What's the deal?

Alltså, jag kände mig ju nästan tvungen att kolla upp det här "projektet" som blondinbella har startat. Med hennes lilla synas-i-rutan-karriär.

Så jag tog mig tiden att gå in på tv4s hemsida och kika.

Men det är ju då själva fan.

"Vad är det här för nåt?" En sodastream??? det vet väll alla människor vad det är för nåt? Med alla reklamer och allt som säger att sodastreamerna är så bra för man kan göra sitt eget bubbelvatten istället för att importera från massa andra håll vilket i sin tur inte är bra för miljön.

Kära nån.
Hon är bara för pinsam.
Sedan att hon gång på gång upprepar att hon hatar att städa och diska. Jaha, det gör väll alla i princip? Men man får väll bita ihop och göra det ändå. Nejdå lilla prinsessan hon själv kan inte göra sånna saker. Som om det vore något fel i att göra det.

Sedan henns lilla sminktips där hon säger nåt om att hennes bästa tips är att gå till en make up artist men att ALLA kanske inte har tid med det. TID? Har hon tänkt på att alla kanske inte har RÅD med det?!?! Bara för att hon har så överdrivet med pengar och bra ställt så behöver hon ju inte nödvändigtvis inte tro att hon är en mycket bättre människa för det.

Kommentera inlägget här :