofoner alltså!
Här är i alla fall en variant av låten Run away som den heter, där de har remixat låten till att bara innehålla sekvensen då saxsnubben är med. GRYM

yeyeyy

Shit så otroligt duktig jag är på att blogga... not
Ibland kan jag inte fatta varför jag ens har kvar den här bloggen. Men ja, det kommer och går hela tiden. Alltid kul att ha något att gå tillbaka till för att se vad man faktiskt gjort.
Och ja, just nu, är det väl inte mycket!
Har ägnat veckan åt hemtenta skrivande och jobb. Roligare än så blir det inte. Har ju även fått bekräftat nu att jag kommer jobba heltid 9 veckor i sommar, vilket innebär att jag endast är ledig de två sista veckorna i augusti.
Blir lite tyngd av tänka på det, bara för att jag inte kommer kunna umgås med vänner hemifrån eller mamma och pappa på hela sommaren i princip. Sommaren som för övrigt är den enda chansen på hela året då en verkligen bör ha tid till att träffa folk också, för på terminerna är man ju ändå i Umeå hela tiden ändå. Men ja, ska inte klaga, får tänka på att jag tjänar pengar istället.
Har ju hört att man kan köpa lycka för pengar, right?